lol
مشکل نظرسنجی برطرف شد.
من Bleach رو دنبال نمیکنم.البته طرفداراش کم نیستن.
اگه لازم دونستید یه تاپیک براش بزنید تا از بحث اصلی خارج نشیم.![]()
lol
مشکل نظرسنجی برطرف شد.
من Bleach رو دنبال نمیکنم.البته طرفداراش کم نیستن.
اگه لازم دونستید یه تاپیک براش بزنید تا از بحث اصلی خارج نشیم.![]()
بلیچ هم تاپیک داشته باشه خیلی خوبه یا من می گم بیایم نام تاپیک رو عوض کنیم بکنیم بلیچ و ناروتو
چون معمولا هرکی طرفدار ناروتو هست طرفدار بلیچ هم میشه و بلعکس من که جفتشونو به یک اندازه دوست دارم(البته جدیدا دارم احساس می کنم بلیچ قشنگ تره)
سلام ...
بليچ رو در تاپيك جدا دنبال كنيد بهتره .
چون اينجوري بخواد هر دو رو توي يه تاپيك دنبال كنيد كه ديگه خيلي شلوغ و بي نظم ميشه
ممنون![]()
دوستداران انیمه بلیچ
انقدر دوستان گفتند و خودشون دست به کار نشدند مارو مجبور به ساخت این تاپیک کردند امیدوارم دوستداران بلیچی هم اونجا زیاد بشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه سوال مانگا الان چقدر از انیم جلو هست
ابا مرگ جیرا و اورچیمارو نشون میده تو انیم
اگر به مانگا نگاه کنیم :
انیمه تقریبا تو قسمت 340 هستش.
مانگا حدودا 90 قسمت جلوتره.
تو انیمه فعلا کاکوزو و هیدان کشته میشن و تکنیک جدید نارونو را می بینیم..
Rasengan Shuriken
بعداز اون اوروچیمارو یه بار بدست ساسکه کشته میشه.
تا مرگ جیرایا هنوز فاصله هست.
با درود....
من درست متوجه شدم , کاکاشی سِنسِی میمیره ؟! (اگه اینطور باشه که خدا به داده پین برسه )![]()
معمولا تو مانگا یک سری داستان ها هست که تو انیمه یا مطرح نمیشه یا اگر بشه یک جور دیگر میشه
بد نیست بعضی مواقع هم مانگا ببینی
خوش امدب
بهتره یک برنامه هم برای تاپیک کلی انیمه ها هم باشیم تا اخر به یک بخش اختصاصی برسیم چه طوره؟
فعلا که ظاهرا مرده هنوز صد درصد نیست( این خاطرات پدر و پسر که هنوز هیچی با هم نگفتن...)
ولی فکر نکنم خبری بشه از بس الان شلم شولباس
اره اون خوبه .چون انجوري بايد براي تمام انيمه ها تاپيك بزنيم.بهتره یک برنامه هم برای تاپیک کلی انیمه ها هم باشیم تا اخر به یک بخش اختصاصی برسیم چه طوره؟
آره موافقم .ولی فکر نکنم خبری بشه از بس الان شلم شولباس
اصلا اگه اونطوری مرده باشه که از همه ضایعه تر مرده !زرشک ! مثلا یکی از کاراکترهای اصلی ناروتوست . هر چند که ژاپنی ها همینطوری تو فیلم ها و انیمیشن هاشون کاراکتر محبوب زمین میزنند !
گرفتی که ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)