لطفا یکی لینک دانلود برنامه ggs و برنامه هایی که تو pes کاربرد داره رو بذاره تا همه استفاده کنن.من سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم.
لطفا یکی لینک دانلود برنامه ggs و برنامه هایی که تو pes کاربرد داره رو بذاره تا همه استفاده کنن.من سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم.
کمک من ایکون اجرا کننده بازیم خراب شده سی دی بازی رو ندارم چیکار کنم اگه میشه بذارید اینو برای دانلود
دوست عزیز شما میتونید دکمه L1 رو بگیرید و مربع ( شوت ) را نگه دارید و دروازبانتون رو خودتون کنترل کنید ، من به این روش تونستم جلوی ضربه ایستگاهی ها که همش میرفت تو گل رو بگیرم
دوربین ها هم که مشکلی ندارند . بازی به این توپی ، فقط کسانی میتونند در مورد بازی نظر واقعی بدن که روی High بازی رو اجرا کنن .
فایل cv_0 جدید رو که یه جای دیگه سیو کردی سیو نمی کنه؟
این GGS 7.3.0:
این کیت سرور 7.0.1:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین دو تا برای هر کاری کفایت می کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه اینو یه کم بیشتر توضیح بدی؟
سلام دوستان اگه میشه بگید من گرافیکمو ارتقا بدم یا رم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه جایی نوشته بود رم مهمتره تا گرافیک در pes2008 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رم من : 512
گرافیک : nvidia 5500
]چیکار کنم
راستش فکر کنم هردوش ولی رم مهم تره از نظر من
سی پی یو 4000doual core 1 meg cash amd'
گرافیک 8400gs 512 meg
رم 1gig
هارد 300gig
ولی نمی تونم رو های بازی کنم فکر می کنید ایراد از مانیتورِ
مانیتور 15lg قدیمی
دوستان من 2 هفته هست که دارم بازی می کنم نظرم رو درباره این بازی می گم البته pes6 رو هم بازی کردم
به نظر من که گرافیک بسیار عالی و فوق العاده هستش
اما بعضیا میگن نمیشه به راحتی گل زد ولی من تو top player مثل آب خوردن گل می زنم مخصوصاٌ با منچستر و رونی یعنی توپ رو که میگیرم از کناره ها میدوم و به سمت دروازه میرم و هیچ بازیکنی هم نمی تونه بگیرتش مگه اینکه خسته باشه و به راحتی توپ رو وارد دروازه میکنم . این یه راهشه و راه دیگه هم اینه که وقتی داری کرنر میزنی توپ رو بدی به رونی و به سمت دروازه حرکت کنی و توپ رو وت کنی ببین چقدر راحت گل میزنی . ولی ایرادهایی که داره
1. اینکه تیمهای زیادی نداره
2. ویرایش کردن تیمها و بازیکنان تو این نسخه از بازی خیلی بیخود شده یعنی اگه بخوای لباس بسازی 12 تا انتخاب بیشتر نداری و تنها راحش اینه کهخ یا کیت رو با برنامه وارد کنی که اسم فایل تیمها رو نمی دونی یا باید یه عکس وارد کنی که اونم به نظرم جالب نمیاد
3. منم با نظر بعضی از دوستان که می گن شبیه فیفا شده کمی موافقم بهنا به دلیلی اینکه خیلی شبیه فیفا شده و سرعت بازی بیش از حد زیاده و بازیکنا خیلی راحت به دروازه حریف میرسن . هوش بازی هم به نظر من خیلی زیاد نشده ولی به نظر من بازی رو رو level پایین انجام بدید اون موقع هوش بازی رو می بینید که خیلی بهتر از pes6 هستش
ولی خوبیها
1. می تونی چهره ای که می خوای تو بازی بسازی
2. لوگویی که دوستاری رو پیرهن تیمهات بذاری
3.توی مستر لیگ هم با بازیکنات مصاحبه می کنن که خودش خیلی عالیه
4. هر چی بیتر با یه تیم بازی کنی اون تیم از نظر فنی و قدرت بدنی و پیش بینی قویتر میشه
در آخر توصیه می کنم که همتون رو top player بازی کنین من که مستر لیگ رو با 100% برد و روروی top player تموم کردم البته دوره اولش رو و تو بعضی از بازی ها هم تا 6 یا 7 تا گل هم زدم تو بعضی از بازی ها هم بازی 2 صفر برده رو مساوی کردم ولی دقیقه 90 با رونی گل میزنم و میبرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)