خب بزار ما هم گوش بدیم دیگه
من کلا آهنگایی که لو رفته گوش ندادم![]()
خب بزار ما هم گوش بدیم دیگه
من کلا آهنگایی که لو رفته گوش ندادم![]()
آقا اول اینکه بابت کنسرت ها خیلی ممنون.حتما اگه داری بازم بذار(بخصوص آهنگ "مسافر" رو اگه کنسرتش رو داری بذاری).هرچی کنسرت ازش داری خلاصه بذار.فقط یچیزی، توروخدا دیگه تو picofile آپلود نکن.من با IDM دانلود میکنم و این سایت اجازه نمیده که فایل رو تیکه تیکه کنه و سرعت دانلود بیشتر بشه و سرعتش افتضاح پایینه و قابلیت بازگشت هم نداره و اگه وسطش قطع کنی باید بری از اول دانلود کنی
و اینکه شما گفتی 2آهنگ دیگه هم لو رفت.من اینارو نشنیدم.مگه قبلا چیزی لو رفته بود که از کلمه ی باز استفاده کردی؟
حالا بخاطر اینا دیگه آلبوم رسمی بیرون درنمیاد؟من و شما که منتظریم بریم از بیرون بخریم و دانلود نمیکنیم تکلیفمون چیه؟قراره کی بیاد؟اسم آلبوم چیه؟
خداوکیلی خیر نبینه کسی که اینکارارو میکنه
سلام اون طور که مدیر سایت مجید خراطها گفته 10 ترک اهنگ با هم دزدیده شده بوده که 7 تای اون آبان ماه و الان هم 3 تاش پخش شده
بله دوست من یه چند تا سایتی 7 تا آهنگ از مجید عزیز رو پخش کردن و ضربه ای بدی به مجید وارد کردن که هزینه های بسیار بالای جمع آوری آلبوم در کشور ترکیه و 2 سال زحمتش رو به باد دادن .... واسه من و شما که طرفدار هستیم مهم نیست چون مجید عزیز با 5 آلبوم قبلیش اینقدر واسه ما خاطره ساخته که در قبال زحمتش یه نسخه از آلبوم رو به صورت اورجینال تهیه کنیم .
بله دوست من شد 10 ترک ...صحبتی که بعد از پخش با مدیر برنامه های مجید خراطها عزیز داشتم این بود که خود مجید بسیار ناراحت هست از این اتفاق ولی نه قصد شکایت داره و نه قصد حاشیه سازی و باز هم مثل گذشته نشون خواهد داد در مقابل این همه نامردی فقط میگه ( باشه اشکالی نداره ما خدامون مهربونه ) . در مورد آلبوم هم گفته یه سورپرایزس دارم که از دل طرفداران این همه سختی اخیر رو در خواهم آورد ....
منم مثل شما منتظرم .....
من چون به همه خواننده ها احترام میزارم چیزی نمیگم ....... این رو دانلود کنید و خودتون قضاوت کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رامین جان این چیه ؟
توی آلبوم جدیدشه ؟
هیتلره.
آلبوم جدید فرزاد فرزینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس بگو چرا من با این آهنگش خیلی حال کردم !
هی میگم سبکش آشناس![]()
نه عزیزان اشتباه نشه
اگه آلبوم فرزاد فرزین رو ارجینال خریده باشید
روی کاور نوشته ورس اول قطعه میدونم برگرفته از آهنگ یونانی ...
در واقع میتونیم بگیم هم مجید خراطها هم فرزاد فرزین از یه آهنگ کاور کردن اون قسمت رو ...
فرزاد خیلی شخصیتش بالاتر از این حرفاس که کاور کنه و ذکر نکنه
شعر مجید هم مشخصه روی ملودی گفته شده شک نکنید...
عه من دقت نکرده بودم.
راس میگی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)