درسته.
میدونم اینطوره.
فقط کدومش توصیه میشه؟
آخه ممکنه تو دومی بعضی مشکلات مثل کندی برطرف نشه ولی با کامپیوتر همه چیز از اول شروع میشه.
درسته.
میدونم اینطوره.
فقط کدومش توصیه میشه؟
آخه ممکنه تو دومی بعضی مشکلات مثل کندی برطرف نشه ولی با کامپیوتر همه چیز از اول شروع میشه.
این که خیلی بهتره
گوشی من n79 از چه روشی می توانم گوشی رو از طریق خودش اپدید کنم؟
کلا یکم در موردش توضیح بدید ممنونم
Last edited by mohammad20ali20; 07-05-2009 at 00:22.
ببینید دوستان با آپدیت کردن به روش مستقیم از خود گوشی هیچ ایرادی که نداره هیچ , تازه در زمان هم صرفه جویی میشه ...
در ضمن مشکلاتی که با آپدیت از طریق کامپیوتر ممکنه بوجود بیاد مثل قطع شدن اینترنت یا کابل در زمان نصب فریمور هم در این روش وجود نداره ...
کلاً اگه شرایط آپدیت از طریق گوشی رو دارید مثل اینترنت ایرانسل و یا اینترنتی که از کامپیوترتون روی گوشی Share کردین بهتره با خود گوشی آپدیت کنید ...
دوستان من پروداکت کد گوشی رو عوض کردم
با NSU آپدیت کردم ولی وقتی میرسه به زمانی که باید فایل رو بریزه رو گوشی این پیغام رو میده
من گوشی رو بصورت مستقیم وصل کردم و از هاب استفاده نکردم
در ضمن من فایل رو با NSU دانلود کردم !
اینم پرداکت کدی که استفاده کردم
N78-1 RM-235 CTR FARSI COCOA BROWN 0548520
اگه بروز نشه باچی راحت تره بروزش کنم؟چون فایل هاشو دارم !
[quote=Saman-tci;3748611]دوست من شما وقتی گوشیتون از همون اول زبان فارسی رو داشته , با آپدیت از بین نمیره ....
شما باید از داخل تنظیمات گوشیتون زبان فارسی رو ست کنید الان زبان انگلیسی روی گوشیتون ست هست ....
سلام دوست عزيز من گوشي را که گرفتم نميدانم فارسي داشت يا فروشنده کاري کرد که منوها فارسي شد ولي پس از آپديت فقط چند زبان (6 يا 7) زبان دارد و حتي عربي هم ندارد چه برسد به فارسي
با اين اوصاف اگر تنظيمات ديگري به کارم مياد لطفا مرا راهنمايي کنيد
با تشکر فراوان![]()
آخرین ورژن NSU الان چنده؟
برا من 1.5.12 هست موقع اجرا میخواد به ورژن جدید آپدیت کنه که ارور میده و پیش نمیره!!
سلام دوست عزيز من گوشي را که گرفتم نميدانم فارسي داشت يا فروشنده کاري کرد که منوها فارسي شد ولي پس از آپديت فقط چند زبان (6 يا 7) زبان دارد و حتي عربي هم ندارد چه برسد به فارسي
با اين اوصاف اگر تنظيمات ديگري به کارم مياد لطفا مرا راهنمايي کنيد
با تشکر فراوان[/quote]
بیزحمت مدل گوشی ، پروداکت کد و سایر اطلاعات لازم.
بعدشم همین جوری که زبونش عوض نمیشه که (با آپدیت ) یا نرم افزار فارسی ساز داشته یا من نمیدونم.
گفته دیگه . گوشت رو باید مستقیم به pc وصل کنی . منظورم usb های پشت رایانه میباشد.
سلام دوستان خسته نباشید.
من گوشی یکی از دوستامو که 6300 بود آپدیت کردم . حالا میگه دیگه زبان فارسی نداره. مشکلش چیه ؟
میشه درستش کرد. راهنمایی کنید.
سلام :
گوشی وقتی وارد ایران میشه ، از طریق باکس زبان فارسی رو هم توش میریزن.
به همین دلیل شما وقتی بعدا میخوای گوشی رو آپدیت کنی، باید حواست به پروداکت گوشی باشه.
چون گوشی قبل از این که به ایران بیاد،با پروداکت خارجیش اومده و الان که شما آپدیت میکنی باید اول پروداکت مربوط به حوزه خلیج فارس رو که زبان فارسی داره با نرم افزار NSS تغییر بدی ، بعد شروع به آپدیت کردن کنی .
تو این حالت زبان فارسی رو هم ساپورت خواهد کرد
با این نرم افزار با شرح زیر پروداکت گوشی رو عوض کن.........
موقع نصب یه جا چند تا گزینه میاد که باید همون گزینه اولی باشه وگرنه کار نمیکنه ...گزینه هم این باید باشه Virtual usb deviceکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب گوشی رو وصل کنید به کامپیوتر و بعد نرم افزار رو اجرا کنید
برنامه nss رو اجرا میکنیم در گوشه سمت راست بالا بر روی ذره بین یا همون scan for new device کلیک کنید تا صفحه کامل بشه بعد از قسمت بالا به گزینه phone info رفته و در سمت راست این صفحه یک قسمت به نام product code هست بعدش جلوی اون enable رو تیک زده و شماره جدیدی که داریم وارد میکنیم.سپس write رو بزنید تقریبا 2 ثانیه طول میکشه تا سمت چپ پایین صفحه میزنه write .... Done
یادتون باشه به تنظیمات دیگه این نرم افزار دست نزنین
بعد هم از نرم افزار خارج بشید
در ضمن بعد از این کار باطری گوشی رو در نیارین
حالا گوشی رو آپگرید کنید
Last edited by Best N95; 09-05-2009 at 11:40.
وقتي ارور ميده بايد ورژن جديد رو از سايتش بگيري...با خودش دانلود نكني
با باكس هم ميشه...روشهاي ديگه اي هم هست...اينجا جاش نيست
از اين ارورها زياد ميده...دوباره امتحان كردي؟
با يه كد ديگه اپديتش كن
ممنون از همكاريتون
يه اشاره كوچيك به صفحه اول ميكردي مجبور به اين كارا نميشدي
واسه همه نميشه توضيح داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)