[QUOTE=faryad_ml;2065171]اگه منظورت وقت واسه گوشي بازي كه اصلا وقتشو ندارم ولي افرادي هستند كه لطف مي كنند و از دوستانم هستند كه گوشي هاي مختلفو به من معرفي مي كنند و يه يكي دوروزي امتحان مي كنم اگه خوشم بياد مي خرم /ولي خب هر انساني با تمام مشكلات ومشغله كاريش مطمئنا دوست داره از چيزي كه مالكش هست بهره برداري درستي داشته باشه و از اونجايي كه من در 24 ساعت حدود 4 ساعتو پاي اينترنت هستم و اون هم باز بخاطر يكي يا دوتا از همون مشغله هاي كاريم در كنار انجام اونها بدنبال مسائل گوشيمم هستم تا بتونم استفاده بهتري داشه باشم در ضمن فكر كنم اينجا محلي براي حل همين مشكلات باشه نه كنكاج در مسائل شخصي ديگران ... البته ظاهرا اين كلوب اينگونه است چون كلوب p990i معمولا پاسخ هاي كامل وجامع و با حصوله اي داده مي شد... در هر حال از لطف شما دوست عزيز نيز ممنونم و دوستاني هم اگه هستند كه بتونن مشكل منشي تلفني من رو حل كنند ممنون مي شم اگر هم كه نه بدونم به همون دوستان خودم مراجعه كنم هرچند مي خواهم تا اونجايي كه شده از اين راه مشكلمو حل كنم ... موفق باشين و پيروزوسلامت
===========================================
(يه سري بزنين خوشحال مي شم نظر ومعرفي فراموش نشه :
(
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
================================================== ==
گوشي اول :nokia3310 - خريد اول مهر1382-نفروختم (پيش خودمه)
گوشي دوم :sony ericsson z600 - خريد اول تير83-نفروختم (قرض دادم)
گوشي سوم: sony ericsson w550 - خريد اول اول مرداد85 - نفروختم (قرض دادم)
گوشي چهارم : sony ericsson k750 - خريد اول آبان 85 - نفروختم (قرض دادم)
گوشي پنجم : sony ericsson p990 i - خريد پانزدهم اسفند85-نفروختم (قرض دادم)
گوشي ششم : دوسيمكارته همزمان از نوع تي وي دار ولي بدون تي ويش : خريد:اول مهر86-نفروختم(پيش خودمه)
گوشي هفتم : دوسيمكارته همزمان طرح نوكيا - خريد: اول آذر86 - نفروختم (پيش خودمه)
گوشي هشتم : N95 8GB - خريد 7بهمن 86- فعلا كه دارم استفاده مي كنم
================================================== ============
شما برو تو این سایت و عضو شو هر چی می خوای واسه گوشیت دانلود کن.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید