ببخشيد اگه من بخوام يه فايل يا هر چيز ديگه اي رو براي دانلود بذارم بايد چه كار كنم؟
ببخشيد اگه من بخوام يه فايل يا هر چيز ديگه اي رو براي دانلود بذارم بايد چه كار كنم؟
ببخشيد اگه من بخوام يه چيزي رو واسه دانلود بذارم تو يكي از انجمن ها بايد چه كار كنم
باید توی یه سایت مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلودش کنی و لینکشو اینجا بذاری .... موفق باشی ....
عذر میخوام مدیران عزیز..... چرا وقتی انگلیسی مینویسیم کاراکترایی مثل علامت سوال یا علامت تعجب و .... که در آخر جمله گذاشته میشن میان اول جمله؟ میدونم مشکل داره پی اچ پی.... اما میخوام بدونم برطرف نمیشه؟
چرا نميشه صفحات اين سايت رو با گزينه Save as موجود در Internet Explorer سيو (Save) كرد. البته Save ميشه ، ولي هنگام بازكردن ، بصورت كد نشون داده ميشه.
با تشكر
من با فايرفاكس كه سيو ميكنم مشكلي پيش نمياد
شما هم يه امتحاني بكن
چرا اين تاپيک خوابيده، چرا کسي سئوال منو جواب نداد؟
پست #1020
اینم جواب شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس بهتره هر کدوم از این کدا (Html, PHP, Code) که هست شما هم از همون استفاده کنید.....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا بهتر نيست بخشي به نام كتاب به وجود بياريم كه كتاب ها ي مورد نيازمون رو از اونجا بگيريم؟
يا رمان ها
مرسي
انجمن متفرقه يا تراش 2
لطفا اسم عوض![]()
![]()
مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)