يعني خودش بعد از دانلود نصب مي كنه؟ من مي خوام ببرم جاي ديگه نصب كنم نميشه؟؟؟؟
يعني خودش بعد از دانلود نصب مي كنه؟ من مي خوام ببرم جاي ديگه نصب كنم نميشه؟؟؟؟
منم 5850 دارم.. نبودن این physix تو کیفیت بازی خیلی تاثیر داره؟ در موردش یه توضیحی می دین؟ یا لطفا لینکی معرفی کنید که در موردش توضیح داده باشه..
من این کارها رو انجام دادم اما تو صفحه اصلی که عکسش رو هم قرار دادم هیچ چیزی نمیاد !نوشته شده توسط fouladiali
بعد از این که وارد نرم افزار شدین و یه سری از تنظیمات اولیه ی اون را درست کردین در صفحه ی اصلی اون اگه بگردید Mafia II Demo را پیدا میکنید که با کلیک بر روی اون صفحه ی جدیدی باز میشه. در اون صفحه بر روی Install Game کلیک کنید و در پنجره ای که باز میشه بقیه ی مراحل دانلود و نصب دمو را طی کنید.
چیکار باید کنم ؟
نمیدونم، برای من که به طور پیش فرض بود و چون فضا داشتم رفتم برای ادامه ی دانلود...
ویرایش: بازی هایی که با این نرم افزار دانلود می کنین به آدرس زیر میره...
یعنی اگه شما بخواید بازی ها جای دیگه دانلود بشه، میتونید از همون اول نرم افزار Steam را در همون درایو مورد نظر نصب کنید.drive:\Program Files\Steam\steamapps
شما یه بار دیگه نرم افزار را نصب کن و بعد از این که مراحل آپدیت به طور کامل انجام شد و اکانت هم ساختی، وارد شو؛ شاید درست شد...(در تمام مراحل باید به اینترنت متصل باشی!)
تا حالا فقط 7% از دمو برای من دانلود شده...!!
شد 11%...!!![]()
Last edited by fouladiali; 10-08-2010 at 12:09.
فكر كنم صبر كنيم تا لينك رپيدشير واسش بياد بهتر باشه
میگم راستی پست بالا را ویرایش کردم؛ یه نگاهی بندازید (در رابطه با سوالتون درباره ی مسیر دانلود)
برای چی باید صبر کنیم...؟!!
من که دارم با این نرم افزار دانلود میکنم و تا حالا هم 13% شده...
اگه شد، به امید خدا وقتی کامل دانلود کردم، اون را روی چند تا از سایت ها مثل رپیدشیر آپلود میکنم.![]()
شما هم مشکلت مثل من هست
برو از سایت استیم اقدام کن
اونجا لاگین کن دانلود رو بزن مشخص کن با استیم وا کنه ، درست میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا این رپیدشیر و مگا آپلود و... از همه بهتره
راستی کسی نگفت این دموش برای چیه؟
یعنی چرا دارن مفتی میدن؟
مشکلی چیزی داره؟
دوست عزیز برای اکثر بازی ها اول یک دمو در نظر میگیرن که گیمر ها بازی کنند و نقات ضعفش رو اطلاع بدند تا در نسخه اصلی برطرف بشه.
این سایت واسم فیلـتره !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)