تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 272 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

10 گرانت : خوش بين هستم

آورام گرانت سرمربی تیم فوتبال چلسی بعد از شکست دادن فرگوسن به قهرمانی بسیار خوش بین است.
    آورام گرانت بعد از یک برد شیرین مقابل منچستر یونایتد و هم امتیاز شدن با آنها گفت : " من فکر می کنم الآن دو بازی باقی مانده بسیار حائز اهمیت خواهد بود که من به این دو بازی خوش بین هستم . من همیشه مطمئن هستم ٬ من مربی تیم هستم و به این امر کاملا اعتقاد دارم. ما باید این دو بازی را برنده شویم و به از دست دادن امتیاز از سوی منچستر یونایتد نیاز داریم."
    گرانت در خصوص بازی زیای تیمش گفت : " ما می دانستیم به چه چیزهایی نیاز داریم ٬ خوب بازی کردیم و سزاوار این پیروزی بودیم . هرچند به نظر باید نتیجه ای بهتر از ۲ بر ۱ بدست می آوردیم . اما این اتفاق افتاده است . زمانی که بازی ۱ بر ۱ بود ما موقعیت خوبی نداشتیم ٬ اما ما به بردن منچستر نیاز داشتیم که توانستیم آنها را ببریم"
    و اما وی در خصوص بازیکنانش گفت : " من به بازیکنانم افتخار می کنم . آنها می جنگند تا به پیروزی برسند . وقتی بازی ۱ بر ۱ بود با تمام انرژی توانستیم گل برتری را به ثمر برسانیم . من به تیم هم افتخار می کنم. واقعا فوتبال یک بازی هیجانی است"

گرانت در خصوص عدم حضور لمپارد ٬ هافبک ارزنده ی تیمش گفت: " ما همه با فرانک همدردی می کنیم که بازیکنان بعد از به ثمر رساندن گل اول این را نشان دادند که شما هم آن را دیدید . اتفاقی که برای فرانک لمپارد افتاده است همه ما را بسیار ناراحت کرده است . من با خانواده ای او همدردی می کنم و به آنها تسلیت می گویم .

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

چلسی برد و ما خوشحال شدیم ولی باید از یه بابت ناراحت بشیم اون هم اختلاف بالاک و دروگبا است
    (بابام در اومد تا نوشتم من الان سر کلاسم)

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

چلسی برد و ما خوشحال شدیم ولی باید از یه بابت ناراحت بشیم اون هم اختلاف بالاک و دروگبا است
    (بابام در اومد تا نوشتم من الان سر کلاسم)
    فکر نمی کنم اختلافی وجود داشته باشه. چون بعد از اینکه نتیجه مساوی شد بازیکن ها کمی دچار فشار عصبی شدند که در اون شرایط طبیعی است ! در ضمن آخر بازی رو حتما دیدی که بالاک و دروگبا همدیگرو بغل کردند !!

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

پس معلومه که تو طرفداره یه تیم توی ایران هستی که لباسش قرمزه. به همین دلیل طرفدار منچستر شدی.
    عزیزم با ختن که گریه نداره...!

این عکسها رو هم به خاطره حرفهات میزارم که بدونی منچستریها هم امروز مثل خودت جنبه باخت ندارند

این شیطونک های منچستری از کوچیک تا بزرگشون جنبه باخت ندارند.
    بعد از باختن با چند تن از پرسنل باشگاه دعوا کرند که دلیلش تنها گریه کردن آنهاست…..

جالب است که سر بابی چارلتون هم به همراه اورا و پارک جی سونگ در این درگیری حاضر بودند
    پس از اینکه بازی چلسی و منچستر یونایتد با نتیجه 1-2 به سود چلسی به اتمام رسید و حتی تمامی تماشاچیان هم ورزشگاه را ترک کردند "پاتریس اورا" و "پارک جی سونگ" دو بازیکن ذخیره منچستر که به میدان نرفتند در کنار زمین باقی ماندند و مانع از انجام کار مسولان چمن ورزشگاه شدند و پس از اینکه مسولان چمن از آنها در خواست کردند که زمین را ترک کنند اهمیت ندادند و به مسولین توهین کردند و باعث ایجاد درگیری شدند.
    من طرفدار هیچ تیم ایرانی وخارجی دیگه ای بجز منچستر نیستم اصلا فوتبال ایران رو قبول ندارم چه ملی چه باشگاهی ارزش تعصب ندارن
    شما جز 99 درصد هستین خوش باش

داره خودمونی میشه Heru Goroth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

رونالدوشونم که نتونست کاری کنه... برد چلسی رو تبریک می گم، دم تیمتون گرم! به امید قهرمانی تیمتون تو لیگ برتر...

اگه نباشه جاش خالی می مونه persianastronomy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

6

رونالدوشونم که نتونست کاری کنه... برد چلسی رو تبریک می گم، دم تیمتون گرم! به امید قهرمانی تیمتون تو لیگ برتر...
    ممنون رفیق ... باید لیگ قهرمانان رو هم اضافه میکردی . پس معلوم شد بارسلونایی هستی . به هر حال .

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

عشق است چلسی

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط چلسی بعد از رئال

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت

9 چک به رقیبان هشدار داد

پیتر چک دروازه بان شماره یک چلسی در مورد فصل بعد خودش با پیراهن جدید صحبت کرد.
    چک در رابطه با پیراهن نارنجی رنگ فصل بعدش گفت:"وقتی مسولان باشگاه در مورد پیراهن دروازه بانان در فصل بعد با شرکت آدیداس صحبت می کردند قرار شد تا پیراهن دروازه بانان نارنجی باشد زیرا نارنجی یک رنگ نگران کننده برای مهاجمان است و در زمانی که آناه فرصت کافی برای تصمیم گیری نداشته باشند باعث می شود که خوب کار نکنند.وقتی من به اسپارتاپراگ پیوستم پیراهن نارنجی می پوشیدم و فصل بسیار موفقی داشتم ولی وقتی به چلسی آمدم مورینیو رنگ های روشن را برای دروازه بانان دوست نداشت ولی هم اکنون با پیراهن نارنجی خواهم بود و فصل خوبی خواهیم داشت."

Last edited by shazdeh23; 29-04-2008 at 00:46.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت

12 بالاک:می توانیم قهرمان شویم

میشایل بالاک که در بازی با منچستر یونایتد هر دو گل چلسی را به ثمر رساند در باره قهرمانی در لیگ گفت:هر چیزی ممکن است اتفاق بیفتد.
    بالاک درباره قهرمان لیگ گفت:"هفته گذشته آنها 5 امتیاز از ما بالاتر بودند و همه فکر می کردند که آنها قهرمان خواهند شد ولی در دو بازی ما به آنها رسیدیم و هم اکنون با آنها هم امتیاز هستیم.در سال 2000 وقتی که من در باین لورکوزن بودم تا هفته آخر ما در صدر جدول بودیم ولی درست در روز آخر بازیها از بایرن مونیخ شکست خوردیم و قهرمانی را از دست دادیم و ما هم اکنون شرایطی مثل آن زمان را داریم و با منچستر هم امتیاز هستیم و باید به دو بازی باقی مانده امیدوار باشیم.بازی با منچستر بسیار بازی خوبی بود هوای بسیار خوبی بود و ما توانستیم یک پیروزی شیرین را به دست آوریم که این پیروزی برای لمپارد و خانواده اش بود.آنها در شرایط سختی هستند و ما این پیروزی را به آنها تقدیم می کنیم."
    او همچنین در مورد بازی چهارشنبه شب مقابل لیورپول گفت:"ما چهار شنبه بازی بسیار سخت و حساسی را داریم ولی به نظر من ما بسیار آماده و سر حال هستیم و از همه تیمهای حاضر وضعیت بهتری داریم."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •