سلام.
مونیخ چه ربطی به منچستر داره؟
میشه توضیح بدین ؟
سلام.
مونیخ چه ربطی به منچستر داره؟
میشه توضیح بدین ؟
تاكيد هافبك مجرب منچستريونايتد
اسكولز: تا 40 سالگي فوتبال بازي خواهم كرد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم منچستريونايتد انگليس گفت: به تنها چيزي كه فكر نمي كنم، بازنشستگي است و مي خواهم تا 40 سالگي بازي كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، پل اسكولز اظهار داشت: سالهاي زيادي است كه سرگرم بازي فوتبال هستم و به افتخارات زيادي هم دست يافته ام.
وي افزود: پس از گذر از سال هاي جواني، اينك 34 سال دارم؛ ولي حس مي كنم همان اسكولز دوران جواني هستم كه پرشور و هيجان در ميدان به دنبال توپ مي دويد.
هافبك منچستر با تاكيدبر اين نكته كه همچنان نسبت به بازي فوتبال شور و انگيزه دارد، خاطرنشان كرد: فكر نمي كنم كه به سن بالايي همچون 34 سالگي رسيده ام. در چنين سن و سالي برخي از بازيكنان، معمولا اعلام بازنشستگي مي كنند؛ اما من چنين قصدي ندارم.
وي تصريح كرد: فرگوسن سرمربي منچستر همواره مرا تشويق مي كند و خواهان آن است كه چند سال ديگر در ميدان باشم.مايل هستم به خواسته او عمل كرده و تا 40 سالگي بازي كنم.
اين بازيكن كه نام كاملش، پل آرون اسكولز است، در تاريخ 16 نوامبر سال 1974 در استالفورد انگليس به دنيا آمد. وي از دوران جواني در خدمت منچستريونايتد بود و تاكنون بيش از 400 بازي براي شياطين سرخ انجام داده و 96 گل به ثمر رسانده است.
قرار داد اين بازيكن با باشگاهش تا سال آينده ميلادي است.
به این دلیل که مقابل تیم های ایتالیایی و اسپانیایی خوب بازی میکنه و می تونه این جور تیما رو خوب حذف کنه.
از نظر من نبود تیم های اینجوری کار man utd رو راحت میکنه.
با ساندر لند تو زمین خودمون به زور یک بر صفر بردیم. البته از حق نگزریم که این ساندرلندی ها هم 12 نفری چسبیده بودن دفاع. این نفر دوازدهم شانسشون بود که نذاشت چندتا از توپا گل بشه.
ساندرلند عالی داشت دفاع می کرد ولی بالاخره اشتباه کردن و بردیم اگه بازی عقب افتادمون هم ببریم عالی میشه
/رقابت هاي جام باشگاه هاي جهان - ژاپن/
منچستر يونايتد در انتظار برنده مصاف آدلايت و گامبا
خبرگزاري فارس: در مرحله نيمه نهايي رقابت هاي فوتبال جام باشگاه هاي جهان، منچستر يونايتد در انتظار برنده ديدار نماينده ژاپن و استراليا است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت فيفا، تيم برنده بازي حساس گامبا اوزاكا ژاپن و آدلايت يونايتد استراليا در مرحله نيمه نهايي به مصاف منچستر يونايتد مي رود.منچستر يونايتد تا 5 روز ديگر بايد در توكيو حضور پيدا كند . پاچوكاي مكزيك نيز با غلبه بر الاهلي مصر حريف آينده ليگا ده كيتو اكوادور شده است.
نیمه اول که صفر صفر
زیاد هم خوب بازی نکردیم ولی نیمه دوم کار تموم می کنیم
خیلی بازی مهمیه .
اختلاف اگه میخان به یک برسه باید ببر که فعلا اینجوری نشده!
این دومین هفتس که مشکل گلزنی پیدا کردیم. خوب تو این بازی شاید نبودن رونی باعث عدم گلزنی شد. نمی دونم این برباتف چکار میکنه. خیلی داره بد بازی می کنه.
اختلاف در صدر جدول ثابت موند. چون همه تیمای بالا مساوی کردن !
======================================
تیم خودشو برای بازیای باشگاههای جهان آماده میکنه.
فکر میکنم با گامبا اوزاکا ژاپن بازی داریم.
به امید قهرمانی در اولین جام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)