تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 103 از 1174 اولاول ... 35393991001011021031041051061071131532036031103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

3 موافقم .

الان هم جلوي رم هم شكست مي خوريم و ميريم پي كارمون
    من فكر مي كردم اين ليپي الكي ميگه رم رئال رو شكست ميده اما با نتيجه ي ديشب اين دور از انتظار نيست
    تو بازی دیشب و بازی های قبل مثل بازی با ساراکوزا ، بازیکنای گوش چپ و راست خیلی راحت و بدون مزاحمت توپ رو 60 الی 70 متر جلو می برن بدون این که بازیکنای رئال پرس بیارن.

هافبک های رئال هم در زمان حمله توپ رو خوب به زمین حریف میارن اما به دلیل ناهماهنگی جدیدا زیاد توپ لو می دن و مجددا برای تصاحب توپ پرس رو از جلو نمی آرن.

ضمن این که در نبود روبینیو بار اصلی حمله به جناحین و مشخصا به روبن و راموس منتقل شده است و این به تیم های مقابل به لحاظ بازی خوانی و کنترل تیم کمک می کند.

البته شرایط تیم رم فرق می کنه ... اون ها در بازی با منچستر دقیقا در همین وضعیت بودند و به گمان این که منچستر نیاز به حمله و گل دارد سعی در زدن گل زودهنگام داشتن که همین باعث شد که روی ضد حمله های سریع حریف گل بخورن و بعد رو به بازی احساسی آوردن و می خواستن سریع جبران کنن که بازم ضد حمله خوردن و در مدت 12 دقیقه 3 گل خوردن.

به نظر من رئال در ضد حمله با توجه به مهره های تهاجمی خود بسیار زهردار تر از منچستره و آس رم هم تجربه ی بازی با منچستر رو فراموش نکرده. اونها سعی میکنن مرکز زمین رو از رئال بگیرن و رئال رو مجبور به بازی در جناحین کنن که در این حالت شانس بالایی در ضد حمله خواهند داشت.
    Last edited by davy jones; 25-02-2008 at 11:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

5 بازی ، 4 شکست !

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

5 بازتاب گل خورده رئال مادريد در رسانه‌ها گاردين: سالم بود و بسيار عجيب

خبرگزاري فارس: بسياري از روزنامه‌هاي ورزشي اروپا گل خورده رئال مادريد را زير ذره‌بين داوران و كارشناسان خود گرفتند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس ساپانيا، گاردين چاپ لندن نوشت: گل خورده رئال مادريد سالم بود و بسيار عجيب.
    از ديد اين روزنامه، كمك داور در آفسايد بودن بازيكن رئال مادريد را خيلي دير اعلام كرد و غفلت وي باعث غفلت بازيكنان و خوشحالي بيهوده آنان شد. قانون در اين باره سكوت مي‌كند و گل ختافه در هر حال درست است چرا كه قرار نيست يك تيم حتي پس از گل خورده منتظر اتمام خوشحالي حريف خود شود.
    سان لندن نيز اين گل را كاملا سالم دانست و نوشت: رئال مادريدي ها نيز مي دانستند كه گلشان ناسالم است. براي همين نيز اعتراض نكردند و گل اوچه كاملا قانوني بود.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

13 در حاميت از هم تيمي سابق كارلوس: گوتي قدر خودش را نمي‌داند

خبرگزاري فارس: مدافع سابق تيم فوتبال رئال مادريد گفت‌: گوتي قدر خودش را نمي‌داند و بيهوده براي خود حاشيه درست مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، روبرتو كارلوس اظهار داشت: اين هافبك رئال مادريد مدام براي خود دردسر درست مي كند و قدر خود را نمي داند.
    مدافع كنوني فنرباغچه افزود‌: متاسفانه گوتي خود را با رائول يا كاسياس مقايسه مي كند. او از كم توجهي مقامات نسبت به خود ناراحت مي شود؛ در حاليكه آنها از محبوبيت وصف ناپذيري در مادريد برخوردار هستند.
    رئال مادريد در بازي يكشنبه شب خود مقابل ختافه تن به شكست خانگي داد و فاصله اش با بارسلونا به عدد 2 كاهش پيدا كرد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بياييد كمي آروم باشيم، و بهشون فرصت بديم! تا حالا با بازي زيبا ما رو راضي كردن، بزاريم راحت باشن، تا دوباره به روزهاي اوج برگردي
    .
    مشكل اصلي اينه كه ما از اول صدر نشين بوديم، و حالا خيلي احساس حقارت خواهيم كرد كه بارسا حتي براي مدتي كوتاه، بياد صدرنشين شه! اما درواقع در يك فصل ممكنه خيلي اتفاقات بيفته، ولي در نهايت مي پرسيم : فصل 2007-08 كي قهرمان لاليگا شد؟؟؟؟
    Last edited by kasra_khan2003; 25-02-2008 at 14:57.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

13 گوتي: بازيكنان رئال مثل يه بچه 4ساله رفتار كردند

گوتي در مورد باخت ديشب و گلي كه تيم رئال دريافت كرد گفت: گل نتيجه رفتار خود ما بود كه مثل يه بچه چهار ساله بودش. اين اصلا قابل درك نيست كه همچين اتفاقي براي رئال بيفته! ما نمي تونيم سه امتياز رو بخاطر همچين مساله اي از دست بديم، اونم زماني كه بازي رو در اختيار داريم و خيلي راحت مي تونيم گل بزنيم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

هیچ مشکلی وحود نداره باید با بچه ها امشب صحبت کنم تا به خودشون بیان ...
    البته من فک می کنم همش تقصیر ما نیست ...
    مثلا گاگو دیشب بد بازی نکرد رید ....
    ما دفاع وسط نداریم برای زوج کانناوارو ....
    رو بینیو هم که مصدومه ....
    یه مشکل دیگه هم داریم اون هم دقت اصلا دیشب اون پاس های عالی رو به هم نمی دادن ....
    اشنایدر هم که دیگه خودتون بهتر می دونین ...
    اگه همین جوری بخواهیم جلوی رم بازی کنیم بد بخت میشیم میشه مثل بازی رم-منچستر ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

با سلام به همگی دوستان :
    استنباطی که من از بازی دیشب کردم و 2 ساعت دیر خوابیدم و بازی رو کامل نگاه کردم این است که خیلی به این شعر نزدیک است:
    که شاعر میگه :هوا بس ناجوانمردانه سرد است.
    راست میگه تو این چند هفته هرچه نامردی و بدبختی رو فکر کنی رومون اومده و گل دیشب بس ناجوانمردانه بود.
    همینجا میگم که ...کمک داور

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام...می خوام یخورده رک حرف بزنم....پس اگه به کسی برخورد....ببخشه
    راستش من از همون اولش از شوستر خوشم نمیومد....همون موقع که رای گیری کردن کاپلو بمونه یا بره من رای دادم بمونه (مثل بیش از 90 درصد رای دهندگان)....ویا موقع انتخاب جانشین به شوستر رای ندادم......
    دلیلم باخت این چند هفته نیست چون این تازه اول بحرانیه که شروع شده.........
    مربی که از همون اول کارش با غرور تمام میاد میگه من به نظر هوادارا اهمیتی نمیدم!!!!!!!!!!!!!!!خوب این یعنی چی؟؟؟؟؟؟اون تویه دوران بازیگریش هم همین طوری بود و نتونست اونطور که توانایش رو داشت موفق بشه.......
    یکی نیست بهش بگه اگه اون موقع که این حرف رو زدی هوادارا دیگه نمیومدن تویه ورزشگاه تو چه غلطی می کردی؟؟؟؟؟؟؟؟شانس اورد که هوادارای بی نظیر رئال تیم رو ول نکردن......
    با اینکه این مزدک اعصاب مارو بهم ریخت ولی با یک حرفش موافق بودم که گفت شوستر خیلی مغروره....
    کاسیاس اومد گفت که نباید مغرور بشیم....نباید بریم تو حاشیه......بقوله یکی از دوستان دشمن رئال خودشه........وقتی مدیرش تویه این شرایط حساس میگه می خوام از مدیر عاملی کنار برم یامربیش میگه قبل از پایان فصل می رم!!!!!!!!!!!!به نظر شما اینا تاثیر نداره؟؟؟؟؟؟واقعا جای تاسف داره......
    شوستر با غرور کاذبش رئال رو به اینجا کشوند......همه میدونن که غرور انسان رو نابود می کنه....ولی این شوستر از همون اول با غرور بود تا الان و متاسفانه با بازیکنان تیم هم غرور رو تزریق کرد....
    بیاین با هم دیگه صادق باشیم...غریبه که اینجا نیست همه رئالی هستیم...خدایش گلمون آفساید بود...خیلی مشخص بود....و همونطور که گوتی گفت یه تیمی مثل رئال نباید اینطوری ناشیانه موقع گلزنی خوشحالی کنه.........اگه دقت می کردید روی صحنه گل گوتی عقب بود....ولی نگیم که بازیکنان ختافه نامردی کردند!!!!مگه این هانری ضربات ایستگاهیش واسه چی معروف بود......چون سریع بود و غافلگیرکننده......الان هم هر تیمی که نتونه روی زد حمله خوب کار کنه ناموفقه....ومن به لادروپ و شاگردانش تبریک میگم چون واقعا در حد کلاس جهانی کار کردند و رئال رو شوکه کردند......
    به هر حال اگه همینطوری بخوایم با غرور کار کنیم نه تنها قهرمانی ها رو از دست می دیم بلکه صعودمون به دوره بعد لیگ قهرمانان هم بعید میشه....اگه غرورمون رو کنار گذاشتیم می تونیم همه کار کنیم....اما با این وضع...

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوب شد نیمه دوم رو نگاه نکردم
    خدا کنه دیگه الکی امتیاز نده اینجوری بخواد پیش بره دیگه.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •