بی خیال بچها دیگه با این پرسپولیسیا بحث نکنید .تو تایپیکشون هم پست ندید چون تا کم میارن خودتون که میدونین چکار میکنن . من که دیگه بحث نمیکنم از شما هم می خوام این کارو نکنین هر حرفی هست همین جا بزنین اخرش اخراجمون میکنن.
بی خیال بچها دیگه با این پرسپولیسیا بحث نکنید .تو تایپیکشون هم پست ندید چون تا کم میارن خودتون که میدونین چکار میکنن . من که دیگه بحث نمیکنم از شما هم می خوام این کارو نکنین هر حرفی هست همین جا بزنین اخرش اخراجمون میکنن.
لنگی کجا بوده 20 ساله طرفدار سپاهانم ،، به خاطر آرمناک پطرسیان ،،، عجب دروازه بانی بود ،، یادش بخیر
کدوم حرف ،، دارن پول میدن به تیماتون دیگه ،،، و بدهی هم به خاطر بی لیاقتی مدیرای تیمتونه ،،، البته حقم دارن چون میدونن یک فصل بیشتر مدیر نیستن نمیتونن کار برنامه ریزی شده انجام بدن،،، خلاصه مطمئن باش بودجه شما بیشتر از سایر تیم ها مثل سپاهان هست ،،، اما این بودجه با مدیریت نا مناسب حروم میشه
و در ضمن کجیدی ،، برهانی ،، جباری ،،، شفیعی و ... کم بازیکنانی نبودن ،،، همه گی در اوج به استقلال اومدن مثل برهانی و شفیعی ،،، نگو که به عشق استقلال اومدن ، که خندم میگیره
کارخونه فولاد مگه چه خبره ، کلی سهام دار و ناظر و مدیریت داره ،،، خیال کردی کیسه خلیفس که میلیاردی پول بدن ،، یه بودجه مشخص میکنن و مدیر باشگاه باید با اون بودجه مشخص تا آخر فصل برنامه ریزی کنی ،،، از این خبرا نیست که اگه کم اورد سازمان کمکش کنه ،، به خاطر ریال به ریال خرج هاش باید پاسخگو باشه
اینجارو مگه نگذاشتن واسه کل کل ؟
البته کل کل و کرکری خوندن فوتبال رو جذاب و دوست داشتنی میکنه
بیایم اینجا اخبار خشک و خالی ببینیم که حال نمیده ،، تلویزیونم اخبار میگه
واقعا دروازبان خوبی بود .نمونشو من تو عمرم ندیدم دربازبانی که از میرزاپور گل بخوره رو باید طلا گرفت.اینطوری هم صحبت میکنی من یوقتی شک میکنم که برنامه ورزشی دیدی یا نه.هر کی میاد میگه این باشگاها صنعتی وضعشون خوبه.شما برهانی و مجیدی رو بازیکن خوب بشمار میاری برهانی فقط یک بازی کرد اونم با العین بود که مساوی کردن.مجیدی اگه خوب بعد از اون همه مدت تو امارات فسیل نمیشد.تاحالا فکر کردی که چرا سپاهان با این همه قهرمانی و نایب قهرمانی تو اسیا کمترین بازیکنو از دست داده؟استقلال بعد از قهرمانی تغریبا نابود شد از مربی تا بازیکن.سایپا رو نگاه کن الا در چه وضغیه.فولادو یادت میاد که 2 سال بعد رفت دست 1.شما تنها باشگاهی هستین که اب از ابتون تکون نخورد.بغول خدت نگو که بازیکناتون مثل لوکا از پول عربا خششون نمیاد که خندم میگیره.بدبختیتونم نگو که بگی نگی تقصیر خوددتون بود.پوله جانم پوله این پوله که یک بازیکن نامیم از دست ندادین پوله که نایب قهرمان اسیا هنوز اون بازیکنا رو داره.ما هر سال تیم اول که نه تیم دوم هم توسط باشگاهها عربی تارومار میشه ببین یکم واقع بین باش واین قدرم افراطی نباش که چشتو جلو حقایف ببندی.شما بودجتون هر سال معلوم نیست؟هستش طبق همونم برنامه ریزی میکنن.به مددیریت ماهم خرده نگیر که تقصیر من استقلالی نیست .اینو باید به علی ابادی بگی و کسایی که فوتبالو اینجوری کردن.شما هیت مدیره دارین و از اون طریق مدیر رو معلوم میکنید.
دروازه بان خوبی بود ،،، حداقل اینکه یک زمانی بهترین دروازه بان لیگ ایران بود ،،، و اینکه تقریبا 15 سال برای سپاهان دروازه بانی کرد،،
حالا بگذریم
زرد ، آبی ، قرمز هیچ کدوم فرقی ندارن ،، هر تیمی طرفدارای خودشو داره ،، همه هم رو تیم خودشون متعصب هستن ،، ملالی نیست ،، لذت فوتبال تو همیناس
دیگه خلاص کنیم این بحث رو...
به قول رفیقمون پولاشو اونا میگیرن ،،، کل کلو تو سر زنونشم ما می کنیم ،،، هیچ چی هم عاید ما نمیشه
یا حق///
از نظر من دربي رو استقلال ميبره اميدوارم بچه ها خوب كار كنن تا حد اقل مثل بازي قبل نشه
ایشالله که میبریم تا پرسپولیسیا به.....................
واقعا تيكه اخر رو خوب اومدي.
ممنون![]()
2 ساعت دیگه بازی شروع میشه.به امید بر استقلال در مقابل ل...
50 دقيقه ديگه بازي شروع ميشه اميدوارم پيروز بشيم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)