تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 949 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203603 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

lمگر قراره اکانت شبانه حذف بشه! دوست خوبمون که از شرکت فن آوا هستی ، لطفا شفاف توضیح بدید.
    اکانت شبانه یا همون night حذف شده. برای منم وصل نمیشه
    تنها راه شبانه وصل شدن الان اینه که سرویستون شبانه مخصوص خودش رو داشته باشه. یعنی همون اکانت روزانتون که شب ها مجانی میشه. می تونید به سایت فن اوا برید ببینید چی گفته
    حالا دوستمون هم توضیح بدن که چه بهتر

دوست عزیز در مورد نحوه ی dns set توضیح میدی؟
    راست کلیک روی کانکشن > انخاب properties و بعد تب networking > انتخاب internet protecol (TCP/IP و بعد properties و در قسمت dns ها (قسمت پایین ip) این اعداد رو وارد کنید که به نظرم برای فن اوا این dns ها از dns هایی که شرکت میده بهتر هستن
    به ترتیب:
    80.191.15.10
    217.218.127.105

2. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من جوابمو نگرفتما.
    من دیشب 2:10 dc شدم 2:11 connect شدم.
    صبح دیدم از حجمم کم مرده!!!
    تکلیف چیست؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

با سلام
    حذف اکانت شبانه + از دست دادن مشتری
    اكانت شبانه به هيچ وجه جمع نشده و نميشه
    ولي تكليف اكانت شبانه نمايندگان به خودشون واگذار شده و هر نماينده براساس سياست هاي خودش يه جور ميده اونو مثلا سرويسي كه فن اوا ميده ماهي40 نماينده ميده ماهي20 ولي خوب مثلا بجاش مياد شبانه رو حذف ميكنه يا نيم بها ميكنه

lمگر قراره اکانت شبانه حذف بشه! دوست خوبمون که از شرکت فن آوا هستی ، لطفا شفاف توضیح بدید.
    نتيجه اينه : يا از خوده فن اوا بگيريد يا اگر از نمايندگانش ميگيريد سرويسي رو بگيريد كه شبانه رايگان داره مثلا امروز ديدم چندتا از نمايندگان سرويس هاي زير ماهي 3 گيگ شبانه نميدن يا سرويس هاي128 خودشون شبانه نيم بها ميدن فقط
    ولي فن اوا شبانشو جمع نكرده و نخواهد كرد فعلا

راست کلیک روی کانکشن > انخاب properties و بعد تب networking > انتخاب internet protecol (TCP/IP و بعد properties و در قسمت dns ها (قسمت پایین ip) این اعداد رو وارد کنید که به نظرم برای فن اوا این dns ها از dns هایی که شرکت میده بهتر هستن
    به ترتیب:
    80.191.15.10
    217.218.127.105
    نحوه كار درسته ولي در كادر اول بجاي 80.191 .15.10 بايد اينو بزنيد 4.2.2.4 يا 4.2.2.3 اگر اونو بزنيد احتمالا با برخي از سايتا مشكل پيدا كنيد البتهتجربي هست مثلا اين دوستمون با اين DNS راحتتره بنظرش ولي من استاندار فن اوا رو گفتم
    ضمنا بگم كلا ست كردن DNS ممكنه با برخي سايتا براتون مشكل ايجاد كنه درصدشون خيلي كمه زير2 درصد ولي اگر سروري بود كه سرعتش خوب بوده و بعد از تنظيم DNS كم شده مجدد اون تنظيمات پاك كنيد و ازش دانلود كنيد
    از DNS گوگل هم ميتونيد استفاده كنيد ولي احتمالا در ديدن ريز مصرف دچار مشكل ميشيد مخصوصا كاربران IBS احتمالا نتونند ريز مصرف بگيرن ولي اونم سرعتش خوبه

سلام
    من جوابمو نگرفتما.
    من دیشب 2:10 dc شدم 2:11 connect شدم.
    صبح دیدم از حجمم کم مرده!!!
    تکلیف چیست؟؟؟؟؟؟
    مهربون يكم سرم شلوغه ولي شب بهت جواب ميدم البته اين نمايندگي الان تو ليست ميديدم احتمالا تو اينجا با يه اسم ديگه ثبت شده چون اسمش تو ليست نمايندگان ما نيست حالا برات چك ميكنم الان اينجا چك كنم رئيسم هم شك ميكنه ميگه چند روزه چيكار ميكني تو پنل نماينده ها ميري و بخش فروش سرك ميكشي چه خبره
    Last edited by شـیـفــو; 01-07-2010 at 16:36.

5. 3 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نحوه كار درسته ولي در كادر اول بجاي 80.191 .15.10 بايد اينو بزنيد 4.2.2.4 يا 4.2.2.3 اگر اونو بزنيد احتمالا با برخي از سايتا مشكل پيدا كنيد البتهتجربي هست مثلا اين دوستمون با اين DNS راحتتره بنظرش ولي من استاندار فن اوا رو گفتم
    ضمنا بگم كلا ست كردن DNS ممكنه با برخي سايتا براتون مشكل ايجاد كنه درصدشون خيلي كمه زير2 درصد ولي اگر سروري بود كه سرعتش خوب بوده و بعد از تنظيم DNS كم شده مجدد اون تنظيمات پاك كنيد و ازش دانلود كنيد
    از DNS گوگل هم ميتونيد استفاده كنيد ولي احتمالا در ديدن ريز مصرف دچار مشكل ميشيد مخصوصا كاربران IBS احتمالا نتونند ريز مصرف بگيرن ولي اونم سرعتش خوبه
    این dns هایی که من دادم رو گوگل پیشنهاد داده که هم سریع تره و هم Error هاش کم تره. یک ماهم که استفاده می کنم مشکلی نداشته. همین طور تویIBS

حالا من 2 تا سوال دارم ازتون:
    1.مگه جاهایی که شما میرید و چک می کنید ردی ازشون به جا می مونه که رییستون بفهمه؟
    2. ما چی؟ تا چه حد شرکت می تونه رد مارو بگیره؟ مثلا می توننین بفهمین چه سایتی رو الان داریم می بینیم یا در گذشته دیدیم؟

7. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

این dns هایی که من دادم رو گوگل پیشنهاد داده که هم سریع تره و هم Error هاش کم تره. یک ماهم که استفاده می کنم مشکلی نداشته. همین طور تویIBS

حالا من 2 تا سوال دارم ازتون:
    1.مگه جاهایی که شما میرید و چک می کنید ردی ازشون به جا می مونه که رییستون بفهمه؟
    2. ما چی؟ تا چه حد شرکت می تونه رد مارو بگیره؟ مثلا می توننین بفهمین چه سایتی رو الان داریم می بینیم یا در گذشته دیدیم؟
    خوب dns ها اگر اينطوره عاليه پس همونو بچه ها ست كنند گفتم من فقط استانداردشو گفتم و گفتم با ماله گوگل احتمالا با ibs مشكل پيدا كنيد چون ديدم مشتركا خيلي يا نمايندگان زنگ ميزنند ميگن مشترك نميتونه چك كنه ديگه ما اولا نميدونستيم مشكل چيه بعد فهميديم از dns هاي گوگل منظورم همون 8.4.4.8 هستا استفاده كردند
    در مورد اينكه رئيس عزيزم نه منظورم اينه ميگه تو مسئول بخش فلاني چيكار داري مثلا تو بخش فروش فضولي ميكني مجبورم بگم ماله فاميلمونه يا مثلا ميگه تو چيكاره بيدي اكانت كاربر چك ميكني چون تو شركت همه يه نام كاربري و رمز دارند براي اتصال به سيستم كه هرجا بريم مدير سيستم ميتونه ببينه ما كجاييم و يا چيكار ميكنيم و حتي سطح دسترسي ها فرق ميكنه
    در مورد ينكه شمارو ميشه چقدر پيگيري كرد من مسئول شبكه نيستم اما همينو بدونيد خيلي بيشتر از اون چيزي كه فكر ميكنيد ميشه اينكارو كرد شايد حتي در حد اومدن تو هاردتون هم بشه
    تمام سايتهايي كه ميبينيد متشكل شده از يك ادرس عددي هر درخواست در سرور ما اول ثبت ميشه پس ميشه قشنگ ديد هر ادرس اي پي اشتراكي روش چند نفر هستند و چه سايتهايي رو درخواست دادند

9. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

12

در مورد اينكه شمارو ميشه چقدر پيگيري كرد من مسئول شبكه نيستم اما همينو بدونيد خيلي بيشتر از اون چيزي كه فكر ميكنيد ميشه اينكارو كرد شايد حتي در حد اومدن تو هاردتون هم بشه
    تمام سايتهايي كه ميبينيد متشكل شده از يك ادرس عددي هر درخواست در سرور ما اول ثبت ميشه پس ميشه قشنگ ديد هر ادرس اي پي اشتراكي روش چند نفر هستند و چه سايتهايي رو درخواست دادند

ممنون دوست عزیز
    اینایی که گفتید حتی اگر ما پر.و کسی و
    VПИ استفاده کنیم بازم میتونن اینکارو بکنن؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه ramtinmec's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یه سوال از کاربران فن اوا داشتم

بعضی شرکتها مثل پارس انلاینو صبانت و شاتل میان سرویسای 128 حجمی رو 1مگ یا 2 مگ میبتدن تا کاربر زودتر حجمش رو استفاده کنه
    ایا فن اوا هم اینجوریه؟سرویسای 128 یا 256 حجمی رو 1یا2مگ میبنده؟

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

یه سوال از کاربران فن اوا داشتم

بعضی شرکتها مثل پارس انلاینو صبانت و شاتل میان سرویسای 128 حجمی رو 1مگ یا 2 مگ میبتدن تا کاربر زودتر حجمش رو استفاده کنه
    ایا فن اوا هم اینجوریه؟سرویسای 128 یا 256 حجمی رو 1یا2مگ میبنده؟
    نه اگه کمتر نکنن بیشتر از حد قانونی نمیکنن
    من الان نزدیک 15 ماه هستش که از فن آوا سرویس میگیرم
    روزی نبوده که من ببینم سرعت دانلود از اون حد مجاز بالاتر بره ! دقیقا روی همون سرویسی که میگیرید بسته میشه و 1 کیلوبایت از مرز قانونی بالاتر نمیره
    شبانه هم معمولا سرعت دانلود 1/3 میشه

13. این کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ramtinmec's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نه اگه کمتر نکنن بیشتر از حد قانونی نمیکنن
    من الان نزدیک 15 ماه هستش که از فن آوا سرویس میگیرم
    روزی نبوده که من ببینم سرعت دانلود از اون حد مجاز بالاتر بره ! دقیقا روی همون سرویسی که میگیرید بسته میشه و 1 کیلوبایت از مرز قانونی بالاتر نمیره
    شبانه هم معمولا سرعت دانلود 1/3 میشه
    سرویس شما حجمیه یا نامحدود؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب dns ها اگر اينطوره عاليه پس همونو بچه ها ست كنند گفتم من فقط استانداردشو گفتم و گفتم با ماله گوگل احتمالا با ibs مشكل پيدا كنيد چون ديدم مشتركا خيلي يا نمايندگان زنگ ميزنند ميگن مشترك نميتونه چك كنه ديگه ما اولا نميدونستيم مشكل چيه بعد فهميديم از dns هاي گوگل منظورم همون 8.4.4.8 هستا استفاده كردند
    dns ها رو اره، خودتون این عکس رو که مال گوگل هست ببینید متوجه میشید
    توی عکس، dns های اصلی فن اوا که به مشتری هاش میده در جایگاه اخره
    البته این تست فقط برای فن اوا هست.

در مورد ينكه شمارو ميشه چقدر پيگيري كرد من مسئول شبكه نيستم اما همينو بدونيد خيلي بيشتر از اون چيزي كه فكر ميكنيد ميشه اينكارو كرد شايد حتي در حد اومدن تو هاردتون هم بشه
    خیلی خیلی نامردیه اینا هیچ می دونن privacy یعنی چی؟ البته می دونم که اوناهم بیکار نیستن که بشینن شب و روز مارو چک کنن ولی خب باید یه قانونایی باشه که نذاره همچین چیزی باشه.

ممنون دوست عزیز
    اینایی که گفتید حتی اگر ما پر.و کسی و
    VПИ استفاده کنیم بازم میتونن اینکارو بکنن؟
    با تشکر
    سوال خوبیه. سوال منم هست

سرویس شما حجمیه یا نامحدود؟
    فن اوا سرویس نامحدود خیلی وقته دیگه به هیشکی نمیده. میگن برامون نمی صرفه.
    یکی نیست بیاد بگه با قیمت های گرون تر از جاهای دیگه و کیفیت کمتر از همون جاها، سر مردمو شیره میمالید براتون می صرفه؟
    البته دیگه عادت کردیم

16. 2 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •