منم میخوام امروز تمومش کنم
تبریک به همه ما هم انتخاب کردیم (بعد از دو هفته عدم آرامش )
ولی من عکس این رو شنیدم می دونی آخه عمران دانشگاه آزاد خیلی میده بیرون ولی مکانیک چون رشته سختیه و گستردست به نظر نمیاد با مشکل رو به رو بشه...
خلاصه من الان می رم انتخاب رشته دعا کنین خوب بشه.نتیجه گرفتم این جوری بزنم.البته یه پام رویه عمرانه یه پام رویه مکانیک
مکانیک امیر کبیر
مکانیک علم و صنعت
عمران عمران تهران
سلام يكي ميگه مكانيك خوبه بكي ميگه عمران ما كه همش رو برق زديم از برق شريف تا برق فردوسي . باي
تو بعضی از رشته دانشگا ها رشته فیزیک به تنهایی نوشته شده و در بعضی دیگر فیزیک با گرایشش.مثل فیزیک اتمی و ....آیا این دو با هم تفاوتی دارند.چون من خیلی از انتخاب هایم را فیزیک زدم.می خواهم امشب کار را تمام کنم.اگه میشه کمک کنید
من این سوالو در مورد رشته ی مکانیک از یه دانشجوی مکانیک صنعتی اصفهان پرسیدم....( مکانیک صنعتی اصفهان گرایش هاش جدا نیست) گفت که بعدا بر اساس معدل بهشون گفتن که باید برن چه گرایشی!![]()
ايميل سازمان شنجش چيه؟؟
زنگ زدم گفتم اشتباه انتخاب رشته كردم گفتن ايميل بفرستين ولي نگفتن ايملشون چيه(يعني نپرسيدم)
كارش فوريه
با سلام و عرض ادب ...
دانشگاه تفرش زیر نظر امیرکبیر و ...
فنی مهندسی گل÷ایگان زیر نظر شریف بوده ...
میخواستم بدونم الآن هم همینجوریه ؟؟؟ یا نه؟؟؟ مستقل شدن ... از چند نفری شنیدم که امسال مستقل شدن ...
با تشکر!![]()
برو اينجا:همه ي ايميل ها و شماره تلفن ها رو نوشته با توضيح نوشتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)