خوب ظاهرا یکی پیدا شده که مخشو شست و شو دادناه اه از همین بحث می ترسیدم باشه میگم
اصلااااااااااااااااااا نظرت رو قبول ندارم
اتفاقا معارف پیش هم خوب شروع میشه و هم واقعااااااااااااا زیبا تموم میشه(واقعا حال میده اون لحظه ای که 1 ماه قبل کنکور جملات آخر معارف پیش رو می خونی دست مولف کتاب درد نکنه)
و در ضمن (شرمنده) به بقیه چه ربطی داره که "تو" نمیتونی رابطه ای بین تیترا و آیات و شعرا پیدا کنی عزیزم اون به آی کیو هم مربوط میشه و در ضمن اینکه با چه اشتیاقی می خونی کتابو
من دیگه حرفی ندارم و در این زمینه بحث نمی کنم.
عزیزم حقیقت تلخه باید قبولش کنی در ضمن من اون مطالب رو نزدم که همه رو ناامید کنم من خودم شخصا وقتی کتاب درسی رو می خونم مهم نیست که مطالبش چرت باشه یا نه برای اینکه بتونم اونو یاد بگیرم اول باهاش صحبت می کنم (اینو جدی میگم یک روش علمیه) و یکم باهاش شوخی میکنم مثلا می گم جگر تو کتاب معارف رو که مطالبت چرت و پرته بخورم تا بقیه از دستت راحت بشن بعد با اشتیاق کتاب رو می خونم ولی در کل از ما که گذشت می خوام برای سایرین عبرت بشه شاید این جرقه ای باشه که با اعتراض گروهی از دانش آموزان بشه مطالب کتب درسی رو عوض کرد
دوستان بهترین منبا برای تست سوالات کنکور های سال قبل هست چون سبک سوالات کنکور تقریبا ثابته و میشه تشخیص داد چه تست هایی ممکنه امسال بیاد![]()