اگر بود حتما جوابتون رو میداد دوست من ....
خوب شما با هرچی نشونه میگیری با همونم اینکارو میکنه دیگه فقط رو سر طرف تنظیم کن بزن این کارو خیلی سریع
باید انجام بدی
اگر بود حتما جوابتون رو میداد دوست من ....
خوب شما با هرچی نشونه میگیری با همونم اینکارو میکنه دیگه فقط رو سر طرف تنظیم کن بزن این کارو خیلی سریع
باید انجام بدی
من بازم گیر کردم . یه جایی که چند تا ستون هست میرم بالا یه نقاشی مثل دلقک میمونه هی تیر میزنم لامپاش روشن میشه ولی هیچی به هیچی .
فهمیدید کجا رو گفتم ؟ ( بعد از اینکه مرده رو میزنم و شوت گانشو بر میدارم) باید چیکار کرد؟؟!!؟
سلام
دوست عزیز
شما وقتی رو به اون دلقکه که روبه روی اون گوی فلزی هست وایسادی سمت چپ یه در هست روی در یه دلقک دیگه هم اونجاست شما علامتهای روی اون دلقک رو ببین همون علامتهایی که با رنگ زرد مشخص شده بعد بیا همون علامت ها رو روی اون دلقک که وسط دیواره و به همه جاش هم میشه شلیک کرد و نور ازش میاد روی اون بزن
وقتی این کار رو کرده اون دره باز میشه
اگه بازم به این دلقک بر خوردی باز جای علامتها رو حفظ کن و برگرد اون بالا و دوباره همون کار رو انجام بده
موفق باشید
![]()
اقا همون اول بازی که توی craft manor شروعمیشه باید کجا رفت و چیکار کرد لطفا اگه امکان داره کامل توضیح دهید چون من خیلی گیج شدم!!!!!!
فک کنم دوستان و من از اول بازی یه دور کامل همه چیو توضیح دادیم یه سرچ بزنین راحت تر میتونین پیدا کنین اسم مرحله یا شماره
مرحله رو سرچ کنین پیدا نکردینیه عکس از جایی که گیر کردی رو بذار چون خیلی بازیش درهم برهمه شاید جایی رو که میگی یاد
کسی نیاد البته این پست بالایی تازه تموم کرده بهتر میتونه بگه ولی عکس بذاری ما هم کمک میکنیم![]()
دوست عزیز اون مرحله آموزشی هستش شما اصلا لازم نیست اون مرحله رو بری
من خودم هم نرفتم
شما وارد بازی اصلی شو یعنی New Game رو بزن
موفق باشید
کمک!
این دایناسور گنده که باید بهش شلیک کنی تا بمیره ژدر من رو دراورده ! آخه با 2 تا کلت که باید 2 روز فقط بهش تیر بزنی تا بمیره !
راه دیگه ای نداره ؟
یک سری غلتک سوزنی که روی پایهای بلند هستن کنار میدون اونا به درد نمیخورن ؟
راستی من تیرهای شاتگان و مسلسل هم جم کردم اما از خود اسلحشون خبری نیست ! چه طوری هست ؟
اسلحه ش رو بعدا پيدا ميكنيد
اون دايناسوره هم راه ديگه اي نداره بايد عصبانيش كنيد و وقتي كه 4 جهت اومد شيفت و يكي از جهت ها رو نگه داريد و بعد تير بزنيد تا از جونش كم بشه![]()
من تو مرحله ای که مواد مذاب هست و باید بری دنبال اون زنه گیر کردم خیلی مشکل هست ! 70٪ از بازی هم رفتم ...
کسی سیو گیم مرحله ای این بازی رو داره به من بده ؟
ممنون
این مرحلش خیلی سخته پیش پای شما یکی هم اونجا گیر کرده بود خودت بری برات جذاب تره به صفحات قبل مراجعه کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)