تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 870 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203603 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

اگه نباشه جاش خالی می مونه RapB0y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

اااااااااووو اینقدر که مشکل داره یکی میگه صداش مشکل داره یکی میگه باسش یکی میگه هندزفریش یکی میگه تاریخش مشکل داره یکی میگه ریست میشه این که خیلی بده پس من به چیش پول بدم همون N73 Me میگیرم از همه بهتره .
    ببین دوست عزیز اشتباه نکن ان73 تنها چیزه خوبی که داره دوربینشه
    هنگ هم میکنه ولی این اصلا هنگ نداره
    دوستام که باهاش کار میکنن میگن اجب سرعتی داره
    این تنها بدیش دوربینشه
    ولی نمیگم بده ها دوربینش خوبهولی به دوربین 810 نمیرسه
    صداش هم داخل هندزفری آلیه
    اونا نظر خودشونو گفتن
    ولی به نظر من صدا تو هندزفری که خوبه
    من مشکل تاریخ اس.ام.اس هم ندارم.
    اون هم باید یه مستر ریست کنه که درست میشه
    اون ریست 7 ثانیه ای هم ماله اینه که این گوشی چون هنگ نداره یه ریست 7 ثانیه ای میشه
    من تا حالا 2 بار بیشتر ریست نشده اونم به خاطر این بوده که به گوشی خیلی فشار اورده بودم.
    دیگه میل با خودته ولی اگه ان73 رو بخری خیلی حماقت کردی.
    چون در برابر این گوشی هیچه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

hamed جان شما میتونید برید ان73 رو بگیرید!!!!کسی جلوی شما رو نگرفته!!!کی گفته صداش مشکل داره؟؟؟ باسش در حد 3250 هست!!!تاریخش کجاش مشکل داره؟؟؟؟من که مشکلی ندارم کار کردن با گوشیهای سیستم عامل دار کار هر کسی نیست!!!هندزفری 2 تیکه ی 5700 انصافا کی مشکل داشته؟؟؟شما یک پست با مضمون مشکل هندزفری جلوی چشمانم بزارید؟؟؟در مورد ریست باید بگم که برای من که گوشی رو 2 ماه هست که خریدم فقط یک بار ریست شد که اون هم مشکل از نرم افزاری بود که نصب کرده بودم!ایا 5700 مثل ان73 هنگ میکنه؟؟؟شما گزارش هنگ کردن این گوشی یا مشکلاتی مانند کار نکردن بعشی دکمه های این گوشی یا صدای نویز در هنگام فیلمبرداری رو ایا برای این گوشی شنیدید؟؟باید بگم که ان73 تمام این مشکلاتی رو که گفتم در بعضی مواقع بلا استثنا داره!!اگر مشکل نرم افزاری در گوشی 5700 باشه دلیلش اینه که این اولین فریم ویر این گوشی هست!شما میتونید صبر کنید تا مانند ان73 فریم ویر جدید این گوشی بیاد!!مثل اینکه یادتون رفته ان73 که در ابتدا اومد چه مشکلاتی داشت؟؟ولی با اومدن فریم ویر جدید بیشتر مشکلات نرم افزاری سیستم عاملش حل شد!
    Last edited by rainysky50; 29-08-2007 at 00:02.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

آقایون همه خسته نباشید.من میخوام تا شب گوشی بگیرم . میخواستم بدونم از گوشیتون راضی هستید.میدونم همتون میگین آره ولی خوداییش راستشو بگین چون من بین N73 Me و 5700 گیر کردم .لطفا راهنمایی بکنید. ممنون
    آقا حامد شما هنوز گوشی نگرفتی؟؟مثل اینکه گوشی بخر نیستی و فقط می خوای 5700 رو زیر سوال ببری(متن بالا مال 5 روز پیشه).

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

amirsteve جان ورودتو تبریک میگم!!بعضی بچه های این تاپیک ممکنه فکر کنند که شما یک کاربر اماتور هستید ولی باید به اطلاع دوستان برسونم که amirsteve جان با زدن بیش از 2 هزار پست در انجمنهای پرشین تولز یکی از مدیران اون سایت هستند پس احترامشون رو نگهدارید.ایشون به زودی در این سایت 6 ستاره ی کامل رو کسب خواهند کرد و مکنه روز مدیر بخش --- و بازیها و موبایل انجمنهای پی سی ورلد بشن!
    سلام اسمون بارونی عزیز

از اینکه به من لطف داری ممنونم....هرچند که در PT یک کاربر فعال هستم و مدیر نیستم...اما همیشه به کاربر بودنم افتخار می کنم !

با اینکه در فروم های زیاد پرژن بودم اما در حال حاضر در P30Mob فعالیت دارم و سوپر مدیر اون سایت هستم.خوشحالم می شم در اون سایت هم شمارو ببینم.

اااااااااووو اینقدر که مشکل داره یکی میگه صداش مشکل داره یکی میگه باسش یکی میگه هندزفریش یکی میگه تاریخش مشکل داره یکی میگه ریست میشه این که خیلی بده پس من به چیش پول بدم همون N73 Me میگیرم از همه بهتره .
    شما تاحالا کدوم گوشی بی نقص دیدید که 5700 دومیش باشه؟؟؟

سیاست تمام کمپانی ها اینه که گوشی بی نقص تولید نکنند.چون بازار خودشونو خراب می کنند.نوکیا که دیگه در این زمینه باسه خودش حرف اول رو می زنه !!

در حال حاضر هیچ موبایلی نیومده که کیفیت صدای اسپیکر مانند باند Kenwood رو داشته باشه !! و سرعت Duel Core کامپیوتر و دوربین 10 مگی سایبرشات و ... داشته باشه

این گوشی نسبت به قیمتش بهترین گوشی موبایل هست که تاحالا دیدید

N73 Me هم پیشنهاد می کنم نگیرید !! چون سری ارجینالش که اصلا تو بازار نیست و همه قلابیه ... ااگر هم اصلشو گیر بیارید کلی مشکلات داره از جمله :

در هنگام فیلمبرداری صدای نویز هم ضبط می کنه که جالبه بدونید نویز lcd هستش !!!

کیفیت دوربین ابرنگ تشریف داره و اصلا نسبت به 3.2 مگ سایبرت K800 حرفی برای گفتن نداره

تو هدفون صدای باد ضعیفی هم شنیده می شه !!

همونطور که اطلاع دارید و امیدوارم این مورد رو بدونید سری n نوکیا متاسفانه قطعات درجه دوم رو دارند و قاب و این موارد درجه یک و مرغوب نیستند ...

مشکل هنگ هم داره که حتی شنیدم در هنگام صحبت کردن هم هنگ می کنه !!

تنها مزیتی که داره اینه که دو گیگ رم روش می دن !!!!

-----------------

ایرادهای 5700 کجا و N73 کجا !!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

امیر جان نمیدونم چرا کسی قدر این 5700 بیچاره رو نمیدونه!!حاضرم قسم بخورم که عموی من 1 ماه پیش ان95 خریده.دیروز متوجه شدم که گوشیشو فلش کرده!!!!!!این هم از ان95 که لقب شاه گوشیها رو داره!!!ببین حامد جان شما حالت عادی هم که با کامپیوتر 1 میلیونیتون کار میکنید ممکنه با مشکل هنگ یا ریستارت مواجه بشید.خدارو شکر 5700 که هنگ نداره در مورد ریست شدن هم قبلا که توضیح دادم.امیر جان در مورد هنگ ان73 در هنگام مکالمه گفتی من یاد صحبتهای دروغین خودم در زمانی که ان70 داشتم افتادم!البته فکرشو نمیکردم که روزی دروغهای من به حقیقت بپیونده!اون موقع که ان70 رو خریدم برای دفاع از ان70 در مقابل ان73 به دوستانم میگفتم که ان73 در هنگام مکالمه هنگ میکنه!!!وقتی یه بار زنگ زدم به پسر عمه ام که ان73 داشت(9 ماه پیش)ناگهان ارتباطمون قطع شد!!بعد از 10 دقیقه دوباره زنگ زد و بهم گفت که گوشیش هنگ کرده!!اون موقع بود که فهمیدم دروغهایی که میبافتم حقیقت محض بودن!!!

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

میبینم که جمع بچه ها جمعه

چند تا مشکل توی نرم افزار فعلی گوشی هست
    1-همزمان که چند تا فایل رو مارک میگیری بعد میخوای منتقل کنی فقط 1کیش میره!
    2-ساعت و تاریخ Standby بعد از چند دقیقه میپره و کلا صفحه خاموش میشه
    مشکلات دیگه ای هم داره که مهمترینش دوربینشه که امیدوارم توی نسخه بعدی حل بشه!
    1-من که چنین چیزی ندیدم
    2-میتونی تایم این گزینه رو از منوی تم زیاد کنی.Powersaver timeout
    3-دوربینش هم برای گوشی خوبه.به نظر من دوربین هیچ گوشیی حرفی جلوی دوربینهای دیجیتال برای زدن نداره!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بچه ها
    من تازه يه 5700 خريدم
    هرچي سرچ ميکنم تو اينترنت واسه اش برنامه با تم پيدا کنم نميتونم
    نرم افزاراش هنوز نيومده يا من بلد نيستم درست سرچ کنم؟
    please help me

ضمنا خبر مرگم بردشاتم از يه سايتي فک کنم ir-tci بود يه بازي جاوا دانلود کردم
    تا اومدم از بازي بيام بيرون گوشي قفل کرد
    مال چي ميتونه باشه؟
    کسي ميدونه؟
    please help me again

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

دوست عزیز و تازه وارد فعلا نرم افزار و بازی کم پیدا میشه ولی میتونی از نرم افزارای سیمبین 9.1 هم استفاده کنی که بعضیاش مثل همین بازی که گفتی با گوشی سازگار نیست پس پاکش کن..

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

با سلام من ..انتی ویروسF-secure را برای گوشی دانلود کردم از چند تا سایت..که نوشته بودند به گوشی های سری 60 نسخه 9.2 هم میخوره..اما هر کاری میکنم نصب نمیشه...ایا این انتی ویروس به گوشی های 3rd edition میخوره..اگه کسی نسخه 3rd را داره میشه بزاره؟گوشی من 5700 هست
    ممنون میشم راهنمایی کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام

قدرت صدای این گوشی بالا هست و از چیپست Hi-Fi استفاده کرده.اما مهم اینه که کیفیت صدا در هدفون کاملا ضعیف هست و به قول یکی از یوزرهای GSMArena این گوشی فقط اسم Xpress Music رو یدک می کشه و اصلا یه گوشی میوزیک ادیشن نیست.در امتیاز هم می بینید که حتی امتیازش از 3250 هم ضعیف تره

به شخصه در ابتدا فکر می کردم مشکل از هدفونه اما وقتی هدفون خودمو روی N91 گذاشتم فکرشم نمی کردم هدفونم اینقدر قدرت داشته باشه !!
    دوست عزیز..
    به این مطلبی که من گزاشتم از توی سایت موبایل ریویو دقت نکردید...
    چون رنگ سبز نشانگر 5700 هست...دقت کنید سبز ...
    در مقاسیه با بقیه خیلی خوبه...
    حتی اونجایی که باس 5700 رو با رنگ بنفش نشون داده حتی باس خیلی خوبی داره....
    یه بار دیگه یه نگاهی بندازین و اینبار بیشتر دقت کنید...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •