اقا يكي به ما بگه الان قيمت 360 ,primumeچنده ؟؟؟؟؟نميدونم درست نوشتم يا نه!!!!??
اقا يكي به ما بگه الان قيمت 360 ,primumeچنده ؟؟؟؟؟نميدونم درست نوشتم يا نه!!!!??
سلام، قیمت Premium بین 430 تا 450 هست.
سلام
بازی نما تو مرداد یه مغازه داده به نام ارشیا سافت ور به شماره ی 09352391464 که دفتر تهرانه ولی دفتر اصلیش کیشه به شماره 07644422824
که XBOX 360 تبدیل شده رو می ده 420 تومن و wii تبدیل شده رو میده 330
نگین گرون شده چون می دونم نشده
دوست عزيز نميدونم این مغازه چطور ارزون ميده. اما تو مشهد هم قيمت ها 30 تومان تقريبا گرون تر شده.
خوش به حالت پسر 4 تا سوال کردی ببین با طول و تفصیل جواب دادن بهت.
من یه سوال ساده میکنم..............
خدا شانس بده.......دوست عزيز هم من و هم پيمان عزيزجوابتو به صورت کوتاه و کامل و مفيد داديم. ديگه چی ميخوای؟بپرس عزيزم بپرس!!
فروش جهانی PS3 برای اولین بار X360 راپشت سر گذاشت
تا چند هفته پیش با توجه به کاهش قیمت PS3 و همچنین ورود چند بازی موفق، فروش PS3 افزایش بسیار خوبی پیدا کرده بود. اما این بار طبق آمارها ،فروش جهانی PS3 برای هفته ی منتهی به 24 نوامبر بالاتر ازX360 قرار گرفت.البته اختلاف بسیار اندک است ولی این اتفاق برای اولین بار در طی یکسال گذشته می افتد.
همچنین سهم بازار جهانی PS3 نیز به میزان 1 درصد افزایش پیدا کرده است.
نکته بسیار جالب اینجاست که فروش PS3 در ژاپن ، توانست با اختلاف 9K ، فروش Wii را پشت سر بگذارد.( این اتفاق برای 3 هفته پشت سر هم در حال وقوع است)
طبق اخبار به نظر می رسد که در سال 2008 با راه اندازی فناوری 45 نانومتری برای PS3 ، باز هم قیمت این کنسول کاهش پیدا خواهد کرد ( در مورد این خبر بعدا مفصل براتون می نویسم )
همچنین سال 2008 ، بازی های درجه AAA کنسول PS3 به بازار خواهند آمد و همچنین دنیازی مجازی سونی نیز شروع به کار خواهد کرد, و فروش هرچه بیشتر کنسول PS3 پیش بینی می شود
فروش جهانی کنسول PS3 برای هفته منتهی به 24 نوامبر=332.887
فروش جهانی کنسول 360 برای هفته منتهی به 24 نوامبر=332.471
منبع Vgchartz
سلام بچها حالتون خوبه خوشین در سلامتی کامل بسر میبرین هو
شوخی کردم یک سوال داشتم و اون اینه که در ایکس باکس 360 نمیشه که پورت usb داره از گیم پد یا جویستیک استفاده کرد یا از کیبورد ماوس و یا امثال انها؟
شوخی کردم...بچه های این تاپیک همه با معرفت هستن
Last edited by Anathema&sin; 30-11-2007 at 01:46.
شوخی کردم...بچه های این تاپیک همه با معرفت هستن
خواب دیدی خیر باشه![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)