باید پتچ مربوط به قفل صفحه رو بزنی تا این امکان به گوشیتون اضافه بشه!
با مدیریت تماس بر قرار کن مشکلتو برطف کنند
باید پتچ مربوط به قفل صفحه رو بزنی تا این امکان به گوشیتون اضافه بشه!
با مدیریت تماس بر قرار کن مشکلتو برطف کنند
ممنون از مطالب خوبت!در مورد گوشی t650اطلاعاتی داری ؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان.
آموزش زیختن الف و پچ را از کجا یاد بگیرم؟؟
نظر سنجي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مهم :نظر سنجي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!![]()
من k850 دارم
گوشیم خیلی با ایرانسل بد انتن میده انتنش پره ولی از اون طرف اشغال میزنه از این طرفم نمیگیره ولی ای ام اس میفرسته
فکر کنم با همراه اول خطا رو قاطی میکنه
کسی نمیتونه مشکلشو؟؟؟
با اپدیت یا فلش حل میشه؟
من k850 دارم
گوشیم خیلی با ایرانسل بد انتن میده انتنش پره ولی از اون طرف اشغال میزنه از این طرفم نمیگیره ولی ای ام اس میفرسته
فکر کنم با همراه اول خطا رو قاطی میکنه
کسی نمیتونه مشکلشو؟؟؟
با اپدیت یا فلش حل میشه؟
نه عزیز
البته دقیق نفهمیدم با ایرانسل مشکل داری یا همراه اول
اما کلا ربطی به گوشی نداره.ایراد از شبکه مخصوصا ایرانسله
خیلی موقع ها با ایرانسل فقط میشه زنگ زد و اس ام اس ها سند نمیشه گاهی برعکس میشه و فقط میشه اس ام اس داد!!!
گوشیهای uiq هم اورکلاک میشن؟
سی پی یوشون arm 9 ه مثل n96 یعنی راحت تا 264 اور میشن از نظر باتری هم که مشکلی ندارن اگه بشه اورکلاکشون کرد خیلی خوب میشه
k800 من جاواش کار نمیکنه (بازی و برنامه باز نمیکنه) چی کار کنم؟
بازی و برنامه های جاوا اجرا نمیکنه یا تو پوشـــه قسمت برنامه . بازی نمیـــره و ارور میـــده
چه اروری میـــده ؟
موفق باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)