آسیا تک تو سایتش نوشته برای 64 هیچ هزینه اضافی غیر از 10 هزار تومن نمیگیره
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
آسیا تک تو سایتش نوشته برای 64 هیچ هزینه اضافی غیر از 10 هزار تومن نمیگیره
درسته با عرض معذرت از اطلاع رسانی غلطی که انجام دادم.
سلام
میخواستم بدونم شماره های 7791 کدوم شرکت خدمات adsl میده
دوست عزیز اون 10000تومن فقط پول اکانت هستش زیرش هم اضافه کرده به هزینه فوق 3000تومن و 6درصد مالیات وعوارض به آن اضافه می شود که روی هم رفته میشه 13600 تازه اگه هزینه نصب نداشته باشین
سلام دوستان ،من می خوام اینترنت شاتل بگیرم به نظر شما خوبه؟اگه می شه بگید چند رو تحویل می دن.
با تشکر
متاسفانه خیر دوست عزیز .سلام
میخواستم بدونم شماره های 7791 کدوم شرکت خدمات adsl میده
این مرکز ( نبوت ) همانند بسیاری از مراکز دیگه هنوز راه اندازی نشده و جای تاسف دارد در حالی اکثر مراکز آن ناحیه تحت پوشش هستند ولی مرکز شما راه اندازی نشده است و باید به مسئولین آن مرکز تبریک گفت! .
خیر اشتراک 64 کیلویی شرکت مذکور فاقد هرگونه هزینه اضافی شامل عوارض و آبونمان می باشد .دوست عزیز اون 10000تومن فقط پول اکانت هستش زیرش هم اضافه کرده به هزینه فوق 3000تومن و 6درصد مالیات وعوارض به آن اضافه می شود که روی هم رفته میشه 13600 تازه اگه هزینه نصب نداشته باشین
برای دریافت اطلاعات درست به سایت آن شرکت مراجعه شود .
آیا شرکت های دیگری هم به غیر از شاتل در منطقه شما وجود دارند ؟سلام دوستان ،من می خوام اینترنت شاتل بگیرم به نظر شما خوبه؟اگه می شه بگید چند رو تحویل می دن.
بله همه شرکت ها هستند !ولی می خوام ارزون باشه (ماهی 13600 تومان)
صبانت چطوره؟
اون مال 128 كيلوبايت هستش...
دوستان اشتباه نکنین کافیه فقط زنگ بزنین به اسیاتک بپرسین 64k رو می دن 13600 و 128k رو هم میدن 20000تومن
من خودم فقط ارزون ميخواستم همه گرون ميدادن بجز آسيا تك 64 ميده 10 تومان من دوماه گذشته از اشتراكم البته ماه اول كه رايگان بهم دادن خط 128 ولي ماه دوم كردمش 64 هنوزم پولش رو ندادم بايد زنگ بزنم بيان بگيرن
خيلي باحاله پيك موتوري سريع مياد در خونه چقدر خوش برخوردن باريكلا به صاحبه اين شركت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)