تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1029 از 1547 اولاول ... 2952992997910191025102610271028102910301031103210331039107911291529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,281 به 10,290 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مستقیم وصل بودن مودم

همراه تلفن بی سیم با اسپلیتر
    این دو تصویر که فرستادید تناقض زیادی دارند. تنها فاکتور ثابت فاصله شما تا مرکز مخابراتیه که کمه و باید وضعیت خوب باشهو اما تصویر اول داره نویز زیادی رو نشون میده به عکس تصویر دوم که ثبات خط دارید. این نوسان رو از سر خط هم دارید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

والا چک نکردم مهم الان که خوبه دیگهالبته خودم هم به یه چیزی رسیدم اونم اینه که اسپلیتر خیلی تاثیر داره البته جنسه خوبش که باید کالبد شکافی بشه چرا چون بالای 5 مدل اسپلیتر تست کردم که هیچکدوم فایده نداشت توشم بیشتر شبیه دوراهای بود تا اسپلیتر.ایسوس گرفتم و الانم راضیم.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

والا چک نکردم مهم الان که خوبه دیگهالبته خودم هم به یه چیزی رسیدم اونم اینه که اسپلیتر خیلی تاثیر داره البته جنسه خوبش که باید کالبد شکافی بشه چرا چون بالای 5 مدل اسپلیتر تست کردم که هیچکدوم فایده نداشت توشم بیشتر شبیه دوراهای بود تا اسپلیتر.ایسوس گرفتم و الانم راضیم.
    به نظر من حتما در اولین فرصت مودم رو سر خط برده و ازونجا ثبات کیفیت رو چک کنید. همینطور درخواست پروفایل گیم رو از سر خط بدید و باز چک کنید. اگه اونجا نرمل بود، سیم کشی داخلی منزل شما مشکل داره و نویز سربار (اونهم شدید9 ایجاد میکنه.

پیشنهاد میکنم در صورتی که مطمئن شدید از نویز داخلی اقدام به مستقیم کردن سیم تلفن ورودی موردم از سر خط کنید( قبل از ورود سیم به شبکه داخلی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

والا پروفایل گیم که دیگه نمیشه قانونه خودشونه و خودم دیگه نمی.گرفتم.اما سیم کشی داخلی کلا عوض کردم.ولی فکر خوبیه از دمه در میگیرم ببینم چه طوریاس.با این که الان همه چی اوکیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض سلام

سر خط قبل تقسیم بدون اسپلیتر و تلفن

همراه تلفن واسپلیتر

چه کنم سیم بکشم؟
    اخه سیم کشی داخلی با اسپلیتر میشه همین سر خط با اسپلیتر
    Last edited by iman.1; 19-05-2018 at 13:35.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

جوری که شما آتیش گرفتی فکر کنم حق با اون دوستمونه و شما واقعا حقوق بگیر شاتل هستی وگرنه این حجم از عصبانیت معنا نداره . مخاطب حرف های من شما یا کس دیگه ای نبود بلکه شرکت مزخرف شاتل بود . برای شما خوبه ؟ خوش به حالتون امیدوارم که همیشه راضی باشید . برای من افتضاحه . ما هم چندتا پرنده داریم که میتونید ببینید که از دست شاتل دیگه نمیشه تو قفس نگه شون داشت ولی متاسفانه ضمانت برگشت کالا نداریم . تست ها رو هم صفحات قبل گذاشتم و دیگه حوصله گذاشتن دوباره ندارم . پینگ و تک کانکشن هم در بهترین حالت مثل دیده بان و آسیاتکی هست که دوستام دارن ولی خب هیچ کدوم تو مرکز ما سرویس نمیدن وگرنه اگه تخلیه یک ماه هم طول می کشید صبر میکردم . یه شرکت خوب همه جا خوبه نه فقط برای یه عده . یه شرکت خوب رو نباید با زور شکایت ازش تخلیه کرد . یه شرکت خوب حتی اگه دید مرکز مخابراتی مشکل داره دیگه سرویس نمیده تا اعتبارش خراب نشه . یه شرکت خوب وقتی پشتیبانیش ریموت میکنه به کامپیوتر شما و از سایتی که روی دیتاسنتر خودش میزبانی میشه (شاتللند) دانلود میکنه و میبینه که تک کانکشن 70KB هست با کمال پررویی برنمیگرده بگه ما مشکلی نداریم که !! من زمان تعرفه های قدیم تا ماهی 250 هم برای نت هزینه کردم پس 50 یا 80 تومن برام مهم نیست اما اینکه شاتل میاد هزینه ای رو ازت میگیره که شرکت های دیگه نمیگیرن حتی خیلی کم این زور داره . وقتی کسانی هستن که از اینترانت 16 مگ روحانی لذت دو عالم رو میبرن این کشور درست بشو نیست و حقمون هم همینه .
    به هر حال تو این تاپیک هرکس تجربه خودش رو میگه ، برای یه عده خوبه برای یه عده بد . برای من بد بوده و این بد بودن رو هم از چشم کسانی که براشون خوب بوده نمیبینم بلکه از چشم کل سیستم میبینم .
    موفق باشید
    قربان شما کاربر فهیم
    نه عصبانیت نیس وقتی غیر مستقیم داره انگشت اشاره رو میبره سمت ماها بایدم ادم در مقابلش جبهه بگیره
    سرویس من خوبه مرکز مخابراتیمون هم خوبه من راضیم دارم استفاده میکنم ولی اینکه طرف بیاد بگه خا مالو فلان سرویس رو ما براشون خراب کردیم و حقوق بگیرشیم تو هیچ جای ادم فرو نمیره این حرفا
    من مخلص و کوچیک کاربرای تاپیک هستم

7. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

همراه تلفن واسپلیتر

چه کنم سیم بکشم؟
    نیاز به سیم کشی نیست ظاهرا. سعی کنید شرایط رو خوب نگه دارید (مثل اسپلیتر خوب و ..)

این تصویر اخیر که شرایط خوبی رو داشت و تا زمانی که اینطور باشه شما مشکلی در ارتباط و سرعت ندارید

9. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

همراه تلفن واسپلیتر
    چه کنم سیم بکشم؟
    عزیز شما به مخابرات چسبیدی ؟؟؟
    چرا اینقدر کیف خطت خوبه !

شما با 25 مگ کشش خط دیگه غمی نداری !
    سیم کشی هم قطعا مشکلی نداره که 25 مگ داره بهت میده !

ما اندرخم یه کوچه ایم 16 مگ سرعت بگیریم !!

11. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

عزیز شما به مخابرات چسبیدی ؟؟؟
    چرا اینقدر کیف خطت خوبه !

شما با 25 مگ کشش خط دیگه غمی نداری !
    سیم کشی هم قطعا مشکلی نداره که 25 مگ داره بهت میده !

ما اندرخم یه کوچه ایم 16 مگ سرعت بگیریم !!
    خدا نسیب شما هم بکنهوالا ماکه راضیم دوستان گفته بودن تغیر بده چون بدون اسپلیتر نویز داشت که حل شد

به نظرم کسایی نویز دارن برن بالا سر اسپلیتر من یه اسپلیتر وصل کردم ماله زمان شاه ولی تا حالا همچین چیزه توپی نداشتم اولی همون قدیمیس که ایسوسه(تازه با مقداری شکستی قطعات) 2ومی و 3ومی اصلا هیچ تاثیری نداشتن .داخل بازار بیشتر عکس 3 هستش

Last edited by iman.1; 19-05-2018 at 17:50.

13. 3 کاربر از iman.1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شاتل بسته روزشمار 300 گیگ سی روزه که 45 تومن بوده کرده 49 تومن
    این شاتل تا میبینه یه بسته اش خوب مشتری داره زودی گرونش میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •