تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1029 از 1291 اولاول ... 295299299791019102510261027102810291030103110321033103910791129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,281 به 10,290 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه *Playstation*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

چقدر بی انصافا.نه آقا من در ماه به 100 گیگ هم نمیرسه. تعرفم 1 مگ نامحدود!

امروز 3بار دیگه اس داد که ضریب اشتراکت رفت بالا! الان سرعتم شده بین 10 تا 25 اصلا هم ثابت نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    قابل توجه بعضیا!

2. 2 کاربر از *Playstation* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

یکی از بچه ها سیم کارت رایتل گرفته با مودم یو اس بی میگه راضیه میترسم اونو بگیرم بعد چند ماه مثل ایرانسل شه دوستان چی پیشنهاد میکنید لطفا چیزی پیشنهاد کنید که همراه باشه نه مثل adsl چون کار من طوریه که باید اینترنتم هراه باشه
    والا عزیز این سرویس ها رو کسی نمیتونه تضمین بده که همیشه خوب هست
    من خودم حدودا 2 سال و نیم هست وایمکس دارم تا 2 ماه پیش عالی بود خداییش برای من نه نوسان سرعت داشتم نه مشکل دیگه ای
    از 2 ماه پیش تا الان کمی داره اذیت میکنه ایرانسل

ولی من هم یکی از دوستانم رایتل گرفته و به شدت راضی هست از سرعتش ولی اون هم مطمئن باشید یکمی که شلوغ بشه سرنوشتش مثل همین مبین نت و ایرانسل میشه

4. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان باور کنید دیگه خسته شدم بعضی موقع ها از اینکه ایرانسل گرفتم به خودم فحش میدم باور کنید اول که گرفتم تا چند ماهش خوب بود بعد خراب شد الان 512 دارم با سرعت 10 کیلوبایت دانلود میکنم قبلا شبا افت داشت ولی الان از صبح هم افت داره کسی میدونه وصعیت مبین نت چطوره اگه خوبه مبین نت بگیرم حرومخورای مفت خور حرومشون بشه این همه از ملت پول میگیرن بعد سرویسای اینجوری تحویل مردم میدن

خوب دیگه این ترفند سرویس دهنده هاست برای جذب مشتری . همشون روز اول بهترین اینترنت دنیا هستن ولی یه مدت که گذشت .............

مبین نت هم از این بدتره .اگر هم الان خوب باشه بعد چند ماه خراب میشه .پس خودتو خسته نکن .

6. 2 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یکی از بچه ها سیم کارت رایتل گرفته با مودم یو اس بی میگه راضیه میترسم اونو بگیرم بعد چند ماه مثل ایرانسل شه دوستان چی پیشنهاد میکنید لطفا چیزی پیشنهاد کنید که همراه باشه نه مثل adsl چون کار من طوریه که باید اینترنتم هراه باشه

بله 100 درصد .ولی زمانش معلوم نیست شاید یه ماه دیگه شاید 2 سال دیگه.کافیه قیمت ها رو بیاره پایین تا همه برن سمتش اونوقت از ایرانسل و همراه اول هم بدتر میشه .حتی از لحاظ علمی هم که بخوای حساب کنی میبینی که به هیچ وجه امکان افزایش ظرفیت زیرساختی جز با اضافه کردن دکل های فراوان وجود نداره که اونم چون هزینه زیادی براشون داره اضافه نمیکنن .پس با افزایش یوزرها کیفیت به شدت افت میکنه.همراه هم چیز بدردبخوری غیر از رایتل وجود نداره .(البته فعلا)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

به احتمال زیاد این سیاست جدیدیه که دارن پیاده میکنن چون شبکشون در حال انفجاره!

با این حرف موافق نیستم.
    داریم راجع به اپراتور دوم کشور حرف میزنیم. تقریبا همه ایران سیم کارت ایرانسل دارن. ولی شاید یک درصد همین تعداد وایمکس داشته باشن. برای شرکتی که زیر ساخت به این گستردگی داره و از اون طرف پشتیبانی فنی یه شرکت بین المللی به نام MTN رو پشت سرش داره، بعیده شبکش به حد انفجار برسه. شبکه ای که به حد انفجار رسیده باشه یعنی کاسبی خوب، یعنی مشتری خوب، یعنی صرفه اقتصادی برای توسعه سریع شبکه.
    شاید بخش نامه ای، مقرراتی چیزی به ایرانسل تحمیل شده... باید صبر کرد و دید. در کل من وزیر مخابرات قبلی (نامی) رو بیشتر قبول داشتم. این جدیده (واعظی) انگار از قبلیه ناشی تره.
    Last edited by afn.gig; 25-01-2014 at 22:41.

9. این کاربر از afn.gig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی اطلاع نداره مودم های ایرانسل بازهم تخفیف میخوره یا نه؟
    کسی نمیدونه آیا؟

داره خودمونی میشه m3hrdad.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گذاشته بودما :-)

نه نزده که تو لیست سیاهم! اعتراض کردم تو سایت بهشون اینم جواب :
    "کاربر گرامي ، با توجه به نياز اطلاعات فني و کافي جهت رفع مشکل شما و بررسي دقيقتر موضوع توسط همکاران ، از خطوط ايرانسل با شماره 707 و يا از طريق ساير خطوط با شماره 09377070000 تماس حاصل نمائيد."

قبلا خودشون زنگ میزدن اگه لازم بود اما الان !! ....

12. این کاربر از m3hrdad.x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

این عکس از کارتابل اشتراک وایمکس شما رو که دیدم یه سؤال واسم پیش اومد. منم مثه شما یه مگابیت نامحدود از ایرانسل دارم. اگر این دوره تموم شد و مثلا یه مدت نخواستم شارژ کنم اما برای اینکه دسترسیم واسه کاربری هایی مثه چک کردن ایمیل قطع نشه می تونم بسته افزایشی بخرم به جای شارژ دوباره طرح نامحدودم؟
    آخه تا به حال از این شیوه استفاده نکردم و از طرفی یه جایی روی سایت ایرانسل خونده بودم بسته های افزایشی فقط واسه کاربران محدود است.
    بله فقط واسه کاربران محدود هست.یعنی شما بسته هم بخری نمیتونی استفاده کنی مگه اینکه تعرفه جدید و محدود داشته باشی

14. این کاربر از m3hrdad.x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

ضریب بالا نرفته احتمالا سرعت رو محدود کردن روی 128 کیلوبیت که یک هشتم ضریب تسهیم سرویس شماست.در ساعات مختلف روز مخصوصا صبح تست کنید ببینید ایا بیشتر از 25 هم میره یا نه و همچنین در کنترل حساب شما رو در لیست سیاه قرار دادن یا نه ؟
    دقیقا رو 128 محدود شدم! جالبه 85000 بریزی ب حساب سرویس 1مگ نامحدود بگیری. یک هفته استفاده کنی بعد ...

سرعت الان رو 16 هست.صبحم که تا 25 میرفت آنی بود یعنی همون 128 هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان زیاد به ایرانسل گیر ندید، اینترنت مملکت ریخته به هم. ایرانسل خیلی خیلی خیلی بهتر از یه سری آی.اس.پی های دیگه هست که الان یکی دو ماهه داغون شدن و مشتریاشون فرار کردن. دوستانی که میخان ایرانسل بگیرن این چند تا نکنه رو توجه کنن:
    1) کیفیت وایمکس ایرانسل وابستگی زیادی داره به مکانی که استفاده میکنید. خود من در منطقه زرد هستنم ولی مودمم به راحتی متصل میشه و 100 درصد سرعت رو بهم میده. همه آپدیتها هم خودکار روش نصب شده (FMM130 هست) و هیچ مشکلی با آپدیت ها نداشته... پس: قبل از خرید، یه مودم از یه دوست یا آشنا که ایرانسل داره قرض بگیرید و یه روز استفاده کنید ببینید تو محل شما چه طوره.
    2) وایمکس سرعتش رو واقعی میده. یعنی اگر 128 بگیری، سرعت دانلودت میشه 16. (دوستان قبلا توضیح دادن که هر هشت کیلوبیت میشه یه کیلوبایت). بقیه آی.اس.پی ها شیر رو باز گزاشتن و سرعتتون برای اینترنت 128 تا 60 هم میره. اما آی.اس.پی ای که شیر رو برات باز گزاشته، اگه از یه اندازه ای (که این اندازه معمولا برا جماعت ایرانی "کم" حساب میشه) بیشتر دانلود کنی، میری تو لیست سیاه یعنی سرعتت از اندازه واقعی هم شاید کمتر بشه. ولی ایرانسل میشه گفت کاری به کارت نداره و ببندش به دانلود. من با 512 نامحدود ماهی 150 گیگ دانلود میکنم به 60 تومن. اگه میتونید یه شرکت بگید بزاره اینطوری با این قیمت دانلود کنید. این مشکل اخیر هم ظاهرا یه اشتباه بوده و در حال رفعه.
    3) شرکتهای دیگه اینترنتشون خیلی نوسان داره. ADSL ها که دو ماهه واقعا پوکیدن، مبین نت اینقدر افتضاح شده که همه مودماشون رو آگهی کردن بفروشن. ولی سرعت ایرانسل (عموما) ثابته. یعنی اگر مثل یک اقلیتی از دوستان مشکل ترافیک روی دکل نداشته باشید، میشه گفت سرعتش ثبات بسیار بسیار بالایی داره. چندبار شده اینترنت کل کشور چند ساعت رفته تو هوا ولی ایرانسلی ها اینترنتشون به راه بوده و کلی کیفشو کردن.
    4) آنتن دهی ارتباط مستقیم با سرعت داره. (ولی همیشه علت کمی سرعت، آنتن نیست). اگر آنتنتون چهار چراغ نیست، میتونید آنتن خارجی استفاده کنید.
    من یکی برای خودم ساختم. یه آنتن سقفی پژو با پایه و کابلش تهیه کنید (شیش هفت تومنه). با چسب یا پیچ یه جایی بیرون ساختمان نصب کنید. بعد سیمش رو بکشید بیارید توی اتاق. در مودم رو باز کنید، بزرگترین صفحه فلزی که می‌بینید آنتن مودم هست، سیم رو بهش لحیم کنید. من مودمم سه چراغ بود، مقدار RSSI روی -80 بود (که باید بیشتر از -75 باشه، مثلا -70) و شاخص CINR روی بیست بود (که باید بیشتر از 25 باشه، مثلا 30). با این آنتن RSSI شد -68 و CINR شد 32 و سرعم از 55 (میانگین) اومد روی 67. البته میشه آنتن رو به خود مودم هم چسبوند ولی باید بالاش بچسبونید که بعد کله آنتن رو بدید عقب در غیر این صورت به علت وزن آنتن، مودم تعادل نمیگیره هی کله میشه.

17. 3 کاربر از afn.gig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •