تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1029 از 1211 اولاول ... 295299299791019102510261027102810291030103110321033103910791129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,281 به 10,290 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به قول آرمین مثل اینکه اسپم برای شما تکلیف شده.دوستان عزیز میشه حداقل توی این تاپیک اسپم ندین. مثل اینکه چند وقت هستش که کسانی مثل حسین اینجا زیاد پست نمیدن تاپیک کلا داره به بی راهه میره.کسانی مثل آرمین نباشن دیگه تاپیک دیگه از اینم بدتر میشه.
    خواهشا اینجا رو چت روم نکنین

2. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من وقتی وارد قسمت online بازی میشم یعنی موقعی که میخوام online بازی کنم خطا میده و پیغام داد که بازی update نیست بعدش خودش یک لینک دانلود داد من گرفتمش و موقع نصب دوباره یک خطایی میداد هر کاریش کردم نصب نشد خلاصه update نشد رفتم در قسمت ستینگ خود بازی روی کلید دانلود زدم دانلود کرد اما بازم نتونست نسب کنه میگه ایراد از نسخه بازی هست آیا مشکل از کراک برنامه هست دوستان اگه میدونند لطفا کمک کنند مرسی
    دوست عزیز توی ایران بعید میدونم بشه اونو آنلاین بازی کرد. یکی اینکه سرعت اینترنت باید بالای یه مگ باشه. بعد بازی باید نسخه اصلش باشه که توی ایران تقریبا همه نسخه کپی هستش و نسخه اصلی بازی کم پیدا میشه. شماره قبلی بازی دوستان از یه راهی تونسته بودن کرک بازیو درست کنن یعنی اینکه بشه با نسخه کپی بازی آنلاین بازی کرد. برای این شماره هنوز راهی پیدا نشده.

4. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

10

دوست عزیز توی ایران بعید میدونم بشه اونو آنلاین بازی کرد. یکی اینکه سرعت اینترنت باید بالای یه مگ باشه. بعد بازی باید نسخه اصلش باشه که توی ایران تقریبا همه نسخه کپی هستش و نسخه اصلی بازی کم پیدا میشه. شماره قبلی بازی دوستان از یه راهی تونسته بودن کرک بازیو درست کنن یعنی اینکه بشه با نسخه کپی بازی آنلاین بازی کرد. برای این شماره هنوز راهی پیدا نشده.

مگه اصلاً نسخه اصلی تو ایران هست!؟
    نسخه اصلی بازی کم پیدا میشه
    اصلاً پیدا نمیشه...بهتره اینو درست کنی!!!

6. این کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshinaghasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مرسی دستتون درد نکنه فقط میخواستم مطمعن بشم ببینم میشه یا نه مثل اینکه نمیشه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

10

مرسی دستتون درد نکنه فقط میخواستم مطمعن بشم ببینم میشه یا نه مثل اینکه نمیشه
    چی میشه...؟ چی نمیشه؟
    منظورتون چیه!!!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

چجوری میشه فهمید یک بازیکن تو مسترلیگ چقدر رشد میکنه و رشدش خوبه یا نه؟من میخوام بازیکن بخرم میترسم بخرم بعدا رشدشون کم باشه.با تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

توی قسمت Player Bio نوشته!!!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من وقتی وارد قسمت online بازی میشم یعنی موقعی که میخوام online بازی کنم خطا میده و پیغام داد که بازی update نیست بعدش خودش یک لینک دانلود داد من گرفتمش و موقع نصب دوباره یک خطایی میداد هر کاریش کردم نصب نشد خلاصه update نشد رفتم در قسمت ستینگ خود بازی روی کلید دانلود زدم دانلود کرد اما بازم نتونست نسب کنه میگه ایراد از نسخه بازی هست آیا مشکل از کراک برنامه هست دوستان اگه میدونند لطفا کمک کنند مرسی
    بازیت رو سعی کن آپدیت کنی ولی نه با هدف آنلاین بازی کردن چون ساده بگم کار ما نیست

بله آرمین جان شما درست میگی ولی من اون نوار سبزارو که میتونیم تنظیمشون کنیمونمیگم که اونارو که قرمزه میگم مثلا من به شوت از راه دور علاقه دارم ولی همش همونو نوارقرمز میده
    آهان من فهمیدم منظورت چیه شما اون مربع های کوچیک رنگی رو میگی که به صورت عمودی هست برای افزایش اونها باید دکمه L2 رو نگه داری بعد با زدن دکمه R1 افزایش پیدا می کنه با زدن دکمه R2 کاهش پیدا می کنه. کلا توی بازی دکمه L2 حکم یه کلید فانکشن رو داره مثلا وقتی تیم حریف ضربه آزاد می زنه اگه قبل زدن ضربه آزاد L2 رو نگه داری ئ جهت بالا رو بزنی یه یکی دو تا بازیکن به دیوار دفاعی اضافه می کنه و پایین رو بزنی کم می کنه. در هر نقطه زمین می تونی دیوار دفاعی بچینی اینجوری. البته من خودم همیشه می چینم چون اینجوری یه دو سه تا بازیکنم می مونن جلو تا اگه ضد حمله بخوام تدارک ببینم تعداد نفراتم بیشتر باشه.

چی میشه...؟ چی نمیشه؟
    منظورتون چیه!!!؟
    گزارش اسپم داده شد. هیچ بعید نیست اگه سایر اسپم هات رو ببینن مدیرهای انجمن اخطار هم بگیری. من زیاد تذکر دادم ولی خوب دیگه مثل اینکه شما بی توجهی می کنی از اینکه این تخلفت رو گزارش می دم عذر می خوام ولی لازم هست که این کار انجام بشه چون واقعا شما حق سایرین رو زیر پا می ذاری.
    امیدوارم به قوانین هر مجموعه ای که توش قرار میگیری احترام بذاری این قبل از هر چیز نشانگر ادب شماست. در حدی نیستم که نصیحت بکنم ولی این توصیه دوستانه رو از بنده حقیر بپذیر.. موفق باشی
    Last edited by Spaniuly; 03-03-2010 at 21:59.

12. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

اقایون این یعنی چی ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بزیش باحال ترین فوتبال هست و اگه نخری از دستت رفته.
    منظورت کدوم بازیه ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •