باز امروز زنگ زدم قطع نت و اماده دری بری گویی و چس ناله بودم که چرا سرعت رو یک چهارمه قرارداد کردین که یه مرد مودب برداشت بعد از کلی عوذر خواهی گفت نامحدود برا مخابرات دیگه نمیصرفه و میخوان با این کارها شما جمع کنید بیان سرویس حجمی و منم گفتم ما بخاطر تعرفه پایینتر اومدیم اینجا وگرنه برای حجمی که میریم isp دیگه که خیلی از اینجا بهتره و به هر حال اب پاکی رو ریخت رو دست ما و دیگه متقاعد شدم جمع کنم برم جای دیگه
دوستانی هم که میخوان از 20 نت جمع کنن طبق تجربه من که برای خط برادرم اول جمع اوری کردم باید بگم بعد از درخواست جمع اوری هم تو سایت 20 نت و هم از طریق تلفن خونتون دیگه از اون لحظه نباید به اینترنت وصل بشین چون برادرم بعد از درخواست وصل میشد و یک هفته بعد زنگ زدم چرا هنور وصله و ابنمان میره رو قبض تلفن و گفت تا موقعی که وصل باشید مخابرات قطع نمیکنه چون فکر میکنه پشیمون شدید و منم گفتم خوب تا اخرین روزی که پول میره رو قیض باید استفاده کرد و گفت همینجوریه دیگه و الان بعد از کلی وقت اینترنت برادرم جمع اوری شده و این کارشون هم بخاطره اینه که تو اون مدت که شما استفاده نمیکنید باز روی قبض تلفتون محاسبه میکنن و چیزی بجز دزدی نمیشه اسمش رو گذاشت