تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1029 از 1135 اولاول ... 295299299791019102510261027102810291030103110321033103910791129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,281 به 10,290 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedhashemee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اینترنت من هم یک چهارم سرعت شده
    بعد از زنگ زدن به 2020 اخرش حالیش کردم که مشکل از اونهاست
    رفت و اومد گفت بله متسفانه نامحمدود اینجوری شده میخوای محدود بگیرم
    گفتم بخاطر قیمت و کیفیت گذشته مخابرات دهها نفر رو اوردم اینجا
    حالا برمیگردیم شاتل قرار باشه محدود بگیرم
    حداقل نه قطعی داره
    قیمتش هم مساوی هست
    سرعتش هم 300 پایین نمیات
    پشتیبانی هم بی نظیر
    شبی 500 مگ هم محدود نمیکنند رایگان

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

عجب گیری کردیم.من روز 21 ام درخواست جمع آوری دادم.
    3 شنبه تماس گرفتم چرا هنوز وصله؟گفت تا آخر ماه صددرصد قطع میشه.حالا که نشده.منم باید با این شماره بالایی تماس بگیرم.
    یه خط دیگه هم داشتم که pcm‏ بود.رفتم مخابرات دستغیب (خدا نابودش کنه)گفتم خط عادیش کنید.گفت باشه ولی باید از مخابرات یا آسیاتک بگیری!منم صبر کردم رفتم پیش یکی دیگه (فکر کنم رییس بود)قضیه رو گفتم.گفت اگه تجهیزات باشه خط عادی میشه و از هر کجا هم خواستید بگیرید.
    بعد 3 روز تماس گرفتن که دیگه pcm‏ نیست.زدم از شاتل بگیره (3 شنبه هفته پیش)هنوز وصل نشده.
    شانس که ندارم.10 روزه نت ندارم.

3. 2 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

عجب گیری کردیم.من روز 21 ام درخواست جمع آوری دادم.
    3 شنبه تماس گرفتم چرا هنوز وصله؟گفت تا آخر ماه صددرصد قطع میشه.حالا که نشده.منم باید با این شماره بالایی تماس بگیرم.
    یه خط دیگه هم داشتم که pcm‏ بود.رفتم مخابرات دستغیب (خدا نابودش کنه)گفتم خط عادیش کنید.گفت باشه ولی باید از مخابرات یا آسیاتک بگیری!منم صبر کردم رفتم پیش یکی دیگه (فکر کنم رییس بود)قضیه رو گفتم.گفت اگه تجهیزات باشه خط عادی میشه و از هر کجا هم خواستید بگیرید.
    بعد 3 روز تماس گرفتن که دیگه pcm‏ نیست.زدم از شاتل بگیره (3 شنبه هفته پیش)هنوز وصل نشده.
    شانس که ندارم.10 روزه نت ندارم.
    معمولا ISPها فقط سریع رانژه میکنند، جمع آوری رو اصلا ترتیب اثر نمیدن اگر به اونها بسپاری پیگیری کارو.
    اگر جمع آوری نکردن باید توی سایت مخابرات فارس شکایت ثبت کنید پس از 48-72 ساعت در صورتی که جمع نکردند توی منطقه جنوب تنظیم مقررات شکایت رو ثبت کنید و شرح بدید موضوع را و برای مطمئن شدن از ثبت و پیگیری میتونید با تنظیم مقررات تماس بگیرید.

حدود 2-3 سال پیش صبانت داشتم 50بار تلفن زدم جمع آوری نمیکردند کلی هم هزینه تماسم شد، تنظیم مقررات 48ساعت بیشتر زمان نبرد تا جمعش کرد.

این موضوع رو فراموش نکنید که اول در سایت مخابرات شکایت کنید.

5. 3 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

یکی از خط تلفنها اداره که قبلا بیست نت بود در خواست جمع اوری در سایت دادیم و الان وضعیت طوریه نیم شه مودم وصل کرد تا بفهمم خط جمع آوری شده یا نه؟!

از چه طریقی می شه فهمید؟ ت وسایتش چیزی می نویسه؟

7. 2 کاربر از Ali-ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

جمع آوری بستگی به مرکزی هم که هستین داره مثلا مخابرات سلمان اگه باشید 2 الی 3 روزه جمع میکنند مخابرات سلمان از بین مخابراتهای شیراز از بهترینهاست و کیفیت بالاتری داره از همه لحاظ داره

9. 2 کاربر از bhrooz555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

بیست نت امروز سرعت قرار داد بود اما بعد از دانلود 100 مگابایت سرعت یک چهارم شد. حالا نمیدونم شانسی اینجوری شده و سر یک ساعت خاصی سرعت کم میشه یا همون مسئله حجمی هست که آسیاتک هم انجام داد

11. 2 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

امروز زودتر سرعتو نصف کردن.

13. 2 کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بیست نت امروز سرعت قرار داد بود اما بعد از دانلود 100 مگابایت سرعت یک چهارم شد. حالا نمیدونم شانسی اینجوری شده و سر یک ساعت خاصی سرعت کم میشه یا همون مسئله حجمی هست که آسیاتک هم انجام داد
    باز امروز زنگ زدم قطع نت و اماده دری بری گویی و چس ناله بودم که چرا سرعت رو یک چهارمه قرارداد کردین که یه مرد مودب برداشت بعد از کلی عوذر خواهی گفت نامحدود برا مخابرات دیگه نمیصرفه و میخوان با این کارها شما جمع کنید بیان سرویس حجمی و منم گفتم ما بخاطر تعرفه پایینتر اومدیم اینجا وگرنه برای حجمی که میریم isp دیگه که خیلی از اینجا بهتره و به هر حال اب پاکی رو ریخت رو دست ما و دیگه متقاعد شدم جمع کنم برم جای دیگه

دوستانی هم که میخوان از 20 نت جمع کنن طبق تجربه من که برای خط برادرم اول جمع اوری کردم باید بگم بعد از درخواست جمع اوری هم تو سایت 20 نت و هم از طریق تلفن خونتون دیگه از اون لحظه نباید به اینترنت وصل بشین چون برادرم بعد از درخواست وصل میشد و یک هفته بعد زنگ زدم چرا هنور وصله و ابنمان میره رو قبض تلفن و گفت تا موقعی که وصل باشید مخابرات قطع نمیکنه چون فکر میکنه پشیمون شدید و منم گفتم خوب تا اخرین روزی که پول میره رو قیض باید استفاده کرد و گفت همینجوریه دیگه و الان بعد از کلی وقت اینترنت برادرم جمع اوری شده و این کارشون هم بخاطره اینه که تو اون مدت که شما استفاده نمیکنید باز روی قبض تلفتون محاسبه میکنن و چیزی بجز دزدی نمیشه اسمش رو گذاشت

15. این کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

باز امروز زنگ زدم قطع نت و اماده دری بری گویی و چس ناله بودم که چرا سرعت رو یک چهارمه قرارداد کردین که یه مرد مودب برداشت بعد از کلی عوذر خواهی گفت نامحدود برا مخابرات دیگه نمیصرفه و میخوان با این کارها شما جمع کنید بیان سرویس حجمی و منم گفتم ما بخاطر تعرفه پایینتر اومدیم اینجا وگرنه برای حجمی که میریم isp دیگه که خیلی از اینجا بهتره و به هر حال اب پاکی رو ریخت رو دست ما و دیگه متقاعد شدم جمع کنم برم جای دیگه

دوستانی هم که میخوان از 20 نت جمع کنن طبق تجربه من که برای خط برادرم اول جمع اوری کردم باید بگم بعد از درخواست جمع اوری هم تو سایت 20 نت و هم از طریق تلفن خونتون دیگه از اون لحظه نباید به اینترنت وصل بشین چون برادرم بعد از درخواست وصل میشد و یک هفته بعد زنگ زدم چرا هنور وصله و ابنمان میره رو قبض تلفن و گفت تا موقعی که وصل باشید مخابرات قطع نمیکنه چون فکر میکنه پشیمون شدید و منم گفتم خوب تا اخرین روزی که پول میره رو قیض باید استفاده کرد و گفت همینجوریه دیگه و الان بعد از کلی وقت اینترنت برادرم جمع اوری شده و این کارشون هم بخاطره اینه که تو اون مدت که شما استفاده نمیکنید باز روی قبض تلفتون محاسبه میکنن و چیزی بجز دزدی نمیشه اسمش رو گذاشت
    ممنون از راهنمایی

-----------------------------------
    مگه اینکه خر مغزمو گاز گرفته باشه که از همونجایی نت بگیرم که این همه نامردی کردن، از روی لجبازی هم که شده من میرم از یه جا دیگه نت میگیرم
    این همه شرکت تاحالا عوض کردم اینم روش

17. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام من هم 1 مگ نامحدود مخابرات دارم (شهرستان اقلید)
    حدود یک ماهی میشه که سرعتم 12 ساعت از روز رو سرعت دانلود 128 داشتم و 12 ساعت دیگه 64 کیلوبایت !
    بخاطر نیمه کاره موندن لیست دانلود تورنت و idm دم نزدم که بعدش جمع آوریش کنم
    جالبترش اینه که وزیر ارتباطات دولت جدید توی نشست خبری ساعت 23.30 شبکه 2 گفت پهنای باند اینترنت کشور رو از 70 رسوندیم به 130 و سرعت بالاتر میره !
    دروغ دروغ دروغ
    دیروز متوجه شدم که 12 ساعت سرعت 128 هست و 12 ساعت دیگه سرعت رسیده به32 کیلوبایت ! واقعا شرم آوره
    زنگ زدم توپیدم رو اپراتور که این چه وضعشه بعد کلی راهنمایی دسگه داشتم باور میکردم که ایراد از مودم منه و تا امروز درگیر تنظیماتش بودم امروز تاپیک رو خوندم میبینم به به همه همین مشکلو دارن که !
    اینجوری پیش بره که 4 سال دیگه دباره بایدبه احمدی نژاد رای بدیم
    خیلی رفتار زشتیه که مخابرات میکنه دیگه کم کم داره صبرم تموم میشه که بیخیال لیست دانلود بشم بدم جمع کنن کاسه کوزه رو

19. 3 کاربر از neo_________ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •