محدود بود یا نا محدود ؟
محدود بود یا نا محدود ؟
با تشکر از شما.محدود بود.5 گیگ سه ماهه میخریدم. الان هم همین طوره.
به خاطر این بود که پهنای باند باز میزاشتن
سرعت الان چقدره؟
دوستان من میخوام 1ماه یه اینترنت مشتی بگیرم که باش نزدیک 500 گیگ تا 1 ترابایت رو دانلود کنم عقده هامو خالی کنم تا 100 هزارتومن میتونم هزینه کنم نظر شما اینه کدوم شرکت بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کدوم تعرفش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آسیاتک که نامحدودشم محدوده :| مخابراتم تست زدم سرعتش افتضاهه
![]()
سلام...دوستان یه سوالی...
من از مخابرات استفاده میکنم که مدتیه سرعت دانلود شبانش پایین اومده...یعنی من که سرویس 2mb دارم سرعت دانلودم رو 30 هست
بعد این قضایا شکایت کردم که یه چنین جوابی دادن:
=========
با سلام نظر به ميزان بالاي تقاضاي دانلود درساعات شب به دليل رايگان بودن اين محدوده متغيير بصورت كندي احساس ميشود ولي در سيكلهاي عادي ارائه سرويس در وضعيت بالاتر از ضرايب اشتراك سازمان تنظيم(يك دهم) قرار دارد
========
این اسمس هم اومد:
شکایت شما مردود شده. ارسال درخاست تجدید نظر تا سه روز امکان پذیر میابشد
========
حالا چند تا سوال
1: اینکه اونا زمان شبانه نمیتونن درست سرویس ارائه بدن تقصیر منه؟ من یه پولی دادم انتظار هم دارم همونطوری که گفتن سرویس دهی کنن..
2: و اینکه تو اس ام اس نوشته درخئاست تجدید نظر تا سه روز امکان داره یعنی چی؟ یعنی من میتونم درخواست بدم یه بار دیگه پیگیری بشه؟
3: به نظر شما دو باره شکایت کنم؟ چی بگم
ممنون
باید بپرسی پهنای باند شبانه رو چند می بندن اگه گفت 256 پس درسته و جای شکایت نداره
باید بپرسی پهنای باند شبانه رو چند می بندن اگه گفت 256 پس درسته و جای شکایت نداره
سلام دوستان
دوستان کیانشهری منطقه 15 کمک کنن
من میخوام اینترنت 256 از مخابرات بگیرم. دانلود زیاد ندارم ولی مصرف نت گردیم بالاست.از اون طرف هم نمیخوام زیاد هزینه کنم.
امروز زنگ زدم شاتل گفت تو منطقه شما ظرفیت پره.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
یا بهم ایمیل بدید
شما تو کیانشهر از چه اینترنتی استفاده میکنید
سوالي كه داشتم اينه چطور مخابرات روي خط فيبر نوري مي تواند adsl بدهد ولي بقيه شركتهاي خصوصي adsl نمي توانند ؟ مگه سرويس جفتشان يكي نيست ؟ براي دوستم براي منطقه مخابراتي چمران خواستم براي adsl از شركت خصوصي اقدام كنم اين مشكل بوجود آمد
آيا به نظر شما دوستان چاره ديگري نيست ؟ خواستيم از يك مركز مخابراتي ديگر خط تلفن بخريم كه مسي باشد گفتند ما فقط تضمين بوق را مي دهيم ! تا وصل نشود معلوم نيست فيبرنوري است يامسي
ممنون از پاسختون
هیچ شناختی در مورد PCM ندارم . یک سرچ در گوگل کردم ظاهرا مربوط میشه به کابل مسی ولی هنوز نمی دونم دقیقا یعنی چی
منطقه رو که چند وقتی میشه بخاطر فیبر نوری شماره هاش رو عوض کردن
پیامی که بعد از درخواست ای دی اس ال از طرف مخابرات اس ام اس زدندن نوشته بود درخواست شما بدلیل عدم وجود امکانات فنی آرشیو شد .
دیگه توضیح بیشتر در مورد دلایل فنی ندادن
Last edited by Setareh 2006; 06-07-2014 at 02:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)