تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1029 از 1759 اولاول ... 2952992997910191025102610271028102910301031103210331039107911291529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,281 به 10,290 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته صحبت شما فقط برای افراد مبتدی صحیح است. آدم می تواند خودش از بازار مودم مورد نظر isp را بخرد. وقتی بنده می خواستم از پارس آنلاین سرویس adsl بخرم ، مودم وایرلس زایکسل را 98 هزار تومان می فروخت و من قبل از نصب ، خودم مودم را از بازار به قیمت 85 هزار تومان خریدم.
    سلام

من نگفتم که از ISP مودم بخرید یا از بازار . ISP ها مودم هاشون رو گرون تر میدهند و اینکه بعضی جاها میگن مشکل داره حتماً مشکل ساز میشه ولی بخاطر اینکه مودم خودشون رو بفروش برسونند که سود کنند هم شما رو تشویق می کنند که از خودشون بخرید .

ولی مودم ها با ISP ها مشکلی ندارند حالا شاید یکی دوتا مشکل نادر پیش بیاد ولی در کل مشکل ساز نمیشه . من خودم با 2 تا مودم که کار کردم هیچ مشکلی نداشته .

البته این که شما گفتید سیسکو با شاتل و پارس آنلاین مشکل داره رو نمیگم اشتباه است چون من خودم هم از این دو شرکت تا حالا نگرفتم که تست کنم . ولی گفتم ، این مشکلات خیلی کم پیش میاد .
    Last edited by Mr.Pooya; 28-10-2010 at 15:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من از صبانت adsl گرفتم برای اینکه چند یوزر بتونن همزمان استفاده کنند فروشنده بهم گفت باید شرکت صبا مک فیلترینگ را حذف کنه سئوال اینجاست این موضوع چقدر صحت داره گفت اگه حذف نشه فقط یک یوزر میتونه استفاده کنه ظاهرا صبانت این مشکلو داره البته منظورم از یک مودم بود
    Last edited by shiraz250; 28-10-2010 at 18:07.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

من از صبانت adsl گرفتم برای اینکه چند یوزر بتونن همزمان استفاده کنند فروشنده بهم گفت باید شرکت صبا مک فیلترینگ را حذف کنه سئوال اینجاست این موضوع چقدر صحت داره گفت اگه حذف نشه فقط یک یوزر میتونه استفاده کنه ظاهرا صبانت این مشکلو داره البته منظورم از یک مودم بود
    با سلام
    ببينيد دوست عزيز
    مك آدرس براي اين هست كه كسي نتونه با اكانت شما و اشتراكي كه از قبل از صبانت داشته با مودم خودش و در خونه ي خودش لاگين كنه
    براي اين هست كه شما فقط بتونيد يه جوري اينترنت رو secure و ايمن باشه
    اما اگه ميخوايد كسي ديگه از خونه ي خودش با اشتراك شما به اينترنت وصل شه ميتونيد به شركت بگيد تا مك آدرس رو غير فعال كنه
    اينطوري اگه شخص مقابل از صبانت اشتراك داشته باشه با اكانت شما هم از اين به بعد ميتونه لاگين كنه

موفق باشيد.

4. 2 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام-مودم من linksys wag54g2 هست -3 سال هست با صبانت مشکلی نداشتم حتی یک دقیقه هم قطعی نداشتم- الان 4 ماه هست که با پارس انلاین هستم-مشکلی که دارم هر چند ساعت یک بار چراغ اینترنت خاموش میشه و page باز نمی کنه اما لینک دارم و باید هر دفعه فیش برقشو بکشم بیرون و دوباره بزنم تا بعد از چند دقیقه درست بشه-از قسمت پشتیبانی پرسیدم -کفتند پارس انلاین و شاتل با این مودم مشکل داره چون adsl2+ هست-ممنون میشم راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام-مودم من linksys wag54g2 هست -3 سال هست با صبانت مشکلی نداشتم حتی یک دقیقه هم قطعی نداشتم- الان 4 ماه هست که با پارس انلاین هستم-مشکلی که دارم هر چند ساعت یک بار چراغ اینترنت خاموش میشه و page باز نمی کنه اما لینک دارم و باید هر دفعه فیش برقشو بکشم بیرون و دوباره بزنم تا بعد از چند دقیقه درست بشه-از قسمت پشتیبانی پرسیدم -کفتند پارس انلاین و شاتل با این مودم مشکل داره چون adsl2+ هست-ممنون میشم راهنمایی کنید
    خیر شرکتها معمولا مشکل با مودم ندارند خودم Wag160n دارم و با پارس آنلاین هیچ مشکلی ندارم
    برید داخل صفحه زیر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک عکس بندازید تا وضعیت خطتون رو چک کنم.

7. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خیر شرکتها معمولا مشکل با مودم ندارند خودم Wag160n دارم و با پارس آنلاین هیچ مشکلی ندارم
    برید داخل صفحه زیر :
    کد:
    یک عکس بندازید تا وضعیت خطتون رو چک کنم.
    اینم عکس ممنون میشک کمکم کنید :

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینم عکس ممنون میشک کمکم کنید :
    وضعیت خطتون خیلی خوبه ولی فریمور مودمتون خیلی قدیمیه احتمال داره با آپدیت کردنش مشکلتون حل بشه:

کد:

10. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

وضعیت خطتون خیلی خوبه ولی فریمور مودمتون خیلی قدیمیه احتمال داره با آپدیت کردنش مشکلتون حل بشه:

کد:
    دوست عزیز من فایلی که فرمودید را دانلود کردم وبه قسمت administration -firmware upgrade-browse -فایل مربوطه را انتخاب کرده و update را میزنم اما هیچ اتفاقی نمی افته حتی یک بار خاموش و روشنش هم کردم اما ورژنش فرقی نکرد ممنون میشم کمکم کنید

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من فایلی که فرمودید را دانلود کردم وبه قسمت administration -firmware upgrade-browse -فایل مربوطه را انتخاب کرده و update را میزنم اما هیچ اتفاقی نمی افته حتی یک بار خاموش و روشنش هم کردم اما ورژنش فرقی نکرد ممنون میشم کمکم کنید
    سلام
    چطوره که شما FirmWare 1.00.10 را نصب کردید و به درستی SNR و Attenuation را نشون میده ؟؟

ماله من وقتی خریدم 1.00.12 بود و تو این صفحه به جای SNR و Attenuation عدد 0 بود !!!!

ولی بعد از اینکه 1.00.16 را ریختم اصلاً اعداد را اشتباه نشون میده ماله یکی دیگه از دوستان همینجا هم این مشکل را داره که فکر کنم از Firm Ware جدید باشه .

ولی این که میگید هیچ اتفاقی نمیفته شما با یک مرورگر دیگه امتحان کن احتمال خیلی زیاد مشکل حل میشه .

ممکن تو قسمت Internet Options و قسمت مربوط به Security امنیت را تا آخرین حد بالا بردید و باعث شده که این دکمه کار نکنه (این مشکل برای خودم هم اما به یک صورت دیگه پیش آمده بود که چون IE استفاده می کردم و سکیوریتی را بالا برده بودم مشکل داشت ولی با FIREFOX هیچ مشکلی نداشت ) .

موفق باشید
    Last edited by Mr.Pooya; 29-10-2010 at 01:59.

13. 3 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    چطوره که شما FirmWare 1.00.10 را نصب کردید و به درستی SNR و Attenuation را نشون میده ؟؟

ماله من وقتی خریدم 1.00.12 بود و تو این صفحه به جای SNR و Attenuation عدد 0 بود !!!!

ولی بعد از اینکه 1.00.16 را ریختم اصلاً اعداد را اشتباه نشون میده ماله یکی دیگه از دوستان همینجا هم این مشکل را داره که فکر کنم از Firm Ware جدید باشه .

ولی این که میگید هیچ اتفاقی نمیفته شما با یک مرورگر دیگه امتحان کن احتمال خیلی زیاد مشکل حل میشه .

ممکن تو قسمت Internet Options و قسمت مربوط به Security امنیت را تا آخرین حد بالا بردید و باعث شده که این دکمه کار نکنه (این مشکل برای خودم هم اما به یک صورت دیگه پیش آمده بود که چون IE استفاده می کردم و سکیوریتی را بالا برده بودم مشکل داشت ولی با FIREFOX هیچ مشکلی نداشت ) .

موفق باشید

سلام
    پویا جان مدل مودمشون فرق میکنه.wag54g2 هست.
    فکر کنم این مشکل فقط برای 120 هست و شرکت هم نمیدونم چرا اینقدر سهل انگاری میکنه.چون فکر نکنم
    مشکل سخت افزاری باشه و با یه تغییر کوچیک توی سورس firmwareشون میتونن این مشکل رو حل کنند.

15. 2 کاربر از psat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •