سلام خدمت شما
دانشگاهتون در ترم اول به شما 6واحد دروس رو داده بود؟
سلام خدمت شما
دانشگاهتون در ترم اول به شما 6واحد دروس رو داده بود؟
بله . هر 3 درس را پاس کردم
پس نیازی به پاس کردن اون دروس نیست .. !
وگرنه دانشگاه در زمان ورود به شما اطلاع میداد که باید اون دروس رو پاس کنید ...
دوست عزیز من متوجه منظورتان نشدم
اون 3 درس را بجز 136 واحدی که برای دوره کارشناسی بود به دلیل اینکه بدون پیش دانشگاهی وارد دانشگاه شدم به من تحمیل کردند و گفتند باید پاس کنی
تو سال 88 اومدن گفتن یا پیش دانشگاهی بگیر یا 24 واحد ارزشی و مهارتی را بگذران
من اسفند 91 که به دانشگاه مراجعه کردم گفتن دروس ارزشی و مهارتی برداشته شده و باید تا قبل از پایان تحصیل مدرک پیش دانشگاهی ارائه بدم ( در صورتی که من اون موقع زیر 30 واحد تا پایان تحصیلم باقی مونده داشتم ).
در مقابل هم من گفتم پس اون 6 واحد تکلیفش چیست . گفت اون 6 واحد را میتونی تطبیق بدهی با دروسی که پیش نیاز نداشته باشد
این هم بماند که هیج ها خبری از الزام داشتن مدرک پیش دانشگاهی برای ورودی 86 وجود نداشت . یعنی من اگر نمیپرسیدم هیچکی هیچی نمیگفت
من دیروز اتفاقی این تاپیک ها را در یک انجمن خوندم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش رفتم تو سایت دیوان عدالت و دیدم بخشنامه سال 88 وزارت علوم باطل شده است
اما جالبش اینجاست تو هیچ سایت مرتبط این خبرو رسمی نزدند
من هم ورودی نوبت هیجدهم فراگیر پیام نور هستم . خواستم بپرستم این ابطال بخشنامه که توسط دیوان عدالت صادر شده تو دانشگاه اعمال شده یا نه ؟
جناب edomanoo عزیز
من بطور اختصاصی مشکل شما رو پیگیری میکنم و در اسرع وقت پاسختون رو در همین تایپک قرار میدم.
ممنون از لطف شما . منتظر خواهم بود.
فردا میخوام شهریه رو واریز کنم اما قسمت شهریه میرم نه شماره سریال زده نه حساب سپهری...جریان چیه؟ شناسه پرداخت و قبض زده..(ترم گذشته اینجوری نبود چی کنم؟)
اصلا اطلاعیه هایی رو که میذارم نمیخونید ..
رجوع شود به پست های قبلی من![]()
سلام
روانشناسی میخونم دادا
باورکنید اصلا متوجه پست شما نشدم![]()
من کارت ملی و پاسارگاد دارم میتونم آنلاین پرداخت کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟(اخه شنیدم واریز انلاین دردسر داره یا بعضا تایید نمیشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)