تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1029 از 3745 اولاول ... 29529929979101910251026102710281029103010311032103310391079112915292029 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,281 به 10,290 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض اختلال در اینترنت تکذیب شد

مدیرروابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت بروز هرگونه اختلالی در شبکه زیرساخت ارتباطی کشور را رد کرد و گفت: براساس گزارشهای ارائه شده تا به این لحظه هیچگونه اختلالی در شبکه ارتباطات زیرساخت کشور مشاهده نشده است.

نقل از آی تی آنالیز: دسترسی کاربران اینترنت به سایتهای مختلف این شبکه ارتباطی، چند روزی است که با اختلالات گسترده ای روبرو است و اغلب کاربران امکان دسترسی به سرویس های پرمخاطبی چون یاهو و گوگل و پست های الکترونیک جی میل، یاهومیل و هات میل را ندارند. در همین حال امکان استفاده از سرویس هایی چون یاهو مسنجر و جی تاک وجود ندارد.
    اختلالات دسترسی به اینترنت تنها مربوط به این سایتها نمی شود و کاربران اینترنت حتی برای دسترسی به سایتهای خدماتی همچون پرتال بانکها و سایتهای خبری نیز با مشکل مواجه هستند.
    در این میان تاکنون اطلاع رسانی در زمینه این اختلالات از سوی متولیان امر صورت نگرفته و شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان متولی اینترنت کشور بروز هرگونه مشکل و اختلالی را در این شبکه رد می‌ کند.
    مهدی خدایی - مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت در گفتگو با خبرنگار مهر در این باره گفت: ممکن است برخی از اختلالات به وجود آمده ناشی از قطع دسترسی به V P N های غیرقانونی و غیرمجاز است که تا پیش از این کاربران اینترنت و برخی سازمانها از آن برای دور زدن سامانه فیلترینگ استفاده می کردند؛ براین اساس به اشخاص حقوقی و سازمانها و مراکز اداری پیشنهاد می‌شود که برای درخواست V+P+N های قانونی برابر ضوابط اعلام شده از سوی شورایعالی فضای مجازی اقدام کنند.
    وی افزود: اما در زمینه زیرساخت ارتباطی باید گفت که شبکه ارتباطات زیرساخت در وضعیت کاملا نرمال به سر می برد و هیچگونه مشکل و اختلالی تا به این لحظه در این شبکه مشاهده و گزارش نشده است.
    به گزارش مهر، اواخر اسفندماه نیز دسترسی به شبکه اینترنت کشور با اختلالاتی مواجه شد که برخی مسئولان آن را مربوط به اقدام شورایعالی فضای مجازی برای قطع دسترسی به V+P+Nهای غیرقانونی و ثبت نام V+P+Nمجاز عنوان کردند.

2. 2 کاربر از kaveh2nd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض کم‌فروشی اینترنت مانع توسعه کشور

ک عضو هیات علمی دانشگاه کم فروشی اینترنتی و اینترنت نامطلوب را مانعی برای انجام تحقیقاتی دانست که به پیشرفت کشور منجر می‌شود.

به نقل از آی تی آنالیز؛ امیدعلی مسعودی، تصریح کرد: شرکت‌های اینترنتی در پاسخ شکایت کابران، هزینه بالای سرویس را عامل کم فروشی یا تخصیص پهنای باند به تعداد زیادی از کاربران اعلام می‌کنند.
    وی ادامه داد: ISPها دلیل کندی سرعت را تقسیم پهنای باند به کاربران بیشتر از حد استاندارد می‌دانند و اعتقاد دارند که این نوع سیستم فروش از نظر مالی برای کاربران صرفه اقتصادی بیشتری دارد.
    این استاد دانشگاه اینترنت نامطلوب را مانعی برای انجام امور تحقیقاتی قشر فرهیخته دانست و افزود: شرکت‌های ارائه دهنده می‌توانند قیمت سرویس‌های خود را بالا ببرند و آنچه را ارائه دهند که می‌فروشند اما فروش خلاف وعده از نظر شرعی و اخلاقی درست نیست.
    وی تصریح کرد: وضعیت اینترنت در کشورهای توسعه یافته نه تنها به لحاظ هزینه بلکه از نظر کیفیت نیز به هیچ عنوان قابل مقایسه در کشور ما نیست.
    مسعودی در رابطه با وعده‌های وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات درباره بهبود کیفیت اینترنت عنوان کرد: طبق سند چشم انداز 20 ساله کشور، ایران باید به لحاظ امکانات دیجیتالی و جامعه اطلاعاتی همچنین جامعه دانش بنیان تا سال 1404 در منطقه رتبه اول را داشته باشد. برای رسیدن به این هدف نیازمند تهیه زیرساخت‌های لازم هستیم البته موانعی از جمله نزدیک شدن به پایان دولت دهم، تلاش دشمنان کشور برای سنگ‌اندازی در مسیر پیشرفت و توسعه ایران، پهناور بودن سرزمین و ... بر سر راه ایجاد زیرساخت فیبر نوری برای حل مشکلات اینترنتی وجود دارد که البته بخشی از این موانع با اراده دولت قابل حل است.

4. 2 کاربر از kaveh2nd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

پس با این حساب مدتی است شرکتهای محترم اینترنت (!) سرمان کـــلاه گذاشته و می گذارند !

چکار باید کرد ؟؟!

6. 2 کاربر از kaveh2nd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

سلام دوستان , حداقل لطف کنید جواب سوال ما رو بدید .
    بهترین سرویس نامحدود این شرکت که یکساله اش بیشتر از 800 تومان نباشه , کدام است ؟ و سرعت دانلود واقعی اش چقدر است ؟
    ضمنا اگر از همه پهنای باند و تمام روز با سرویس نامحدود دانلود کنیم , گیر نمی دن ؟

با تشکر.

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

ما که از اول گفتیم خود شرکت ها دزد هستن و فقط باید ازشون شکایت کرد تا درست بشن،هی گفتین مربوط به زیر ساخت هست!!!!

9. 3 کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

سلام دوستان
    بهترین سرویس نامحدود این شرکت که یکساله اش 1 میلیون بیشتر نباشه , کدام است ؟ و سرعت دانلود واقعی اش چقدر است ؟
    ضمنا تا 800 هزار تومان هم معرفی کنید . ببینم چه تفاوتی بین سرعت و قیمت هست.

با تشکر.
    کیمیا نامحدود بیکران نقره ای - حدودا 900 هزار تومن با 24% تخفیف
    سرعتش 2 مگابیته یعنی اگه مثل سرویس ما باشه حدودا 250 کیلوبایت دانلودشه...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تا جایی که من میدونم محدودیتی برای دانلود نیست. منتها یک توافقنامه ی مصرف عادلانه هست که بهتره رعایت کنید - در طول روز تقسیم بندی کنید دانلود رو مثلا با وقفه های یک تا دو ساعته، اینجوری خیالتون راحت تره.
    ضمنا ممکنه سرعت شبانتون افت محسوسی داشته باشه، بستگی به شهر و مرکز مخابراتی داره.
    Last edited by moslem-visual; 17-04-2013 at 08:50. دليل: افزودن آدرس

11. این کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

ما که از اول گفتیم خود شرکت ها دزد هستن و فقط باید ازشون شکایت کرد تا درست بشن،هی گفتین مربوط به زیر ساخت هست!!!!
    در اون که شرکت ها خدمات مطلوبی نمیدن هیچ شکی نیست...
    اما بنظر من دولتی ها مثل همیشه دارن از سر خودشون وا میکنن وگرنه همه از گندکاری هایی که مهندسین عزیز پشت صحنه روی شبکه زدن خبر داریم. مساله بیشتر اوقات پهنای باند نیست، دستکاری که کردن و کلا پروتکل مروتکلهای اینترنت رو به سخره گرفتن! شما ببین چند کانال باید فیلترینگ انجام بشه، شبکه ی ملی رو هم با وضعیت عجیبی میخوان پیوند بزنن، یه روز میبینی کلا فقط سایتای داخلی باز میشه، یه بار SSL مختل میشه، عصرش پورت ftp رو میبندن... من چون کم و بیش کارم گره خورده با اینترنت بیشتر با مشکلات شبکه ی غیر استانداردمون روبرو میشم و باید ببینی چقدر ملت کاسبیشون آسیب دیده با این بازیا. یقین بدونید حداقل 3-4 نهاد مختلف مستقیما توی اتصال کشوری اینترنت دست میبرن، شما در مورد اختلالات قبلی کمی یادآوری کنید میبینید داستان "کی بود کی بود، من نبودم!" همیشه برقراره... بی خیال

13. 4 کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

طرح ساده با نقره ای کیمیا چه تفاوتی داره ؟ سرعتش فرق داره ؟

ضمنا اگر همه روز به طور 24 ساعت دانلود کنیم , اینترنت رو قطع می کنند ؟ یا فقط فرمالیته است ؟
    چون من مخابرات 24 ساعته دانلود می کنم و کاری ندارن.

با تشکر .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

طرح ساده با نقره ای کیمیا چه تفاوتی داره ؟ سرعتش فرق داره ؟

ضمنا اگر همه روز به طور 24 ساعت دانلود کنیم , اینترنت رو قطع می کنند ؟ یا فقط فرمالیته است ؟
    چون من مخابرات 24 ساعته دانلود می کنم و کاری ندارن.

با تشکر .
    سلام دوست عزیز ماشالا پشت کار 24 ساعته
    من خودم صبح میرم سر کار میزنم واسه دانلود شب که میام خونه وبگردی میکنم دوباره بعد از وبگردی میزارم واسه دانلود تا صبح روزی 20 ساعت دانلود میکنم هر 5 ساعت هم 1 گیگ دانلود میشه
    تفاوت نقره ای برنزی طلایی فقط تو اون هدیه سرعت بالایی هست که میدن بعد از اون هدیه 2 مگ سرعتش 250..1 مگ سرعتش 120 هست و 512 سرعتش 60 و 256 سرعتش 30 و 128 سرعتش 16 هست

سرویس من 512 برنزی نامحدود سرعت دانلود با idm رو 16 پورت 60 هست 24 ساعته

16. این کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

آسیاتک سرویس 512 داشتم ماهی 22000تومن میدادم سرعت 60
    الان رفتم مخابرات هیچ هزینه نصبی هم نگرفتن فقط هزینه سرویس رو گرفتن 15900تومن سرعت 100 سرویس 256
    خطم روی 7 مگ بستن

18. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •