تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1029 از 1081 اولاول ... 29529929979101910251026102710281029103010311032103310391079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,281 به 10,290 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بچه ها
    تورو خدا یکی مارو هم دریابه...مردیم از بس این کسپر مارو حرص داد...ا ه ه ه ه ه ...
    چه میشه کرد با این Web Anti Virus مزخرفش؟؟؟غیر فعالش میکنم از شررش راحت شم ولی زرد رنگ میشه و اون نشونه ی زرد رنگ میره رو مخ...فعالش میکنم به زمین و زمان گیر میده...نمیتونم یه کلمه تو گوگل سرچ کنم بدبختانه...حالا اگه میشد یه جوری اون صفحه ای که بلوک میکنه رو دید خوب بود بازم...ولی بد بختی اساسی اینه که اگه اون ادرس رو بذارم تو لیست سفیدش هم بازم نمیشه رفت تو اون ادرس؟؟؟چکار کنم؟کسپر رو پاک کنم؟؟؟

2. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    ورژن2012 هست و ارور میده که آپدیت فاسد شده یا به عبارتی قدیمی شده و هر چی خودم میزنم که اپدیت بشه تا 40-50 درصد آپدیت میشه و بعد یه دفعه صفر میشه و دوباره ارور قدیمی بودن آپدیت رو میده. یه بار هم پاکش کردم و دوباره نصب کردم باز هم فایده نکرده ( جالب اینجاست که آپدیت اولیه که حجمش هم بالاست رو انجام داده و

الان تو اپدیتهای چند مگی گیر میکنه )
    قبل از آپدیت با نگه داشتن ماوس، روی آیکون کاسپر بگید که تاریخ دیتابیس چه زمانی هست.

هنگام یا بعد از آخرین آپدیت هم، وارد قسمت Reports در بالای صفحه اصلی کاسپر بشید.
    در صفحه ای که باز میشه، پایین و سمت راست، روی Detailed Reports کلیک کنید تا وارد بخش گزراش کاپر بشید. به قسمت Update برید.
    گزراش آپدیت در حال انجام و یا آخرین آپدیت انجام شده رو پیدا کنید.
    متن ارور نهایی که باعت اتمام ناقص آپدیت میشه رو بگید. همینطور تمام ارور هایی که قبل از اون مشاهده میشه.

بچه ها
    تورو خدا یکی مارو هم دریابه...مردیم از بس این کسپر مارو حرص داد...ا ه ه ه ه ه ...
    چه میشه کرد با این Web Anti Virus مزخرفش؟؟؟غیر فعالش میکنم از شررش راحت شم ولی زرد رنگ میشه و اون نشونه ی زرد رنگ میره رو مخ...فعالش میکنم به زمین و زمان گیر میده...نمیتونم یه کلمه تو گوگل سرچ کنم بدبختانه...حالا اگه میشد یه جوری اون صفحه ای که بلوک میکنه رو دید خوب بود بازم...ولی بد بختی اساسی اینه که اگه اون ادرس رو بذارم تو لیست سفیدش هم بازم نمیشه رفت تو اون ادرس؟؟؟چکار کنم؟کسپر رو پاک کنم؟؟؟
    مشکل رو دقیق تر توضیح بدید.

تا حالا اشکالی درباره Web Anti Virus دیده نشده.

به زمین و زمان گیر میده یعنی چی ؟ دقیقا با چه پیغامیش در چه موقعی مشکل دارید ؟

اگر سایتی رو وارد لیست سفید گذاشتید، دیگه نباید بلاکش کنه.

دقیقد و مرحله به مرحله توضیح بدید که چطور این کار رو انجام میدید، تا اگر اشتباهی بود متوجه بشیم.
    Last edited by omid-p30; 23-11-2011 at 08:28.

4. 4 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

بچه ها

طبق این راهنمایی پیش برید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن کسپرسکی الکی به سایتی گیر نمیده.
    url سایت را بگذارید

تا ببینیم شاید سایت مشکل داشته باشه.

در ضمن پاک کردن یا پاک کردن سوییت شما به هیچ کسی ربط نداره که با خشونت اینگونه پست میدید.

وقتی این سوییت یا هرسوییتی که نصب کردید / کسی به اجبار به شما پیشنهاد نداد که اینگونه رفتار میکنید.

حتما ، هرکسی اینجا فعالیت میکنه فقط برای کمک به همدیگست , و دیگر هیچ ! !
    Last edited by Karkas20; 23-11-2011 at 09:32.

6. 6 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

1

دقیقا بگید که چه اروری میده، به همراه ورژن

اون راهنما برای ورژن 2012 هست. شما کلید امضای من رو دانلود کنید و طبق روش زیر کاسپر رو باهاش فعال کنید :

License رو در پایین و سمت راست صفحه اصلی کاسپر بزنید.

Activate the application with a new license رو کلیک بزنید.

ارتباط با اینترنت رو قطع کنید و در قسمت Activate commercial version این کد رو وارد کرده و next رو بزنید :
    11111-11111-11111-1111X

پنجره ای با پیغام
    wrong activation codeظاهر میشه که اون رو اوکی کنید.

حالا در صفحه ای که ظاهر میشه با استفاده از گزینه browse ، کلیدی که دانلود کرده بودید رو وارد کنید و next رو بزنید.

امید عزیز ! حقا که امیدی دستت درد نکنه !
    واقعا یک مشکل بزرگ برام شده بود حداقل برا یکماه راحت بودم قبلا باید نیم ساعت تا یکساعت دنبال سریال کی میگشتم

خداوند شما رو برا ما مستضعفا حفظ کنه

8. 2 کاربر از sadra121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه EXXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بچه ها
    سایت الکی بلاک نمیکنه حتما مشکلی داره.
    اگر نمیتونین با کسپرسکی کار کنین یه انتی دیگه نصب کنین.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

طبق این راهنمایی پیش برید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن کسپرسکی الکی به سایتی گیر نمیده.
    url سایت را بگذارید

تا ببینیم شاید سایت مشکل داشته باشه.

در ضمن پاک کردن یا پاک کردن سوییت شما به هیچ کسی ربط نداره که با خشونت اینگونه پست میدید.

وقتی این سوییت یا هرسوییتی که نصب کردید / کسی به اجبار به شما پیشنهاد نداد که اینگونه رفتار میکنید.

حتما ، هرکسی اینجا فعالیت میکنه فقط برای کمک به همدیگست , و دیگر هیچ ! !
    من واقعا لحنم بد بود؟؟اگه بود معذرت میخوام!!فقط این کسپرسکی خیلی تو وب گردی کلافم میکنه یه وقتهایی...
    طبق اون آموزش پیش رفتم و Ok شد...
    ولی اگه قرار باشه هر سری یه جایی رو بلوک کنه و من این مسیر رو طی کنم(پاک کردن کش و ریستارت کردن سیستم) خیلی این پروسه طولانی نیست تو یه وبگردی روزانه؟؟
    سایت الکی بلاک نمیکنه حتما مشکلی داره.
    اگر نمیتونین با کسپرسکی کار کنین یه انتی دیگه نصب کنین.
    شما میتونید بگید که چی سایت IMDB مشکل داره که نمیذاره لوگین کنم؟؟؟و میتونید بگید چرا یه وقت هایی نمیذاره که من یه واژه رو سرچ کنم تو گوگل؟؟تا همین چند روز پیش نمیذاشت من کلمه یACD SEE رو سرچ کنم تو گوگل و بلاک میکرد!!!!یا نمیذاشت من انتی مالویر antimalwarebytes رو دانلود کنم و صفحه ی دانلود رو بلوک میکرد!!! اینا لکی بلاک کردن نیس؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه EXXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من واقعا لحنم بد بود؟؟اگه بود معذرت میخوام!!فقط این کسپرسکی خیلی تو وب گردی کلافم میکنه یه وقتهایی...
    طبق اون آموزش پیش رفتم و Ok شد...
    ولی اگه قرار باشه هر سری یه جایی رو بلوک کنه و من این مسیر رو طی کنم(پاک کردن کش و ریستارت کردن سیستم) خیلی این پروسه طولانی نیست تو یه وبگردی روزانه؟؟

شما میتونید بگید که چی سایت IMDB مشکل داره که نمیذاره لوگین کنم؟؟؟و میتونید بگید چرا یه وقت هایی نمیذاره که من یه واژه رو سرچ کنم تو گوگل؟؟تا همین چند روز پیش نمیذاشت من کلمه یACD SEE رو سرچ کنم تو گوگل و بلاک میکرد!!!!یا نمیذاشت من انتی مالویر antimalwarebytes رو دانلود کنم و صفحه ی دانلود رو بلوک میکرد!!! اینا لکی بلاک کردن نیس؟
    دوست عزیز منم کسپرسکی دارم ولی هیچ کدوم از مشکلاته شمارو ندارم.شما یه کاری کردی اینطوری میشه اینو مطمئن باش.
    لینکهایی که بلاک میشنو بزار اینجا.
    اون سایت هم سرچ کردم و برام بازش کرد بدون هیچ مشکلی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض اخطار password protected

سلام

در هنگام اسکن برخی فایل ها اخطار password protected میده این اخطار چه معنی داره ؟ایا فایل قابل اسکن نیست ؟ایا کار خاصی باید انجام داد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام

در هنگام اسکن برخی فایل ها اخطار password protected میده این اخطار چه معنی داره ؟ایا فایل قابل اسکن نیست ؟ایا کار خاصی باید انجام داد؟
    اگه اشتباه نکنم موقع اسکن فایلهای فشرده که برای اکسترکت شدنشون نیاز به پسورد هست این پیغام داده میشه.
    تا اونجایی که من میدونم مشکلی نیست و کسپر اسکن رو انجام میده.چون من فایل این شکلی داشتم که ویروسی بوده و خود کسپر قبل از اکسترکت شدن شناساییش کرده.

14. 2 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

فایل های فشرده دارای پسورد رو کاسپر با تنظیمات پیش فرض خودش اسکن نمیکنه. بنابراین این حالا نگیم اخطار، این آگاهی رو میده که فلان فایل رو اسکن نکردم.

از نظر امنیتی هم نیازی هم این کار نیست، چون فرضا هم که فایل فشرده حاوی مخرب باشه، تا وقتی از حالت فشرده خارج نشده باشه نمیتونه کاری انجام بده و برای از حالت فشرده خارج شدن هم نیاز به دادن پسورد از سوی کاربر هست که در اون حالت هم، هم گارد فعال کاسپر حواسش به فایل باز شده هست و هم کاربر میتونه محتوای پوشه از حالت فشرده خارج شده رو قبل از وارد شدن بهش اسکن کنه.

16. 3 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •