تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1029 از 1126 اولاول ... 29529929979101910251026102710281029103010311032103310391079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,281 به 10,290 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    هارد من مشکل پیدا کرده قولدرها یه سری هاشون نه باز نمیشن نه کپی میشن حجمشونو میرنه 0 تا چند روز پیش فقط 1 فولدر بود الان تقریبا همه فولدرها باز نمیشن این پیغامو میده
    file is not accessible
    the file or directory is corrupted and unreadable
    می خواستم بدونم چی کارش باید بکنم؟
    اصلا درست میشه؟!!

میشه کمک کنید؟

سلام
    چیز دیگری که فراموش کردم برای شما بنویسم این است که در کل ایراد این فلدر یا فایل ها رو باید در مسترفایل تیبل MFT ویا از ایرادات FAT جستجو کرد. یکی از راه هایی هم که ناظر عزیز انجکن فرمودند یعنی اجرای دستور
    chkdsk /f g: --> Press Enter.
    که g: میشود همان پارتیشن که خرابی در آن رخ داده است دستوری است کع قالبا برای این موارد استفاده میشود اما در نطر داشته باشید که دستوری بسیار خطر ناک است و ریسک بالای دارد چون اگر نتواند فایل ها را درست کند همه را پاک کرده و در فایل هایی با اکستنشن chk قرار میدهد مانند Found000.chk . و کار پیچیده تر خواهد شد.
    اما همانطور که ناظر مهترم فرمودند ای هم راهی است.
    موفق باشید.

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    هارد من مشکل پیدا کرده قولدرها یه سری هاشون نه باز نمیشن نه کپی میشن حجمشونو میرنه 0 تا چند روز پیش فقط 1 فولدر بود الان تقریبا همه فولدرها باز نمیشن این پیغامو میده
    file is not accessible
    the file or directory is corrupted and unreadable
    می خواستم بدونم چی کارش باید بکنم؟
    اصلا درست میشه؟!!

میشه کمک کنید؟

چیز دیگری که فراموش کردم برای شما بنویسم این است که در کل ایراد این فلدر یا فایل ها رو باید در مسترفایل تیبل MFT ویا از ایرادات FAT جستجو کرد. یکی از راه هایی هم که ناظر عزیز انجکن فرمودند یعنی اجرای دستور
    chkdsk /f g: --> Press Enter.
    که g: میشود همان پارتیشن که خرابی در آن رخ داده است دستوری است کع قالبا برای این موارد استفاده میشود اما در نطر داشته باشید که دستوری بسیار خطر ناک است و ریسک بالای دارد چون اگر نتواند فایل ها را درست کند همه را پاک کرده و در فایل هایی با اکستنشن chk قرار میدهد مانند Found000.chk . و کار پیچیده تر خواهد شد.
    اما همانطور که ناظر مهترم فرمودند ای هم راهی است.
    موفق باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام..... یک عدد هارد 3 ترا سیگیت بک اپ پلاس دارم که وقتی به usb 3.0 وصل میکنم بعد از چند دقیقه در حد 1 ثانیه قطع و وصل میشه .... (حتی چراغ هارد هم خاموش نمیشه ) دو تا درایو جدید usb 3 هم نصب کردم نشد ..... ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

درود .
    یک هارد اکسترنال 500 my passport wd دارم که مدتها بود به لپتاپ وصل نکرده بودم ... (شاید حدود 2 سالی میشه ... ! )

امشب که لازمش داشتم وصل کردم ...
    دیدم صدای تک تک میده
    هنوز هم درایوش شناخته نشده ...
    یکبار ظاهر شد اما روش کلیک کردم باز نشد ...
    ضمنا قابل ذکره که ویندوزم اخیرا مشگلاتی داشت و من امیدوارم مشگل هر چه هست از ویندوز باشه نه از هارد نازنین ام ... یاد شبایی که بیداری کشیدم و از تورنت فیلم دانلود و به اون هارد منتقل کردم میفتم دلم خون میشه ....

چیکار کنم دوستان ؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

البته الان روی جعبه اش نگاه کردم با ویندوزهای xp و 7 و سیستم عامل مک سازگاری داره !
    شاید به خاطر اینکه در حال حاضر ویندوز 8.1 دارم اینطوره ؟!

اما پس چرا صدای تک تک میده ....

من قبلا از این هارد خیلی راضی بودم ... کاملا آروم و سر به راه بود ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

14

سلام دوستان،
    من حدود 2 هفته است که یه هارد سامسونگ HD503HI خریده ام، هارد به ظاهر مشکلی نداره ولی ویندوز (سون x64) هر چند ساعت یکبار پیام زیر رو میدیده که نمیدونم علتش چیه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:

"Windows detected a hard disk problem

Back up your files immediately to prevent information loss, and then contact the computer manufacturrer to determine if you need to rapair to replace the disk
    "

زیرش یه قسمت هست که نوشته Show details اینا رو نوشته :

"Immediate steps
    Because a disk failure will cause you to lose all programs, files and documents on the disk, you should back up your important information immediately. Try not to use your computer until you have repaired or replaced the hard disk.

Which disk is failing?
    The following hard disks are reporting failure
    Disk Name: SAMSUNG HD503HI ATA Device
    Volume: C:\, D:\,E:\,F:\,"
    دقیقا منم همین مشکل رو دارم برق رسانی به هارد هیچ مشکلی نداره با نرافزار hdd regenart تست کردم بدسکتوری نداشت ! براش پارتیشن بندی انجام دادم اما باز مشکل حل نشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

باعرض سلام و ادب خدمت اساتید محترم
    یه هارد بک آپ پلاس دارم با مشکل 880 بدسکتور که این اواخر بدون مشکل توی سیستم بالا میومد و دیتای داخلش خونده میشد اما برای ترمیم هارد دست به دامان hdd regenerator شدم هارد رو از باکس بیرون کشیدم و در حالت اینترنال به سیستم وصل کردم و پس از دو روز اسکن و پیدا کردن قریب به 950 بد سکتور -حتی بیشتر از آنچه در Hd tune نمایش داده میشد-ادامه کار رو کنسل کردم-شایان ذکر است تمامی این بدسکتورها رو در مقدار 30535MB پیدا میکرد-حالا مجدد هارد رو داخل باکس گذاشتم وبه سیستم وصل کردم اما فایل ها نمایش داده نمیشه و پیغام intialize میده حالا با اشراف به اینکه هارد سه تراست و دیتای داخلش حیاتی به نظرتون چی کار کنم؟...

Last edited by javad fazel; 16-09-2015 at 18:31.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شما در زمان اسکن scan and repair انتخاب کردید ؟ اگر با این گزینه بدسکتورها برطرف نشده و بازم درحال افزایش است یعنی نرم افزاری نیست و میتونه سخت افزاری باشه یک راه دیگه برلی برطرف کردن بدسکتور فرمت سطح پایین است منتها چون اطلاعات مهم دارید این کار زیاد درست نیست شما یک فضای خالی پیدا کرده و ببینید با نرم افزار easeus data recovery میتونید کل اطللعات رو ریکاوری کنید یا نه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

درود .
    یک هارد اکسترنال 500 my passport wd دارم که مدتها بود به لپتاپ وصل نکرده بودم ... (شاید حدود 2 سالی میشه ... ! )

امشب که لازمش داشتم وصل کردم ...
    دیدم صدای تک تک میده
    هنوز هم درایوش شناخته نشده ...
    یکبار ظاهر شد اما روش کلیک کردم باز نشد ...
    ضمنا قابل ذکره که ویندوزم اخیرا مشگلاتی داشت و من امیدوارم مشگل هر چه هست از ویندوز باشه نه از هارد نازنین ام ... یاد شبایی که بیداری کشیدم و از تورنت فیلم دانلود و به اون هارد منتقل کردم میفتم دلم خون میشه ....

چیکار کنم دوستان ؟!
    البته الان روی جعبه اش نگاه کردم با ویندوزهای xp و 7 و سیستم عامل مک سازگاری داره !
    شاید به خاطر اینکه در حال حاضر ویندوز 8.1 دارم اینطوره ؟!

اما پس چرا صدای تک تک میده ....

من قبلا از این هارد خیلی راضی بودم ... کاملا آروم و سر به راه بود ....
    سلام دوست عزیز
    هاردتون جدیدا تکان شدید یا ضربه نخورده ؟
    با یه سیستم دیگه تست کنین ببینین درایوش باز میشه (ترجیحا xp یا 7 باشه)

10. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام
    من یک هارد 4ترا وسترن بلک گرفتم و بعد به gpt پارتیشن بندی کردم.(3تا پارتیشن).موقعی که کار انجام میدم مثلا کپی پیس یا وقتی یه فایلو اکسترکت میکنم صدای زیادی میده.البته از نظر سرعت میشکلی نداره.هارد اول داخل کیس بود که اینقدر تق تق میکرد آوردمش بیرون کیس صداش کمتر شد.ایا این صدا طبیعی یا هارد مشکل داره؟
    البته با hd tune تست گرفتم و صدای هاردم ضبط کردم.
    لینک صدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •