اندیشه دوباره ترکید.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اندیشه دوباره ترکید.
از این ماه فقط 128 8گیگ میخرم.
128نامحدود=اشغال
1 سال 128 نامحدود دارم ولی دیگه چند ماه سرعت اصلا 30 هم نمیشه.
با تشکر.
هادی
تایید میشه امروز هم قطع و وصلی داره سرعت هم که دیگه مثل قیل ثابت نیست![]()
ممنون از اطلاعات کاملتون دوست عزیز. در ضمن منظورم از قطعی سرعت زیر 10 KB بود نه قطعی کامل.
بله دوست من، به علت تغییراتی که بر روی اینترنت توسط شرکت زیرساخت در حال انجامه دوباره اینترنت دچار اختلال شد و این بارهم این مشکل دامن تمامی شرکت های استان گیلان رو گرفته.
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
دوست من، کلا سرعت تشویقی رو سرویس های نا محدود کمه و می شه گفت 1.5 تا نهایتا 2 برابر اصل سرویس هست اما تا اونجا که من می دونم رو سرویس های محدود تا 6 برابر سرویس هم می شه. مثلا 128 تا 1024 هم می رسه تو روز، تو اندیشه.
امروز چند ساعته که اندیشه در لاهیجان قطع هست (الان هم این پست رو دارم با دایال آپ ارسال می کنم). دایال آپ اندیشه کار میکنه، اما ADSL اندیشه از 89.144.133.201 جلوتر نمیره.
من رودسرم اینترنت اینجا هم قطع بود امروز چند ساعت
دوستان امروز از مرکز ارتباط با نماینده های شهرستان شاتل پرسیدم گفت تو رودسر یکی از ما یعنی شاتل نمایندگی گرفته و در حال نصب تجهیزات هستیم.کسی نمیدونه تا این بابا کارشو انجام بده و راه اندازی کنن چقدر زمان میبره؟ما که بدجور منتظر شاتلیم....
اصلا کسی میشناسه این بنده خدارو؟چون اسمشو نگفتند
دوست من، این IP روتر شهرستان ( مخابرات ) هست و خارج از محدوده ی اندیشست.
سلام دوست عزیز، IP به شماره 89.144.133.201 مربوط به شرکت اندیشه سبز هست؛ از این IP به بعد به مخابرات مربوط میشه که البته از اونجایی که پکت ها تا این IP مسیریابی میشند، ولی بعد از این نمیشند، میشه گفت که مشکل از روترهای مخابرات هست. البته من نمیدونم که چرا در زمان استفاده از اتصال Dial-up اندیشه، این مشکل نمود نداره، و Dial-up بدون مشکل کار میکنه، و از 89.144.133.201 به 10.121.0.2 و بعد از اون به درستی اتصال برقرار میشه.دوست من، این IP روتر شهرستان ( مخابرات ) هست و خارج از محدوده ی اندیشست.
در ضمن، امروز بعد از یک مدت زمان کوتاه که اتصال ADSL برقرار شد، الان دوباره این اتصال قطع هست.
امشب من از 7 پای سیستم بودم و پینگ اندیشه میزان و بدون مشکل بود
پینگ سرور ایرانی بتلفیلد: 40-60
پینگ اکراین: 250-300
باید دید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)