تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1029 از 2403 اولاول ... 29529929979101910251026102710281029103010311032103310391079112915292029 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,281 به 10,290 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من الان با اکثر سایتها مشکل دارم شما چطور
    اندیشه دوباره ترکید.

2. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از این ماه فقط 128 8گیگ میخرم.
    128نامحدود=اشغال
    1 سال 128 نامحدود دارم ولی دیگه چند ماه سرعت اصلا 30 هم نمیشه.
    با تشکر.
    هادی

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

128نامحدود=اشغال
    با تشکر.
    هادی
    تایید میشه امروز هم قطع و وصلی داره سرعت هم که دیگه مثل قیل ثابت نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ولی اون 1 ساعت و نیم که شما قطع بودید اندیشه وصل بود ولی قطع و وصل میشد. مهم اینه که اخبار درست منتقل بشه که متاسفانه نه درست منتقل میشه نه درست تفسیر میشه.
    امروز شاتل قطع شد و راحت اعلام کردن که مشکل شمالغربه که البته نبود. ولی مهم اینه که بدونیم این مشکل از کوتاهی شاتل نبوده. همونطور که اشکالات چند وقت اخیر که به اندیشه منتسب شده تقصیر اندیشه نبوده. جهت اطلاع دوستانی که نمی دونن امروز مشترکین شرکت مخابرات استان گیلان و مشترکین شرکت زیرساخت از هم جدا شدن و برای همین این اختلالات بروز کرد. لطفا کسایی که اطلاع ندارن یا قابلیت تحلیل فنی اتفاقات رو ندارن فقط به اعلام مشکل بسنده کنن و توضیح و تحلیل فنیشو بگذارن بعهده اهل فن.
    اگه بخوام یک جمع بندی کلی بکنم که دوستان بدونن کلا چی شده تو چند وقت اخیر باید بگم که:
    بعد از جدا شدن مخابرات از دولت شرکت مخابرات استانها باید طی یک فرایندی با شرکت زیرساخت قرارداد می بستن و گرنه امکان توسعه نداشتن. در کش و قوس بسته شدن این قرارداد با رشد مشتریهای مشترکین adsl تمامی شرکت های استان پهنای باند استان کم اومد و خط به شدت دجار مشکل شد با راه اندازی خط 1 گیگ رشت-تبریز مشکل ترانزیت استان حل شد و با راه اندازی STM16 کشور وضعیت سرعت اینترنت هم خوب شد. خبر راه اندازی این 2 مسیر تو خبر ها اومده و نیازی به اثبات نداره. امروز هم ظاهرا مشترکین شرکت مخابرات گیلان و زیر ساخت از هم جدا شدن و این پروسه تکمیل شد. من به شخصه انتظار دارم وضعیت سرویس همه شرکتها بهتر بشه و بتونیم روزهای ارومتری رو پشت سر بزاریم ولی نباید یادمون بره که بعلت عدم وجود خطوط backup کافی تو کشور هم نوع قطعی مشترکین رو دچار مشکل میکنه و اساسا مقایسه اینجا با کشورهای توسعه بافته در حال حاضر بی معنیه. مطمئنا اینجا کسایی هستن که یا دسترسی به اخبار دارن یا دارای بار فنی بالایی هستن و میتونن بقیه رو راه نمایی کنن اما عدم ورود این دوستان به بحث ها باعث شده فروم تبدیل به جایی بشه که فقط تبلیغات توش دیده میشه.
    ممنون از اطلاعات کاملتون دوست عزیز. در ضمن منظورم از قطعی سرعت زیر 10 KB بود نه قطعی کامل.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من الان با اکثر سایتها مشکل دارم شما چطور
    بله دوست من، به علت تغییراتی که بر روی اینترنت توسط شرکت زیرساخت در حال انجامه دوباره اینترنت دچار اختلال شد و این بارهم این مشکل دامن تمامی شرکت های استان گیلان رو گرفته.

---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------

128نامحدود=اشغال
    با تشکر.
    هادی
    دوست من، کلا سرعت تشویقی رو سرویس های نا محدود کمه و می شه گفت 1.5 تا نهایتا 2 برابر اصل سرویس هست اما تا اونجا که من می دونم رو سرویس های محدود تا 6 برابر سرویس هم می شه. مثلا 128 تا 1024 هم می رسه تو روز، تو اندیشه.

7. این کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

امروز چند ساعته که اندیشه در لاهیجان قطع هست (الان هم این پست رو دارم با دایال آپ ارسال می کنم). دایال آپ اندیشه کار میکنه، اما ADSL اندیشه از 89.144.133.201 جلوتر نمیره.

داره خودمونی میشه ANALIA2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من رودسرم اینترنت اینجا هم قطع بود امروز چند ساعت

دوستان امروز از مرکز ارتباط با نماینده های شهرستان شاتل پرسیدم گفت تو رودسر یکی از ما یعنی شاتل نمایندگی گرفته و در حال نصب تجهیزات هستیم.کسی نمیدونه تا این بابا کارشو انجام بده و راه اندازی کنن چقدر زمان میبره؟ما که بدجور منتظر شاتلیم....
    اصلا کسی میشناسه این بنده خدارو؟چون اسمشو نگفتند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

امروز چند ساعته که اندیشه در لاهیجان قطع هست (الان هم این پست رو دارم با دایال آپ ارسال می کنم). دایال آپ اندیشه کار میکنه، اما ADSL اندیشه از 89.144.133.201 جلوتر نمیره.
    دوست من، این IP روتر شهرستان ( مخابرات ) هست و خارج از محدوده ی اندیشست.

11. 2 کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست من، این IP روتر شهرستان ( مخابرات ) هست و خارج از محدوده ی اندیشست.
    سلام دوست عزیز، IP به شماره 89.144.133.201 مربوط به شرکت اندیشه سبز هست؛ از این IP به بعد به مخابرات مربوط میشه که البته از اونجایی که پکت ها تا این IP مسیریابی میشند، ولی بعد از این نمیشند، میشه گفت که مشکل از روترهای مخابرات هست. البته من نمیدونم که چرا در زمان استفاده از اتصال Dial-up اندیشه، این مشکل نمود نداره، و Dial-up بدون مشکل کار میکنه، و از 89.144.133.201 به 10.121.0.2 و بعد از اون به درستی اتصال برقرار میشه.

در ضمن، امروز بعد از یک مدت زمان کوتاه که اتصال ADSL برقرار شد، الان دوباره این اتصال قطع هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

امشب من از 7 پای سیستم بودم و پینگ اندیشه میزان و بدون مشکل بود
    پینگ سرور ایرانی بتلفیلد: 40-60
    پینگ اکراین: 250-300

باید دید

14. این کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •