اول، ميخوام اينو بخونيد: مال ورلد 10:
حالا اينو بخونيد: "احمقاي ترايبتون"
و اين:
و اما آقا كمال:
شما نميدونيد تو mail هايي كه بازي بين ما رد و بدل شده چي بوده. هر چند من بي ادبي نكردم ايشون چيزي از توهين كم نذاشتن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:17
مطمئن باش ازت انتقام میگیرم بچه پررو
منتظر باش
بشین ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:20
میبینیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:20
نمی ذارم یه چس هم گیرت بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:21
on ke be kare man nemiad, hamash baraye khodet, boro halesho bebar.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:22
Tanet mikhare, na ?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:22
na, daram bazi mikonam, albate age mafhoome bazi ro bedooni
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 08:39
خیلی کوچیک تر از اونی هستی که مفهوم بازی رو به من یادآوری کنی
قبل از اون مفهوم نامردی رو به خودت یاد بده
اين كه دفعه قبل گفت "ديگه تكرار نشه" در حالي كه اصلا من نميدونستم به كي حمله كرده بودم و بعد هم كه فهميدم تو بازي معذرت خواستم، به نظرتون مودبانه بوده؟ تازه ميفرمايند كه غرورشان را هم زير پا گذاشتن!
در مورد اطلاع قبلي هم تو mail تو بازي هست، اگه ايشون بلد نيست mailچك كنه تقصير من چيه؟ و اگه نميدونسته من دارم حمله ميكنم چرا ميگه "با تمام ترسی که از حمله دیگران داشتم نیروهای دفاعیم رو بردم بیرون که مبادا زیادی کشته بدی". گذشته از اين من 2 روز بود داشتم scout ميكردم و تو شهرش نيروها تغيير نميكردن! حالا شايد نامرئي بوده كه من نميديدم و بعد اين ارتش نامرئي را براي كمك به من از شهر خارج كرده (جالبه كه تازه نميدونسته من حمله ميكنم!!!!)
اين سنگ تموم خيلي باحال بوده!
گذشته از تموم اينا، من تو فروم فارسي fight اعلام كردم و بچه ها گفتن اگه به شهر اصليش حمله نكني طوري نيست.
روز اول كه world 12 اومد من گفتم يه ترايب ايراني بسازيم كه همه با هم باشيم اما بعضي ها منو به اين كه ميخواهم شاه بشم!!!! متهم كردن! وقتي همه ترايب فايت را به ترايب ايراني ترجيح دادن و رفتن تو فايت ديگه نميتونن بگن ايراني برامون از بقيه چيزا مهمتره و اين جور چيزا...