راموس وسط اصلا خوب بازی نمی کنه !!مایکون رو اگه بگیرن معرکه اس! البته اونوقت فک کنم راموس باید بره دفاع وسط!
راموس وسط اصلا خوب بازی نمی کنه !!مایکون رو اگه بگیرن معرکه اس! البته اونوقت فک کنم راموس باید بره دفاع وسط!
دوستان براي اينكه ضايع نشيد قبلش يه سرچ كوچولو بكنيد
داريو سرنا هافبك راسته و در شاختاردونسك بازي ميكنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببينيد بحث رو به كجا كشونديد
لطفا رعايت كنيد
به گزارش RmadridFC: خریدهای پرخرج تابستانی رئال مادرید به اعتقاد دروازهبان این تیم عالی بودهاند.
ایکر کاسیاس از این که رئال مادرید کاکا و کریستیانو رونالدو را خریداری کرده خوشحال است. او اعتقاد دارد این دو بازیکن رئال را به سطح اول فوتبال دنیا بازخواهند گرداند.
او میگوید: «بیتردید کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن دنیاست. اعتقاد دارم اگر رئال مادرید او را به جمع ما اضافه کند میتوانیم دوباره باشگاه شماره یک دنیا شویم. رونالدو مورد استقبال بازیکنان قرار خواهد گرفت. من ترجیح میدهم رونالدو و کاکا در تیم ما باشند تا این که در تیم مقابل توپ بزنند. فصل بعد باید به خاطر هواداران جامی فتح کنیم. با این بازیکنان بخت بیشتری خواهیم داشت. این دو نفر کهکشانیهای جدید هستند و میدانند چطور لیگ و جام اروپایی را باید فتح کرد.»
رونالدو در منچستر یونایتد فقیر نبود ولی در رئال مادرید درآمد بسیار بیشتری خواهد داشت.
سایت گل- از آوریل سال بعد در انگلیس افراد با درآمد بالا 50 درصد از حقوق خود را باید به عنوان مالیات بپردازند و حالا که کریستیانو رونالدو از منچستر یونایتد رفته شاید بازیکنان بیشتری لیگ برتر را به همین دلیل ترک کنند.
جو مکلین، از شریکان شرکت گرانت تورنتون اعتقاد دارد ستارههای با درآمد بالا سرانجام به کشورهایی مانند اسپانیا میروند، چرا که قانون جدید مالیات آنها را مجبور خواهد ساخت. مک لین میگوید: «رونالدو با رفتن به اسپانیا میلیونها پوند در سال کمتر مالیات میپردازد. مشاورانش بیتردید به او گفتهاند که منچستریونایتد و رئال مادرید باشگاههای برتری هستند ولی در انگلیس او از 10 میلیون پوند باید 5 میلیون مالیات بدهد در حالی که در اسپانیا این مبلغ 5/2 میلیون پوند است. این را در یک قرارداد چهارساله در نظر بگیرید تا ببینید چه عدد بالایی میشود. شاید این فاکتور بزرگی نباشد ولی یقینا عاملی است که مورد بررسی قرار گرفته.»
قربونت برم جیگر ! تکی تو دنیا ! نداشتیمت چه میکردیم ؟!
من كاسياس رو خيلي بيشتر از رائول دوست داشتم و دارم
راستي اين پست 444 من بود
منم همین طور ! کاسیاس واقعا تو سخت ترین شرایط به دادمون رسیده و با بازی های خوبش به تیم کمک کرده !
البته اوایل فصل افت کرده بود اما چیزی از ارزش های این بازیکن فوق العاده کم نمیکنه !
در حق رائول نامردی شده و گرنه اصلا یه چیزی داره که هر کسی نداره !! :ديمن كاسياس رو خيلي بيشتر از رائول دوست داشتم و دارم
راستي اين پست 444 من بود
من که خودم عاشق کاسیاسم !! :دي
ایول رئال ترکونده این فصل. من کلا تو لالیگا طرفدار تیم خاصی نیستم ولی رئال کارش درست تر از بقیه س
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)