نه برنامه خاصی نمیخواد فقط با فرمتfat32فرمت اش کن
نه برنامه خاصی نمیخواد فقط با فرمتfat32فرمت اش کن
اگه از مولتی من استفاده کنی لازم نیست فرمت خاصی بشه NTFS هم میخونه ولی اگه گایا باشه خیر باید Fat32 بشه بعضی مواقع هم ارور میده باید با یکی از برنامه های پارتیشن مجیک یا پاراگون پارتیشن فرمت بشه!
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
لازم نیست حتما USB3 رو با هاب وصل کنید الان من یه سیگیت U3 دارم همینطوری وصل کردم مشکلی هم نداره!![]()
یه سوال دیگه هارد من الان 3 تا پارتیشن داره
باید تک پارتیشنش کنم ؟؟
آره باید 1 پارتیشن باشه داخل هارد هم از یکی از فولدر های
BDRIPS
GAMES
GAMEZ
استفاده کن یعنی به این اسم فولدر باز کن و بازی هارو بریز داخلش![]()
ICO and Shadow of the Colossus was leaked a few days early around the net, and it is confirmed to be playable on firmware 3.55/3.41 CFW. Interesting to see how new releases are still finding it around CFW users. Recently Limbo was also reported with a 3.55 CFW fix
اطلاعات بیشتر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان لطف کنن اگه قصد گذاشتن خبر دارن حتما ترجمه کنن اون رو....................
یا حق...
الان دیگه اکثرا میتونن یه چیزایی از انگلیسی بفهمن . مگر این که 10- باشن.
سلام دوستان.
من هاردم FAT 32 بود بعد که گفتید MULTIMAN جدید NTFS رو میخونه من فرمتش کردم به NTFS و زدم به PS3 ولی اصلا نمیشناسه.
تنظیمات خاصی باید داخل MULTIMAN بدم تا بخونه ؟
راستی ایا راحی اومده که بازی های بالای 4 گیگ رو بدون CACHE کردن فیل اصلی توی هارد کنسول همینطوری از هارد اکسترنال اجراش کنیم؟
همون راه اول که میری رو بازی بعد دو دکمه select+x رو با هم میزنی و بازی بدون مشکل اجرا میشه.
Last edited by HO3IN-Life; 23-09-2011 at 14:44.
راستی برای اون فایل های 4گیگ بازم باید تو هارد داخلی باشه دیگه فرقی نکرد که از هارد خارجی نمیشه استفاده کرد توNTFS(یکم توضیح بدید)
Last edited by S.J-REZ2; 23-09-2011 at 14:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)