چطوری میشه بازیهای سگا رو روی psp بازی کرد؟اگه شبیه سازی داره به ما هم بگید تا حال کنیم..مرسی
چطوری میشه بازیهای سگا رو روی psp بازی کرد؟اگه شبیه سازی داره به ما هم بگید تا حال کنیم..مرسی
یه سوال کلی چه کنسولایی رو میشه با psp شبیه سازی کرد (ps1 . سگا رو دارم)
شبیه ساز ds هم جدیدا اومده ولی نمی دونم کار میکنه یا نه
می بخشید ولی آماتوری بگین ds چی هست؟
بعد آخرین سری gta واسه ps1 چیه اگه کسی می تونه کانورت شده اونو واسه psp برازه چون موقه کانورت حجمش کم میشه و اگه لطف کنه zip هم بکنه که دعاشم می کنیم
لطف کنید image با کولون سی دی باشه بهتره البته فرق زیادی نداره اما چون من به اون تبدیل می کردم دیدم 200 مگ حجمش کمتر می شد این توصیه رو کردم
قوی ترین کنسولی که psp می تونه شبیه سازی کنه کدومه؟
ds یه کنسول دستی دو صفحه ای هست که صفحه پایینیش هم تاچه و بازیاش هم خلاقانه هست ولی گرافیکش خیلی از psp کمتره. اینم عسکش البته این DSi هستمی بخشید ولی آماتوری بگین ds چی هست؟
محتوای مخفی: DSi
بعد از DS دیگه چیزی براش نمیتونه بیاد.نکنه میخوای بازیای xbox و ps3 رو وش اجرا کنی؟قوی ترین کنسولی که psp می تونه شبیه سازی کنه کدومه؟![]()
Last edited by *QWERT*; 14-09-2009 at 14:15.
ds یه کنسول از کمپانی نیتندو هست و پرفروش ترین کنسول هست ولی بازیاش گرافیک ندارن
سلام یه خبر خیلی باحال :
دارک الکس سایتش رو بست و گروه دیگری به نام MAC جای گزین شده اند . ( با تبلیغات تلویزیونی اشتباه نگیرید .)
در صفحه اول سایت نوشته ای مبنی بر بسته شدن سایت دیده می شه .
گروه گن اعلام کرد که تمامی مطالب در مورد هک کردن 6.00 غلط است و هنوز جای کار زیادی دارد .
Dark-Alex.Org
Temporalment Fora de Servei per Manteniment.
La Web estarà disponible el més aviat possible.
Adminstrador de Dark-Alex.Org
نوشته رو توی سایت دارک الکس می بینید .
به امید گروه MAC : والدیگرانو
منم دیشب این خبرو دیدم
بعضی از سایتهای خارجی هم نوشته بودن دارک الکس برگشته
این دارک الکس اسپانیشه یا ایتالیایی؟
ولی تا اون 6 هک بشه سونی 7 هم میزنه تا حالمون رو بگیره.
یه جک: یه بار یه قمری با یه بلبل ازدواج میکنن بچشون میشه قمبل![]()
بله متاسفانه دیشب دسترسی به اینترنت برای گفتن خبر رو نداشتم . حالا به امید گروه MAc
دارک الکس دو سال پیش هم همین کار رو کرد و با M33 بر گشت . امیدواریم خودش باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)