یک ماه از اموزشی گذشت... لیسانس ...01 نیرو زمینی تهران....کلا هتله...... فک کنم چاق شدم کمی !! از هتلم اونورتور.. روز برگ هستیم که هیچ.. کلا یا مسجدیم ..رژه هم که میریم علکی...
یک ماه از اموزشی گذشت... لیسانس ...01 نیرو زمینی تهران....کلا هتله...... فک کنم چاق شدم کمی !! از هتلم اونورتور.. روز برگ هستیم که هیچ.. کلا یا مسجدیم ..رژه هم که میریم علکی...
دوستان من چند ماه خدمت قبلی دارم تو ناجا با لیسانس. الان فوق لیسانسم. میخوام خدمت قبلیمو حذف کنن!! برم یه جایی امریه بگیرم 24 ماه خدمت کنم!! شدنیه؟؟
سلام
ما یه صحبتی داشتیم با یکی از مسئولا ....
میگفت میتونم معافیت کفالت بگیرم
به این ترتیب که پدر رو عضو بهزیستی کنیم و بگیم مریضه
طوری که نیاز به مراقبت و .... داره
البته میگفت خرج داره
میخواستم بدونم شدنیه و اینکه واسه پدر مشکلی ایجاد نمیشه؟
پدر بازنشسته بانکه
نه داداش نمیشه
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
برادر نداری؟ ؟ اگه برادر بالای 18 سال داشته باشی محال هست اما اگه نداشته باشی با پارتی سنگین میشه یه کارای کرد
دوستان بابت راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم
من شرایط بنیاد ملی نخبگان رو (اگه یکی از مقاله هام accept بشه) دارم. (شاگرد اول هستم با معدل 18.96) - که اگه accept بشه فقط یه پروژه انجام میدم + آموزشی بجای کل خدمت
و اینکه ممکنه برای بهمن دکتری بدون آزمون قبول بشم (دانشگاه خودمون تازه بهمن دکتری میآره)
دلیل اینکه امریه نگرفتم اینه که :
1. اینجور که من شنیدم اگه دکتری قبول بشم در حین امریه، مدت امریم 2 برابر میشه !!!
2. ممکنه جواب مقاله ام بیاد و راحت بشم از این خدمت . (ولی بازم اگه امریه باشم به احتمال زیاد نمیزارن از اون سازمان بیام بیرون و برم نخبگان !!!)
حالا بازم اگه پیشنهاد یا راهنمایی داشته باشید خیلی خیلی ممنون میشم کمک کنید ! (خدایی خیلی ظلمه که 2 سال بیگاری بکشن، باز اگه تهران کرج باشه یه چیزی، ولی اگه شهرستان بیفتم رسماً 2 سالم پر پر شده)
راستی میشه برای ارتش هم پذیرش گرفت؟؟؟
اگه میشه آدرسش رو بگید
بازم ممنون بابت راهنماییهاتون
Last edited by omidox; 22-09-2012 at 00:00.
با سلام، فقط خواستم این نکته رو بگم به کسایی که با یه مهارت خاص می خوان خدمت کنن. حالا این مهارت از مکانیکی و آرایشگزی گرفته بگیر تا کامپیوتر و ...
اگه با مدرک لیسانی و بالاتر میرید که به غیر از مدرک کامپیوتر و زبان فکر نکنم تاثیری داشته باشه (البته گویا تو ناجا مدرک کلا پشمه!)
اما اگه زیر لیسانسید (مثل خودم) با یکم شانس می تونید خدمت راحت تری داشته باشین. فقط سعی کنید وقتی توی یگان تقسیم میشید بگید که حرفه تون چیه تا یه جای مرتبط تقسیم سید. آخه تو ارتش با توجه به اینکه من خودم تو ستاد گردانمون خدمت میکنم، دیدم که هر وقت نیاز به یه حرفه خاص دارن(مثلا آرایشگر گردان داشت ترخیص میشد) به دعنا(دایره عملیات نیروی انسانی) اعلام میکنن که ما به یه نفر با فلان تخصص نیاز داریم و با کمی شانس می تونید جایی خدمت کنید که بکارشون میایید. البته میدونم که هر جایی فرق می کنه اما جایی که من هستم آرایشگر و خیاطمون بدون نگهبانی اند و دارن هر روز میرن خونه!!
خود من هم الحمدلله پشت میز نشین شدم و با اینکه گاهی کارم زیاده اما اکثرا فقط چندتا نامه و فرم تایپ می کنم و خلاص. نگهبانی هم نهایتا هفته ای 1 روز! داستان تقسیم من هم اینطوری شد که موقع تقسیم گردانی گفتم که کارم کامپیوترو زبان بوده و چون از شانس من سربازشون تو رکن یکم در حال ترخیص بود منو نگه داشتن واسه اون کار.
البته چند ماه اول زیاد راحت نبود اما سعی کردم سوتی ندم و راه و چاه و راههای جیم شدنو یاد بگیرم و تقریبا موفق هم بودم!! جالب اینه که تو این 30 روز که رژه داشتیم با ینکه تقریبا همه سربازا واسه عصر تمرین رژه بودن، من یه روز هم نرفتم!! حتی بیشتر روزها ستوان وظیفه ها هم ساعت 4:30 میرفتن اما من همون 2 که مرخصی ها امضا میشد میومدم خونه!
در کل خدمت هرچقدر هم که خوب باشه همین که 18-21 ماه اسیری باید بکشی خیلی زوره!! ایشالا که زودتر ما هم خلاص شیم اما یادش بخیر روزای اولی که با موتوره داغ اومده بودم تو یگان!! حسرت 1 ساعت بیکاری مونده بود رو دلم!
موفق باشین دوستان...
Last edited by amir_torabi; 22-09-2012 at 00:05.
چرا دو تا برادر بزرگتر دارم
اما خود برادرم با این آقا صحبت میکرد
این راه رو هم خودش معرفی کرد
از لحاظ پارتی فکر کنم دست خودش باشه
فقط میخواستم مطمئن شم همچین راهی جواب میده
دوست عزیز قوانین کفالت خیلی خیلی سخت شده حواست باشه کلاهبردار نباشه
طبق قانون اگه برادر داشته باشی حتی اگه نو کره مریخ هم باشه متاسفانه معاف نمیکنند
درخواست راهنمایی در مورد کسری خدمت در قانون جدید با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز
من قراره قبل از عید فارغ التحصیل بشم و دوره تکمیلی را سپری کردم.
من فقط 4 سال بسیجیه دانشجویه فعال دارم.
به نظر شما الان برم پرونده ام را به بسیج اصناف یا گردان عاشورا یا گردان امام حسین انتقال بدم با توجه به اینگه قراره 6 ماه دیگه فارغ التحصیل بشم. یا بزارم بعد فارغ التحصیلی به اونجاببرم.
(اصناف بهتره یا گردان عاشورا یا امام حسین)
من میخوام ازکسری خدمت بسیجی فعال استفاده کنم. و آیا بین بسیجیه دانشگاه با گردان های دیگه فرقی هست. یعنی فعالی در گردان عاشورا بیشتر کسری خدمتی میدن یا نه؟
توی قانون جدید هر سال فعالی بسیج . چند روز کسر میکنن؟
راستی آخرش ما نفهمیدیم تو قانون جدید که 21ماهه . دوره آموزشی خدمت 2 ماهیه یا 3ماه ؟
و در آخر آیا عضویت در گردان عاشورا سخته یا راحته ؟(چون یکی از دوستام که عضو اصناف بود میگفت اصناف خیلی راحته و هیچ کاری نمی خواد انجام بدی و راحت برات فعالی رد میکنن)
(اگر کسی از دوستان که عضو گردان عاشورا هست لطفا راهنمایی کنه که تو این گردان چه کارهایی را به عنوان فعالیت باید انجام بدن)
باتشکر از شما بزرگواران
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)