تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1028 از 1298 اولاول ... 285289289781018102410251026102710281029103010311032103810781128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,271 به 10,280 از 12976

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

اقا نمیشه یه جوری یه شکایت دسته جمعی بزنیم ؟
    البته کجاش رو نمیدونم ولی به خودشون بگیم فایده نداره مثلا اگه بشه شکایت دسته جمعی رو توی سامانه 195 ثبت کرد خوبه ولی بعید میدونم
    کسی پیشنهادی داره؟
    واسه شکایت دسته جمعی مثلا می تونین چن نفری که قرار گذاشتین شکایت در سامانه 195 جداگانه انجام بدین بعد از اتمام کار، یک کدومتون یک شکایت دیگه در سامانه 195 ثبت کنه و این دفعه کلیه شماره های رهیگیری سایر افراد یا کلبه شماره نامه شکایت هایی که هر کدوم رو ثبت کردین رو توی یک شکایت بنویسن تا بشه شکایت دسته جمعی

2. این کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من زنگ زدم ۲۰۲۰ میگم من طرحی که از اول گرفته بودم باید روی ۱۰ مگ میبستن اما روی ۵ بستن ! حالا هم اوردینش روی ۲مگ (طرح ولادت تا ولایت)
    و ۴-۵ روز هست که سرعت مارو اوردین پایین ! سرعت دانلود من از ۴۷۰ اومده روی ۱۲۰ !!!!!!!! با کمال پررویی میگه همینه که هست ! فعلا ۲مگ میدیم بهتون

میگم اصلا دلیلش چی بوده سرعت مارو کم کردین ؟ میگه نمیدونم ولی مخابرات فعلا ۲مگ میده !!!!!!!!

ظاهرا هم فقط من این مشکل را پیدا کردم اینجا

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان خواهشا یکی کمک کنه به من که باید چیکار کنم ! سرعتم که اومده پایین هیچ پینگمم رفته بالا ! یه بازی نمیتونم بکنم از بس لگ دارم

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آری، دیروز این درگاه رو درست کردند، یه 6 گیگ علی الحسال شارژ کردم.

شانسم گفت دیروز صبح نرفتم و تنبلی گفت بذارش واسه امروز که دیروز درست شد و امروز صبح گیگ خریدم، گفتم بذار راحت باشیم، یه مراجعه حضوری و بانک و ... از سرمون باز شد.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من زنگ زدم ۲۰۲۰ میگم من طرحی که از اول گرفته بودم باید روی ۱۰ مگ میبستن اما روی ۵ بستن ! حالا هم اوردینش روی ۲مگ (طرح ولادت تا ولایت)
    و ۴-۵ روز هست که سرعت مارو اوردین پایین ! سرعت دانلود من از ۴۷۰ اومده روی ۱۲۰ !!!!!!!! با کمال پررویی میگه همینه که هست ! فعلا ۲مگ میدیم بهتون

میگم اصلا دلیلش چی بوده سرعت مارو کم کردین ؟ میگه نمیدونم ولی مخابرات فعلا ۲مگ میده !!!!!!!!

ظاهرا هم فقط من این مشکل را پیدا کردم اینجا
    منم اوایل سرعتم 10 مگ بود بعد کردنش 5 مگ. زنگم که زدم میگن مگه ما بیکاریم سرعتتون رو کم کنیم؟مشکل از طرف خودتونه!
    الانم دیگه سرعت 10 مگ روحش شاده و یادش گرامی.

7. این کاربر از omniahd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این سرعت را محدود کردن به دو مگ برای اینه که این طرح بی نهایت

که طرح مسخره ای هست را بفروشند

میدونید چرا

خوب اولین دلیل سرعت بالا بدون باید تو شب شما را با همان سرعت پشتیبانی کنند خوب کسی تو شب بتونه راحت رایگان دانلود کنه همه دانلود هاش را میزاره برای شب و روز کم ترین دانلود را انجام میده

دوم این که دو وب سایت که خود مخابرات راه اندازی کرده که فقط با طرح بی نهایت اصفهان دارند کار میکنند چرا باید همین دوتا سایت باشه برای این که

سه چهار گروه تو اینترنت ایران داریم

اول دانلود نرم افزار میکنند و بازی

دوم دانلود فیلم سریال

سوم گیم انلاین

چهارم وب گردی ...

حالا به جز دو تا دسته که مخابرات میتونه بدون مشکل قانونی کاربران زیادی را بکشونه روی با امکانات مثل همین طرح بی نهایت چه کاریه

حجم اینترنت بخره یک اینترانت راه اندازی میکنه و یک هزینه جدا از مشکرین میگیره مثل همین ۸۰۰۰ هزار تومان و راه وب سایتی میزنه که تو هر برج بجای درج تبلغات یک نوع مشتریک vip بدست میاره

اگر خیلی مخابرات به فکر مردم بود طرح اینترنت نامحدود را دوباره قرار میداد تا همه برند اون را تهیه کنند

اینا هم زور زدن های اخر مخابرات هست با امدن اینترنت های پرسرعت موبایل 3g و 4g کسی برای وب گردی نمیاد adsl بگیره

و برای دانلود هم اینجوری که بوش میاد اینترانت بیاد از این وب سایت های دولتی مثل قارچ سبز میشه زود میاد بیرون

که با اینترانت کار میکنه

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوباره با پشتیبانی تماس گرفتم یه اقایی گفت، ما سرعت هیچکس را كم نكردیم. زیرساخت مخابرات به كل تغییر كرده كه علت این قطع ی اخیر همین بود. و برنامه و امكانات قراره از روز یك شنبه راه اندازی بشه، شما تا دوشنبه،سه شنبه صبر كن،اگه مشكلت درست نشد تماس بگیر ما درخواست میدیم سرعتتون را برگردونن

10. این کاربر از sa@te بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوباره با پشتیبانی تماس گرفتم یه اقایی گفت، ما سرعت هیچکس را كم نكردیم. زیرساخت مخابرات به كل تغییر كرده كه علت این قطع ی اخیر همین بود. و برنامه و امكانات قراره از روز یك شنبه راه اندازی بشه، شما تا دوشنبه،سه شنبه صبر كن،اگه مشكلت درست نشد تماس بگیر ما درخواست میدیم سرعتتون را برگردونن
    دیروزم بهت گفتم یه کم صبر کن درست میشه. اگه نشد مراجعه کن. چون منم حدود ده روز سرعت دانلودم از KB/S 90 بالاتر نمیرفت (بازم خوبه برا تو 200 هستش!!)و خیلی قطعی داشتم. حضوری رفتم پیش رییس مخابرات منطقه خودمون. که بهم گفتن کلا مشکل سراسریه. الانم سرعت دانلودم حدود 600 شده. اگه از شما درست نشد اون موقع حتما و صد در صد اقدام کن. چون طبق گفته خود مخابرات طرح زرین دارای پهنای باند 5 مگه. و نباید کمتر بهت بدن.

12. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

نمیدونم این چیزی که من میخوام بگم ربطی به مشکل شما داره یا نه ولی
    چند روز پیش پورت خط من تعویض شد به خاطر اینکه با پورت قبلی نمیتونستم به طرح بینهایت وصل شم.وقتی که پورت عوض شده بود Downstream خط برگشته بود به 3 مگ.برای همین رفتم مخابرات و بهشون گفتم که الان سرعت خط من 3 مگه و من طرح 10 مگ دارم.اون ها هم گفتند که Downstream رو میزارن روی 10 مگ.چند روز گذشت ولی سرعت من تغییر نکرد برای همین دوباره رفتم مخابرات و به مسئولش گفتم.اون هم گفت که در حال حاضر نمیشه سرعت هارو تغییر داد باید صبر کنید تا از اصفهان یک چیزی باز بشه(این جاشو درست یادم نیست)
    شاید اون آقایی که به شما اینطوری گفته درست گفته

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خیلی ممنون از دوستان ٬ باشه من تا ۳ شنبه صبر میکنم درست نشد میرم پیگیری میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •