سلام.
من یک تلویزیون سامسونگ مدل 48j6920 دارم برای یک خونه 100 متری.
1-نظرتون در مورد خرید Samsung HW-H460 Soundbar چی هست؟
2-کلا ساندبار خوب هست یا نه؟
3-قیمتش حدودا چقدر هست؟
سلام.
من یک تلویزیون سامسونگ مدل 48j6920 دارم برای یک خونه 100 متری.
1-نظرتون در مورد خرید Samsung HW-H460 Soundbar چی هست؟
2-کلا ساندبار خوب هست یا نه؟
3-قیمتش حدودا چقدر هست؟
سلام
آیا ساندبارهای سامسونگ از روی فلش فایل تصویری هم پخش میکنند؟
تو مشخصاتشون چیزی در این خصوص ننوشتن.
Samsung HW-H460 Soundbar
فیلیپ عزیز سلام
بنده ست سینمایی مدل میشن ام ایکس 300 رو خریدم نظرت در مورد این سریع چیه و اینکه با 5 میلیون ست سینمایی چی پیشنهاد میکنی دوست عزیز ممنون میشم پاسخ بدین
من برای سیستم 5.1 بستن خیلی در حال تلاشم اما مشکل اینجاست جنس در ایران خیلی کمه من می خوام 2 جفت stereo بذارم با سنتر با ساب خیلی برام مهمه باند جلو با عقبم یکسان باشه.
monitor audio bronze 2 پیدا ردم اما قیمتش 1.90 هست که تابلو می زنه فیکه مگه می شه جنس 300 پوندی کمتر قیمت داشته باشه polkaudio هم پیدا نکردم خلاصه اگر چیزی که در ایران باشه با قیمت مناسب پیشنهاد بدید با ادرس لطفا
سلام.
نه دوست عزیز. ساوندبار فایل تصویری پخش نمیکند. با اتصال فلش میتوانی فقط فایلهای صوتی را اجرا کنی.
سلام دوستان عزیز
بنده قصد خرید سینمای خانگی سونی n9200 داشتم بعد از مطالعه مطالب شما عزیزان نظرم رفت سمت خرید سیستم حرفه ای تر !!!
در صورت امکان لطف بفرمایید راهنمایی کنید با بودجه 2 الی 3 ملیون چه گزینه هایی دارم و مورد استفاده فیلم وموسقی و دنبال صدای قدرتمند عجیب و غریب نیستم ولی کیفیت و تفکیک و وضوح صدا و تصویر مناسب با امکان 3D مد نظرمه البته تصویر زیرنویس فارسی ساپورت کنه ... مثلا تو مارک های خاص تر مثل پایونیر دنون یا اپو می تونیم خرید کنم مرسی
سلام دوستان
من یه سینما خانگی بلو ری ال جی مدل LHD-655-fc خریدم(اگه مدلش رو درست گفته باشم) که 7 کاناله است و 1000 وات قدرت خروجی داره از کیفغیت پخشش هم خیلی خیلی راضی هستم با تلویزیون اسمارت ال جی هم راحت ست میشه و مشکلی نداره.بلوتوث و وای فای هم داره و مشکلی باهاشون ندارم
اما اما یه بامکس کوچیکی همراهش هست شبیه مودم های وایمکس روش نوشته سیمپلینک هیچ کابلی به این دستگاه از تلویزیون و خود سینما خانگی وصل نمیشه یعنی اصلا هیچ سوکت ورودی نداره حتی کلیدی هم روی این بااکس سیمپلینک نیست تنها ورودی که داره یه کابل برق 220 ولت هست و تنها خروجیش هم اتصال دو تا باند از 7 تا باند این مجموعه ی 7 تیکه به این باکسه.
نمیدونم کارش چیه چون هیچ صدایی از این دو تا باندی که بهش وصل هستن خارج نمیشه.حتی زمانی که گوشی رو با بلوتوث به سینما خانگی کانکت میکنم و آهنگ های گوشی رو پخش میکنم یا حتی وقتی تلویزیون رو از طریق وای فای بهش کانکت میکنم باز هم این دوتا باند صدایی ازشون شنیده نمیشه.
میشه راهنمایی کنید این سیمپلینک اصلا چی هست ؟ چه کاربردی داره و چطوری میشه فعالش کرد؟
تلویزیونی که دارم هم از این سری جدید های اسمارت 4K هست
اون قطعه احیانا برای اتصال بی سیم بلندگوهای عقب نیست؟
سلام
من با توجه به مقداری که میخوام هزینه کنم بین سونی shake x1d و v7d یکی رو میخوام انتخاب کنم فقط میخوام مطمئن شم تو این رنج قیمت بهترین انتخاب هستند...بیشتر جنبه موسیقی سیستم واسم مهمه تا فیلم، پیشاپیش از راهنماییتون تشکر میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
Last edited by T I M S A R; 14-09-2016 at 13:30.
اینا که انتخاب کردید نه جنبه فیلم دارن و نه جنبه موسیقی........فقط جنبه پارتی و بیس خیلی زیاد و رو کم کنی دارند. چند باری که من صدای سری Shake رو شنیدم به نظرم افتضاحه. هیچ کیفیت و ظرافتی توی صداشون نیست. مثل سیستمهای عروسی میمونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)