تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1028 از 1211 اولاول ... 285289289781018102410251026102710281029103010311032103810781128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,271 به 10,280 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه Zharfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.
    من یه مشکلی توی bal دارم اونم اینه که وقتی تعویض میشم و وبار r2 رو میزنم و اون بقل میزنه x2 ولی سرعت بازی هیچ تغییری نمیکنه و همینجوری 10 دقیه کامل ادامه پیدا میکنه(توی 2009 بازی سریعتر میشد)میخواستم ببینم این مشکل برای چیه آیا برای همه اینجوریه؟
    واسه ي من درسته و سرعت بازي زياد ميشه

وقتی رو مانوئل بازی میکنیم کنار اسماشون پایین که 4 تا مربع است
    بعضی وقت ها تو یکی مینویسه 2 یا مثلا 4
    اونا چیه؟
    و اینکه این پچ ها را چجوری باید نصب کرد و چه تغییر میدن
    توضیح کامل بدین ممنونم
    من مستر لیگ بازی میکنم و الان برام سال 2015 است و همه بازیکن هایی که میشناختم بازنشست شدن
    چاره ای هست که بشه از بازیکن های سرشناس دوباره استفاده کرد؟
    جواب سوال اول رو نميدونم

2- در رابطه با پچ ها:
    پچ هاي آفيشال كونامي تغييرات كلي نميده و فقط مشكل سيو نشدن تركيب و مشكل بخش آنلاين بازي رو درست ميكنه.
    ميتوني بازي رو از داخل خود بازي آپديت كني كه يه سري تغييرات ميده يا مي توني فايلش رو دانلود كني و تو محل مورد نظر بريزي.اين فايل اسمش dt0f هست و بهش DLC هم ميگن.البته اسم بازيكن ها و تيم ها رو درست نميكنه ولي شماره ها و توانايي هاي بازيكن هارو تا نيم فصل آپديت ميكنه و يه تعداد كفش هم به بازي اضافه ميكنه.واسه اين كه اسم ها درست بشه احتياج به Edit File داري و واسه اين كه لباس ها و لوگوهاي تيم ها و ليگ ها درست بشه احتياج به كيت سرور داري.اين فايل اديت و كيت سرور با هم ميشن پچ.
    آموزش كار با كيت سرور:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3- بازيكنايي كه بازنشست ميشن ، دوباره از سن 18 سالگي وارد تيم جوانان تيم هاي مختلف ميشن و ميشه دوباره ازشون استفاده كرد.

2. 3 کاربر از Zharfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Martanima 21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بزیش باحال ترین فوتبال هست و اگه نخری از دستت رفته.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من تواین بیکام ا لگند تو بازی که مربی بازیم میده پاس گل که میدم تو اوننوارایسبزو قرمز فقط پاسا میرن جلو از راه دور گل میزنم پاورم میره بالا دریبل که میکنم دریبلام میره بالا یعنی تو این باید تو بازی همه کار کردتا همه باهم برن بالا
    نه علی جان بلوک هایی که به رشدت اختصاص می دی اونا باعث رشد پارامتر های تو میشن یعنی شما می تونی در عرض یک سال به صورت خیره کننده ای پارامتر سرعت بازیکنت رو افزایش بدی... چه جوری؟ این جوریه که بلوک های ششگانه ات رو به Speed اضافه کنی یعنی تمرکز رشدت روی سرعتت میشه بعد پایان می بینی بیشترین XP برای اسپرینت اسپید و شتاب بازیکنت اضافه میشه دریبل اسپیدت هم زود زود رشد می کنه.

سلام.
    من یه مشکلی توی bal دارم اونم اینه که وقتی تعویض میشم و وبار r2 رو میزنم و اون بقل میزنه x2 ولی سرعت بازی هیچ تغییری نمیکنه و همینجوری 10 دقیه کامل ادامه پیدا میکنه(توی 2009 بازی سریعتر میشد)میخواستم ببینم این مشکل برای چیه آیا برای همه اینجوریه؟
    نه درسته برای من مشکل عجیبیه می خوای سیواتو نگه دار بازی رو دوباره نصب کن

وقتی رو مانوئل بازی میکنیم کنار اسماشون پایین که 4 تا مربع است
    بعضی وقت ها تو یکی مینویسه 2 یا مثلا 4
    اونا چیه؟
    و اینکه این پچ ها را چجوری باید نصب کرد و چه تغییر میدن
    توضیح کامل بدین ممنونم
    من مستر لیگ بازی میکنم و الان برام سال 2015 است و همه بازیکن هایی که میشناختم بازنشست شدن
    چاره ای هست که بشه از بازیکن های سرشناس دوباره استفاده کرد؟
    شما قبل اینکه کیک آف بزنی و بازی رو شروع کنی از قسمت استراتژی می تونی 4 نوع استراتژی انتخاب کنی

مثل استراتژی سراسر حمله یا استراتژس سراسر دفاع یا سیستم تله آفساید یا استفاده از مدافعین در موقع حمله که آورلپ هت و بازیکن مدافع در زمان حمله به بازیکنان حمله اضافه میشه و کار هجومی یا بازی سازی رو در پشت محوطه جریمه حریف انجام میده پویول زیاد از این کارا انجام میده جان تری هم همینطور. شما مشخص می کنی که کدوم دکمه براش فعال باشه مثلا اگه مثلث رو به آفساید گیری اختصاص بدی در حین بازی باید L2 + مثلث رو فشار بدی اون استراتژی فعال میشه اون دکمه ها برای اون هست. وقتی هم که منو آل میذاری این سیستم ها اتوماتیک فعال و غیر فعال میشن نحوه فعال کردن دستیشون هم که با کلید L2 هست که عرض کردم

بزیش باحال ترین فوتبال هست و اگه نخری از دستت رفته.
    بله خرید این بازی جزو برنامه های آتی بچه های این تاپیک هست فقط منتظر دستور بودیم که خوشبختانه صادر شد!
    Last edited by Spaniuly; 03-03-2010 at 14:00.

5. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نه درسته برای من مشکل عجیبیه می خوای سیواتو نگه دار بازی رو دوباره نصب کن
    امتحان کردم نشد!

بله خرید این بازی جزو برنامه های آتی بچه های این تاپیک هست فقط منتظر دستور بودیم که خوشبختانه صادر شد!

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

من پچ لیگ برتر رو دانلود کردم حالا کجا بریزمش!؟

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بريزش داخل پوشه كيت سرور
    ميگم تو هم فيفا بازي مي كني هم پي اي اس
    ايشو.ن در هر دو تاپيك فعالن

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

بريزش داخل پوشه كيت سرور
    ميگم تو هم فيفا بازي مي كني هم پي اي اس
    ايشو.ن در هر دو تاپيك فعالن
    من همون ابتدا گفتم هم FIFA هم PES چون نه میشه از گرافیک PES گذشت و نه میشه از تیم های بسیار FIFA گذشت...شما بگو کدوم بهتره...(البته بهتره این موضوع ادامه پیدا نکنه چون دعوا میشه!)

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه علی جان بلوک هایی که به رشدت اختصاص می دی اونا باعث رشد پارامتر های تو میشن یعنی شما می تونی در عرض یک سال به صورت خیره کننده ای پارامتر سرعت بازیکنت رو افزایش بدی... چه جوری؟ این جوریه که بلوک های ششگانه ات رو به Speed اضافه کنی یعنی تمرکز رشدت روی سرعتت میشه بعد پایان می بینی بیشترین XP برای اسپرینت اسپید و شتاب بازیکنت اضافه میشه دریبل اسپیدت هم زود زود رشد می کنه.
    بله آرمین جان شما درست میگی ولی من اون نوار سبزارو که میتونیم تنظیمشون کنیمونمیگم که اونارو که قرمزه میگم مثلا من به شوت از راه دور علاقه دارم ولی همش همونو نوارقرمز میده

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

بله آرمین جان شما درست میگی ولی من اون نوار سبزارو که میتونیم تنظیمشون کنیمونمیگم که اونارو که قرمزه میگم مثلا من به شوت از راه دور علاقه دارم ولی همش همونو نوارقرمز میده
    خب علی جان بلاخره همه اش باید پر بشه چه زود چه دیر من هزار بار گفتم:
    گرصبر کنی زغوره حلوا سازی!

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshinaghasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من وقتی وارد قسمت online بازی میشم یعنی موقعی که میخوام online بازی کنم خطا میده و پیغام داد که بازی update نیست بعدش خودش یک لینک دانلود داد من گرفتمش و موقع نصب دوباره یک خطایی میداد هر کاریش کردم نصب نشد خلاصه update نشد رفتم در قسمت ستینگ خود بازی روی کلید دانلود زدم دانلود کرد اما بازم نتونست نسب کنه میگه ایراد از نسخه بازی هست آیا مشکل از کراک برنامه هست دوستان اگه میدونند لطفا کمک کنند مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •