سلام.
من یه مشکلی توی bal دارم اونم اینه که وقتی تعویض میشم و وبار r2 رو میزنم و اون بقل میزنه x2 ولی سرعت بازی هیچ تغییری نمیکنه و همینجوری 10 دقیه کامل ادامه پیدا میکنه(توی 2009 بازی سریعتر میشد)میخواستم ببینم این مشکل برای چیه آیا برای همه اینجوریه؟
واسه ي من درسته و سرعت بازي زياد ميشه
وقتی رو مانوئل بازی میکنیم کنار اسماشون پایین که 4 تا مربع است
بعضی وقت ها تو یکی مینویسه 2 یا مثلا 4
اونا چیه؟
و اینکه این پچ ها را چجوری باید نصب کرد و چه تغییر میدن
توضیح کامل بدین ممنونم
من مستر لیگ بازی میکنم و الان برام سال 2015 است و همه بازیکن هایی که میشناختم بازنشست شدن
چاره ای هست که بشه از بازیکن های سرشناس دوباره استفاده کرد؟
جواب سوال اول رو نميدونم
2- در رابطه با پچ ها:
پچ هاي آفيشال كونامي تغييرات كلي نميده و فقط مشكل سيو نشدن تركيب و مشكل بخش آنلاين بازي رو درست ميكنه.
ميتوني بازي رو از داخل خود بازي آپديت كني كه يه سري تغييرات ميده يا مي توني فايلش رو دانلود كني و تو محل مورد نظر بريزي.اين فايل اسمش dt0f هست و بهش DLC هم ميگن.البته اسم بازيكن ها و تيم ها رو درست نميكنه ولي شماره ها و توانايي هاي بازيكن هارو تا نيم فصل آپديت ميكنه و يه تعداد كفش هم به بازي اضافه ميكنه.واسه اين كه اسم ها درست بشه احتياج به Edit File داري و واسه اين كه لباس ها و لوگوهاي تيم ها و ليگ ها درست بشه احتياج به كيت سرور داري.اين فايل اديت و كيت سرور با هم ميشن پچ.
آموزش كار با كيت سرور:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- بازيكنايي كه بازنشست ميشن ، دوباره از سن 18 سالگي وارد تيم جوانان تيم هاي مختلف ميشن و ميشه دوباره ازشون استفاده كرد.