بابا اين يارو از شهر ميدلتون هست! مگه شما باهاشون سر دعوا نداريد؟!!مگه جنگ داری؟؟میگه ما که با کسی توی جنگ نیستیم![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
بابا اين يارو از شهر ميدلتون هست! مگه شما باهاشون سر دعوا نداريد؟!!مگه جنگ داری؟؟میگه ما که با کسی توی جنگ نیستیم![]()
حاجی این بنده خدا مشکل روانی داره ! عکس دوئل هاش با خودم رو چند صفحه قبل گ ذاشته بودم نیمدون دیدی با نه !
منم در عوض رفتم دو نفر از اعضای شهرشونو پاس اوت کردم![]()
اين گزينه ي بهتريه![]()
CharlePrince موجودی هست خیلی وحشتناک
منم با این یارو چند بار دوئل کردم بعدش دیگه ورق دوئل کردن باهاش را بستمنمی دونم انقار طرف فقط بر روی ویگور کار یا چی کار کرده که منم نمی تونم از پسش بر بیام
یک نفر دیگرم از میدیل ها است که مواظبش باشین اسمش Ripp3r است 10 روزه Hernando's swordرا پیدا کرده اولین تجربه ضربش را من چشیدم 4 تا ضربه زد پس اوت شدم بعدش 2 روز بعد اون چینی پس اوتم کرد بعد دیگه از شهر در اومدم بیرون
![]()
ديدم منتها يادم رفته!!!حاجی این بنده خدا مشکل روانی داره ! عکس دوئل هاش با خودم رو چند صفحه قبل گ ذاشته بودم نیمدون دیدی با نه !
CharlePrince موجودی هست خیلی وحشتناک
پس با يه عده قلچماق طرفيم!! بقيشون كه كلا پاس اوتن!! اونايي هم كه پاس اوت نيستن...!منم با این یارو چند بار دوئل کردم بعدش دیگه ورق دوئل کردن باهاش را بستمنمی دونم انقار طرف فقط بر روی ویگور کار یا چی کار کرده که منم نمی تونم از پسش بر بیام
یک نفر دیگرم از میدیل ها است که مواظبش باشین اسمش Ripp3r است 10 روزه Hernando's swordرا پیدا کرده اولین تجربه ضربش را من چشیدم 4 تا ضربه زد پس اوت شدم بعدش 2 روز بعد اون چینی پس اوتم کرد بعد دیگه از شهر در اومدم بیرون
![]()
ورلد 10 بیامد یا نیامد یا خواهد آمد یا نخواهد آمد ؟
حالان حالان ها نيامدن خواهد نكرد!!!ورلد 10 بیامد یا نیامد یا خواهد آمد یا نخواهد آمد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)