تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1028 از 1042 اولاول ... 2852892897810181024102510261027102810291030103110321038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,271 به 10,280 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان به جز پارس انلاین چه شرکتی شبانه سرعت خوب میده ؟
    من سرویس 10 مگ با 20 گیگ حجم دانلود در ماه از آسیاتک دارم سرعت ساعات رایگانم که از 1 تا 8 صبح هستش همیشه ثابت 256 کیلو بایته.البته بدی اش اینه که برای اینکه ساعات رایگان داشته باشی باید حداقل سرویس 20 گیگ در ماه رو انتخاب کنی که حدودا ماهی 73000 تومان باید بپردازی.کمتر از 20 گیگ در ماه شبانه رایگان نداره.اونم فقط یادت باشه پهنای باند 10 مگ بگیری.
    Last edited by david-ebi; 21-06-2014 at 20:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام بر همگی

انشالا حالتون خوب خوش سلامت باشه انشالا
    Last edited by reza 07; 26-06-2014 at 15:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه artyst's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پی سی ورلد

پيش فرض

درود
    امیدوارم حالتون خوب باشه

میخواستم بدونم کدوم سرویس دهنده در ایران خوب هست؟ سرویس 512 میخوام بگیرم.
    شبانه داشته باشه.
    سرعتشم خوب باشه.
    دوستان اگر ممکنه مدارک لازم رو برای گرفتن سرویس بگن.
    چه نوع مودمی بگیرم؟ کدوم شرکت؟ از خود سرویس دهنده مودم رو بگیرم یا جدا؟
    برای سرویس بالاتر از 128 مدارکی لازم هست؟
    اگر ممکنه راهنمایی کنید.
    با تشکر

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

درود
    امیدوارم حالتون خوب باشه

میخواستم بدونم کدوم سرویس دهنده در ایران خوب هست؟ سرویس 512 میخوام بگیرم.
    شبانه داشته باشه.
    سرعتشم خوب باشه.
    دوستان اگر ممکنه مدارک لازم رو برای گرفتن سرویس بگن.
    چه نوع مودمی بگیرم؟ کدوم شرکت؟ از خود سرویس دهنده مودم رو بگیرم یا جدا؟
    برای سرویس بالاتر از 128 مدارکی لازم هست؟
    اگر ممکنه راهنمایی کنید.
    با تشکر
    دوست عزیز شرکتهای مختلف زیاد باجی به هم نمیدن.(خودت برو تو وبسایتاشون هم قیمتاشون رو ببین وهم ببین شبانه دارن یا نه)بعدشم تو یک مرکز مخابراتی یک شرکت بهتره تو یکی دیگه یک شرکت دیگه بهتره.شما از هر جا گرفتی چند ماه اول را یک ماه به یک ماه بگیر تا اگر ازش راضی نبودی بری سراغ یک شرکت دیگه.واسه 128 بالاتر هم معمولا مدرک خاصی احتیاج نیست ولیکن بتونی یک برگ سربرگ دار مربوط به یک شرکت یا کارت دانشجویی یا امثال اینا تهیه کنی خوبه.بعضی از شرکتا اینا رو میخواهن و خودشونم بهت یاد میدن چجوری تهیه کنی.مودمم حتما خودت بگیر و مودم وایرلس هم بگیر که 100 درصد لازم میشه و مارک تی پی لینک و بعدشم د لینک از بقیه بهترن.اگه خونه نسبتا بزرگی داری وفاصله مودم تا سیستمت زیاده از نوع 2 آنتنه بگیر و گرنه یک آنتنه هم خوبه.

5. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام . من برای اینترنت مخابرات تهران ثبت نام کرده بودم قبلا گفته بودن بدلیل مشکلات فنی برای خط شما فعلا نمیشه و از شرکت های دیگه هم نمی تونین بگیرین .
    بعد از مدت زیادی که گذشت دوباره به مخابرات مراجعه کردم که ببینم بالاخره اینترنت میشه بگیرم یا نه ، اینبار گفتن بدلایل فنی هنوز امکان پذیر نیست . اما اینبار وقتی پرسیدم آیا میشه از شرکت دیگه بگیرم ، اینبار گفتن از شرکت ها بپرسین اگر امکان پذیر بود ازشون اینترنت بگیرین.
    حالا من هیچ شناختی از شرکت ها ندارم . لطفا برای اینترنت نامحدود که شبانه اش رایگان باشه و سرعتش هم خوب باشه در ضمن از نظر اقتصادی هم مثل مخابرات گرون نباشه معرفی کنید به کدوم شرکت مراجعه کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام . من برای اینترنت مخابرات تهران ثبت نام کرده بودم قبلا گفته بودن بدلیل مشکلات فنی برای خط شما فعلا نمیشه و از شرکت های دیگه هم نمی تونین بگیرین .
    بعد از مدت زیادی که گذشت دوباره به مخابرات مراجعه کردم که ببینم بالاخره اینترنت میشه بگیرم یا نه ، اینبار گفتن بدلایل فنی هنوز امکان پذیر نیست . اما اینبار وقتی پرسیدم آیا میشه از شرکت دیگه بگیرم ، اینبار گفتن از شرکت ها بپرسین اگر امکان پذیر بود ازشون اینترنت بگیرین.
    حالا من هیچ شناختی از شرکت ها ندارم . لطفا برای اینترنت نامحدود که شبانه اش رایگان باشه و سرعتش هم خوب باشه در ضمن از نظر اقتصادی هم مثل مخابرات گرون نباشه معرفی کنید به کدوم شرکت مراجعه کنم ؟
    دلیل فنی رو نگفت ؟ اگر استفاده از PCM هست از شرکت دیگه هم نمیتونین بگیرید ، که معمولا راج ترین دلیل همینه. چون من تنها مشکل دیگه ای که به ذهنم میرسه استفاده از فیبر نوری هست که اتفاقا اگر هیچ شرکتی نتونه سرویس بده خود مخابرات میتونه.
    فکر می کنم اگر دلیلش رو بدونید و بعد دنبال یه ISP مناسب بگردید بهتر باشه.

8. این کاربر از Mohsen_mzh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    برای گرفتن adsl که خط به اسم یه نفر دیگست و به اون طرف دسترسی نیست و اسم صاحب خونه که تو اجاره نامست با اسم صاحب خط یکی نیست آیا راهی هست؟

حتما باید مالک تلفن اقدام کنه برای دریافت سرویس ؟

و یک سوال دیگه . من تو خونه قبلیمون خطش به اسم من بود خونرو فروختیم الان دارن از خط من استفاده می کنن و روشم adsl از پارس آنلاین گرفتن اگر بخوام خطو انتقال بدم به آدرس جدید که تو محدوده همون مرکز مخابراتی هستش چقدر طول میکشه ؟ خط همچنان رانژه میمونه یا من دوباره باید برم دفتر پارس آنلاین تقاضای رانژه بدم ؟

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    هزینه گیگ اضافه برای اینترنت ADSL چقدره؟شرکتی که به ساختمان ما اینترنت بی سیم میده 25 درصد گرون کرده و هرگیگ را 9660 میده

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    برای گرفتن adsl که خط به اسم یه نفر دیگست و به اون طرف دسترسی نیست و اسم صاحب خونه که تو اجاره نامست با اسم صاحب خط یکی نیست آیا راهی هست؟

حتما باید مالک تلفن اقدام کنه برای دریافت سرویس ؟

و یک سوال دیگه . من تو خونه قبلیمون خطش به اسم من بود خونرو فروختیم الان دارن از خط من استفاده می کنن و روشم adsl از پارس آنلاین گرفتن اگر بخوام خطو انتقال بدم به آدرس جدید که تو محدوده همون مرکز مخابراتی هستش چقدر طول میکشه ؟ خط همچنان رانژه میمونه یا من دوباره باید برم دفتر پارس آنلاین تقاضای رانژه بدم ؟
    اگه تو قرارداد اجاره ذکر نشده که وکالتی اون خط به شما اجاره داده شده، خیر. راهی نیست به جز دسترسی به صاحب خط.

برای انتقال خط قبلی هم که منزل سابق داشتید باید سرویسش رو تخلیه کنید اول بعد خط رو انتقال بدید (که اون هم بعد از امکان سنجی محل انجام میشه و اگه امکانش نباشه نمیشه) و در نهایت مجدداً باید سرویس بگیرید روش بعد از انتقال.

12. این کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام.
    من اینترنت مخابرات 256 را دو ساله که داشتم.با دانلود 200 کیلو بایت .ولی یک چیزی رو نمیدونستم که د راصل باید 32 کیلو بایت باشه.یعنی برام عروسی بود که سرعت بالای دانلود دارم.تازه دلگیر هم بودم که چرا خود256 دانلود نمیشه.(تا اینجا یک اشتباه محاسبه توسط من)
    حالا مخابرات سرویس جدید استاندارد میده با همون فرمول کیلو بیت تقسیم بر8 که میشه کیلو بایت.الان سوال من از شمای عزیز اینه که اگه این سرویس جدید درسته پس این دو سالی سرعت دانلودمون همون سرعت اینترنت بود چی بود؟خواهش دارم پاسخ دهید .یک تاپیک دیگه هم با همین سوال توی صفحه اصلی اینترنت داشتم بدون جواب ماند.
    الان من باید از مخابرات دلگیر باشم یا نه؟ اینترنت من درسته؟!!ممنون از شما.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •