بچه ها من اون ترمی که دفاع مقدس اجباری بود پاسش کردم این ترم گذشته هم اندیشه سیاسی رو پاس کردم! حالا میگن که این اندیشه سیاسی اضافی پاس شده و باید حذف بشه!!! شما حواستون باشه
بچه ها من اون ترمی که دفاع مقدس اجباری بود پاسش کردم این ترم گذشته هم اندیشه سیاسی رو پاس کردم! حالا میگن که این اندیشه سیاسی اضافی پاس شده و باید حذف بشه!!! شما حواستون باشه
سلام
دوستان بنده ورودی 86 هستم و دیپلم تجربی دارم و این ترم هم ترم آخرم هست . مدرک پیش دانشگاهی ندارم و بیست و چهار واحد ارزشی رو هم نگذروندم و در ترم اول فقط شش واحد یعنی سه تا درس دو واحدی فارسی و ریاضی و زبان انگلیسی پیش دانشگاهی رو گذروندم .
درسته که ورودی های 86 نیازی به گذراندن دروس ارزشی و مهارتی و پیش دانشگاهی نیستند ؟
دوستانی که اطلاع دارن جواب بدن. خیلی مهمه برام
لینک منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم این ترم میخوام نهج البلاغه رو پاس کنم .. دوستانی که پاس کردن گفتند نهج البلاغه آسون تره ....
فرهنگ و تمدن رو همین ترم پاس کردم ، کمی سخته اما بطور خودخوان میشه پاس کرد.
شهریه ی ثابت برای همه ی رشته های مقطع کارشناسی یکیه .... دلیل اینکه برای ایشون 77 تومان بدهی زده مربوط میشه به شهریه های ترم قبلش و به احتمال زیاد ایشون 20 و خرده ای بستانکار بودن.
ممنون...خوشبختانه ترمی که گذشت دفاع مقدس اختیاری شد و به جاش انحراف اجتماعی پاس کردم ..انقلاب اسلامی پاس کردم دیگه نیازی به اندیشه سیاسی نیس درسته؟
آره دیگه نیازی نیست .
دوستان این شهریه پرداخت نشده جریانش چیه ؟! به این عکس دقت کنید ! من همیشه شهریه ها رو سر وقت میدم اینو چند وقت پیش دیدم چون فیش واریزی دم دست نبود بیخیال شدم . الانم که برای انتخاب واحد میگه باس بسلفی 96 تومن . اون ترم تابستون رو من پرداخت کردم ، نمیدونم چرا اونجا تسویه نشده !!! ببینید :
لینک عکس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام ساسان
شما که گروه انسانی هستید ، رشتت چیه؟
سلام دوستان ، چندتا سوال دارم :
1. من الان میخوام انتخاب واحد کنم ، جمعیت و تنظیم خانواده رو که انتخاب میکنم خطا میده میگه :
کنترل شماره 34: تعداد واحد اخذ شده شما از دروس عمومي (16 واحد) بيش از حداکثر تعداد تعريف شده براي فارغ التحصيلي (15 واحد) است.
مشکل چیه ؟ درس انقلاب رو برداشتم هیچ خطایی نداد !
2. از بین سه درس آشنایی با قانون اساسی ، انقلاب اسلامی و اندیشه سیاسی کدوم راحتتره که اونو انتخاب کنم ؟
3. درس آشنایی با دفاع مقدس هم که انتخاب میکنم این خطارو میده :
کنترل شماره 34: تعداد واحد اخذ شده شما از دروس اختياري (6 واحد) بيش از حداکثر تعداد تعريف شده براي فارغ التحصيلي (4 واحد) است.
چشه ؟
در ضمن من ترم هشتم هستم و نه ترمه تموم میکنم !
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : به منظور رفاه حال دانشجویان عزیز و تسریع در امر ثبت نام و همچنین جهت جلوگیری از مغایرت در صورتحسابهای پرداخت شهریه ، تولید شماره سریال در سیستم گلستان جهت پرداخت حضوری دانشجویان در بانک غیرفعال و قطع گردیده و روش پرداخت شهریه صرفاً با شناسه قبض وشناسه پرداخت جایگزین می گردد.
بر اساس این گزارش ، روش پرداخت شهریه به صورت حضوری در بانک از روش های پرداخت شهریه حذف گردیده و پرداخت شهریه فقط به صورت الکترونیکی از طریق سایت گلستان و یا با شناسه قبض و شناسه پرداخت از طریق دستگاه خودپرداز بانک صادرات – تلفنبانک صادرات انجام می شود.
در مورد ثبت شهریه در سیستم گلستان دانشگاه پیام نور بعد از پرداخت موفق بستگی به سیستم بانکی دارد و باید صبر کنید تا در سیستم ثبت شود (لطفا در این مورد سوال نفرمایید و منتظر بمانید تا شهریه واریزی شما در سیستم ثبت شود)
سلام
الان مشکل کجاست؟
96 تومان بدهی داری مال این ترمه
سلام
1 ) شما باید برای فارغ التحصیلی 15 واحد عمومی پاس کنی ولی مثل اینکه تا به الان 16 واحد پاس کردی .. فکر کنم بعضی دروس عمومی رو اشتباه پاس کردی ..
از عمومی ها چه درسی رو پاس کردی؟
2 ) اندیشه ی سیاسی امام خمینی
3 ) این هم همونه ... طبق لیست 9 ترمه شما باید 4 واحد اختیاری پاس کنید ...
رشتتون چیه؟
Last edited by M £ H D I; 19-01-2014 at 14:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)