تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1028 از 3745 اولاول ... 28528928978101810241025102610271028102910301031103210381078112815282028 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,271 به 10,280 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اول برو Device Info ، بعد Statistics ، بعد هم ADSL
    بین snr margin چه مقداری نشون میده؟

2. 2 کاربر از mahmoodsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اینکه سرعت از طرف رود فایل یا هر سرور دیگه ای پایین اومده باشه چه ربطی به فروم آسیاتک داره ؟؟
    ربطش اینه که بقیه برن از جایی غیر از این نوع سرور ها (رودفایل، هیپ فایل،آپلودباز، رپیدباز و ...) اکانت بگیرن. بهش میگن اشتراک گذاری تجربه ها!

یه نکته دیگه من یادم رفت بگم .
    این حرف شما اصلا درست نیست که رود فایل سرعت رو پایین آورده یا پایینه درست . ساف پدیا چی ؟ سافت پدیا آورده سرور های گوگل چی ؟ سرور های گوگل پایین آوردن سرور های آرچ لینوکس چی ؟؟ سرور آرچ لینوکس پایین آورده بقیه سرور های میرور اوبونتو چی ؟؟

درگاه خروجی کشور بشدت یه مشکل داره . ربطی هم به آسیا تک یا مخابرات نداره . چون اصلا اونجا بکل دست زیرساخته.
    گفتم که حرفت رو در کل قبول دارم. اما طی این 6 ماهی که من از آسیاتک دارم فهمیدم که دانلودش با سرور هایی که محدودیت کانکشن ندارن خیلی بهتره. من از خیلی سرور ها نهایت سرعت رو میگرم. مثلاً از سایت منوتو 1 خیلی سرعتش بالاست.

یه نکته مهم دیگه هم اینه که باید حداقل 4 تا فایل همزمان بذاری تا فول دانلود کنی. حالا دوباره بیا بگو چه ربطی داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اول برو Device Info ، بعد Statistics ، بعد هم ADSL
    بین snr margin چه مقداری نشون میده؟
    دوست عزیز ممنون که جواب دادی مثل اینکه وضع خط تلفن و اینترنت و نویزم خرابه درسته یا نه؟؟؟؟؟ لطفا هر کس میدونه راهنمایی کنه
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

ربطش اینه که بقیه برن از جایی غیر از این نوع سرور ها (رودفایل، هیپ فایل،آپلودباز، رپیدباز و ...) اکانت بگیرن. بهش میگن اشتراک گذاری تجربه ها!

گفتم که حرفت رو در کل قبول دارم. اما طی این 6 ماهی که من از آسیاتک دارم فهمیدم که دانلودش با سرور هایی که محدودیت کانکشن ندارن خیلی بهتره. من از خیلی سرور ها نهایت سرعت رو میگرم. مثلاً از سایت منوتو 1 خیلی سرعتش بالاست.

یه نکته مهم دیگه هم اینه که باید حداقل 4 تا فایل همزمان بذاری تا فول دانلود کنی. حالا دوباره بیا بگو چه ربطی داره
    رپیدباز سرعتش خوبه ولی نه برای تک کانکشن... من قبلا که محدود 2 مگ داشتم، 150 تا کانکشن فعال داشتم تو حدود 11 دانلود فعال سرعت از حداکثرش کمتر نمیشد اونموقع، الان یه فایل هم میذارم حداکثر سرعت رو با 16 کانکشنش میگیره... یعنی یه دانلود فعال با 16 کانکشن، 62-72 کیلو میده برام.

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوست عزیز ممنون که جواب دادی مثل اینکه وضع خط تلفن و اینترنت و نویزم خرابه درسته یا نه؟؟؟؟؟ لطفا هر کس میدونه راهنمایی کنه
    نویزت عالیه، خیلی کم...
    سیگنالت هم عالیه... فقط تا اونجا که میدونم برای اکثر دوستان و خودم Upstream Margin بیشتر از DS Margin هست.
    به نظر من که کانکشنت عالیه.

7. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان چند روز پیش یکی از بچه ها یه آیپی گذاشت که با ------ فایر ادد میکرد و با idm با سرعت تمام پهنای باند اینترنت دانلود می کرد
    من تست کردم جواب داد و سرعت کامل رو میداد یا این کار
    اما دیگه کانکت نشدم
    به نظر شما مشکل امینتی نداره ؟ آیپی داخل ایران بود
    دلیلش چیه واقعا؟

9. این کاربر از mehran.kamyab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

عالیه دوست عزیز شما رو خطط سرویس 20 مگابیت هم میتونی داشته باشی

11. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان چند روز پیش یکی از بچه ها یه آیپی گذاشت که با ------ فایر ادد میکرد و با idm با سرعت تمام پهنای باند اینترنت دانلود می کرد
    من تست کردم جواب داد و سرعت کامل رو میداد یا این کار
    اما دیگه کانکت نشدم
    به نظر شما مشکل امینتی نداره ؟ آیپی داخل ایران بود
    دلیلش چیه واقعا؟
    دوست عزیز میشه به ما هم آموزش بدی و آیپی رو بزاری یعنی با سرعت 4 مگ دانلود میکردی؟

14. 4 کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

سلام دوستان , حداقل لطف کنید جواب سوال ما رو بدید .
    بهترین سرویس نامحدود این شرکت که یکساله اش بیشتر از 800 تومان نباشه , کدام است ؟ و سرعت دانلود واقعی اش چقدر است ؟
    ضمنا اگر از همه پهنای باند و تمام روز با سرویس نامحدود دانلود کنیم , گیر نمی دن ؟

با تشکر.
    Last edited by HADI ONLY; 17-04-2013 at 05:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •