اول برو Device Info ، بعد Statistics ، بعد هم ADSL
بین snr margin چه مقداری نشون میده؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اول برو Device Info ، بعد Statistics ، بعد هم ADSL
بین snr margin چه مقداری نشون میده؟
ربطش اینه که بقیه برن از جایی غیر از این نوع سرور ها (رودفایل، هیپ فایل،آپلودباز، رپیدباز و ...) اکانت بگیرن. بهش میگن اشتراک گذاری تجربه ها!
گفتم که حرفت رو در کل قبول دارم. اما طی این 6 ماهی که من از آسیاتک دارم فهمیدم که دانلودش با سرور هایی که محدودیت کانکشن ندارن خیلی بهتره. من از خیلی سرور ها نهایت سرعت رو میگرم. مثلاً از سایت منوتو 1 خیلی سرعتش بالاست.
یه نکته مهم دیگه هم اینه که باید حداقل 4 تا فایل همزمان بذاری تا فول دانلود کنی. حالا دوباره بیا بگو چه ربطی داره![]()
دوست عزیز ممنون که جواب دادی مثل اینکه وضع خط تلفن و اینترنت و نویزم خرابه درسته یا نه؟؟؟؟؟ لطفا هر کس میدونه راهنمایی کنه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
رپیدباز سرعتش خوبه ولی نه برای تک کانکشن... من قبلا که محدود 2 مگ داشتم، 150 تا کانکشن فعال داشتم تو حدود 11 دانلود فعالسرعت از حداکثرش کمتر نمیشد اونموقع، الان یه فایل هم میذارم حداکثر سرعت رو با 16 کانکشنش میگیره... یعنی یه دانلود فعال با 16 کانکشن، 62-72 کیلو میده برام.
نویزت عالیه، خیلی کم...
سیگنالت هم عالیه... فقط تا اونجا که میدونم برای اکثر دوستان و خودم Upstream Margin بیشتر از DS Margin هست.
به نظر من که کانکشنت عالیه.
دوستان چند روز پیش یکی از بچه ها یه آیپی گذاشت که با ------ فایر ادد میکرد و با idm با سرعت تمام پهنای باند اینترنت دانلود می کرد
من تست کردم جواب داد و سرعت کامل رو میداد یا این کار
اما دیگه کانکت نشدم
به نظر شما مشکل امینتی نداره ؟ آیپی داخل ایران بود
دلیلش چیه واقعا؟
عالیه دوست عزیز شما رو خطط سرویس 20 مگابیت هم میتونی داشته باشی![]()
دوست عزیز میشه به ما هم آموزش بدی و آیپی رو بزاری یعنی با سرعت 4 مگ دانلود میکردی؟
512 نامحدود برنزی تست با سرور لندن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 نامحدود برنزی تست با سرور تهران :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان , حداقل لطف کنید جواب سوال ما رو بدید .
بهترین سرویس نامحدود این شرکت که یکساله اش بیشتر از 800 تومان نباشه , کدام است ؟ و سرعت دانلود واقعی اش چقدر است ؟
ضمنا اگر از همه پهنای باند و تمام روز با سرویس نامحدود دانلود کنیم , گیر نمی دن ؟
با تشکر.
Last edited by HADI ONLY; 17-04-2013 at 05:58.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)