سلام
اینم لینک اپدیت اینترنت سکیوریتی کسپر 2012
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید عزیز
سلام
اینم لینک اپدیت اینترنت سکیوریتی کسپر 2012
موفق باشید عزیز
با اجازت امیر جان لینکت رو یه جای دیگه آپلود کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا زدی وسط خال...
دمت گرم...مرسی
دوستان
با این Web Anti Virus مسخره ی کسپر چکار کنم؟؟؟به هر صفحه ای گیر میده!!!!بعدش هم میذارم تو لیست سایت هایی که بلوک نکنه بازم نمیتونم برم تو اون سایت...چه بلایی سرش بیارم؟؟؟
سلام
جدیداً چرا کاسپر اینجوری شده ؟ آپدیتش خیلی طولانی شده ! تند تند ارور آپدیت میده
با سلام
با تشکر از شما دوست عزیز ( آقای زارع )
من یک سوالی از شما داشتم ؛ من موزیلا 8 دارم ولی هر کار می کنم کاسپر 2012 روش فعال نمیشه.
من هم آنتی ویروس رو همیشه آپدیت می کنم . من از آقا امید ( کاربر فعال این تاپینگ ) شنده بودم که پچ جدید g برای موزیلا 8 انتشار شده که در قسمت about کاسپراسکای می شه مشاهده کرد . با آن می شه فعالش کرد . البته با یک بار پاک کردن و نصب کردن. ولی باز هم فعال نشد. نمی دونم اشکال از چیه . ممنون می شم اگه راهنمایی کنید. نکته قابل توجه این است که کاسپر اسکای کیبرد فعال می شه و آنتی ویروس اصلی فعال نمیشه.
سربلند باشید![]()
ممنون !
چطور فایل ه باز میشه ؛ سیستم من نتونست بخونتش ؟
من اینترسکیورتی 2011 دارم که از لورد نصب کردم طریقه رستش همونجوری که توضیح داده شده انجام میدم ولی انجام نمیشه ؛ امیدی هست به ریست شدن یا نه ؟
حالا دیگه جایی برای وارد کردن سریال هم ندارم حتما باید آنلاین از سایت اصلی آبدیت بشم ؛ باید چکار کرد ؟
ممنون
کسی نیست جواب بده ؟ آنتی ویروس دیگه آپدیت هم نمیشه !
دقیقا بگید که چه اروری میده، به همراه ورژن
اون راهنما برای ورژن 2012 هست. شما کلید امضای من رو دانلود کنید و طبق روش زیر کاسپر رو باهاش فعال کنید :
License رو در پایین و سمت راست صفحه اصلی کاسپر بزنید.
Activate the application with a new license رو کلیک بزنید.
ارتباط با اینترنت رو قطع کنید و در قسمت Activate commercial version این کد رو وارد کرده و next رو بزنید :
11111-11111-11111-1111X
پنجره ای با پیغام wrong activation codeظاهر میشه که اون رو اوکی کنید.
حالا در صفحه ای که ظاهر میشه با استفاده از گزینه browse ، کلیدی که دانلود کرده بودید رو وارد کنید و next رو بزنید.
سلام
ورژن2012 هست و ارور میده که آپدیت فاسد شدهیا به عبارتی قدیمی شده و هر چی خودم میزنم که اپدیت بشه تا 40-50 درصد آپدیت میشه و بعد یه دفعه صفر میشه و دوباره ارور قدیمی بودن آپدیت رو میده. یه بار هم پاکش کردم و دوباره نصب کردم باز هم فایده نکرده ( جالب اینجاست که آپدیت اولیه که حجمش هم بالاست رو انجام داده و الان تو اپدیتهای چند مگی گیر میکنه )
سلام
با اجازه امیدجان
مهدی جان کلید امضای امید رو دانلود کن و بعدش به آدرس زیر برو ، اونجا بصورت تصویری آموزش داده شده
انشااله که مشکلت حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)