تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1028 از 1635 اولاول ... 2852892897810181024102510261027102810291030103110321038107811281528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,271 به 10,280 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سایت دی جی کالا برای خرید دوربین معتبره؟
    بله جزء سایتهای معتبر هست و میتونید با خیال راحت خرید کنید

2. 2 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام . میخواستم یه دوربین دیجیتال خوب (ترجیحا Canon) واسم معرفی کنید تا 350 هزار تومن . یکی از آشناهای دورم بهم Canon Ixus 130 رو پیشنهاد کرد.شما چی رو پیشنهاد میکنید ؟ (لطفا اگه مدلی رو مینویسین مشخصاتش رو هم بنویسین یا لینکی بذارین که من برم ببینم.)ممنون از همتون

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

البته من الان رفتم وب یه سرچی کردم دیدم قیمت این IXUS 130 ارزون تره و اینکه درضمن کیفیت فیلم برداریش HD هست نه Full HD.
    آقا به هر حال ببینید با 300-350 تومن بهترین دوربین Canon چیه ما بهمون بگین ما بریم اونو بگیریم.ممنون

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اصلا انتظار چنین پاسخی رو نداشتم هالا از slr ها کدوم فیلمبرداری بهتر از hx100 دارن البته 1100000 هم اخر زورمه واسه هزینه

اخه میخوام از بچه ام که تازه متولد شده مدام عکسو فیلم بگیرم hx7 خونه هست كه تست كردم از عکساش اصلا راضی نبودم فکر نمیکنم hx100 هم فرق محسوسي با hx7 داشته باشه

واسه همین تصمیم گرفتم slr بخرم و 600d مد نظرم بود اما فکر نمیکردم فیلمبرداری hx100 از مدل بهتر باشه
    ببنید شما توی slr ها (بجز چند تا) فوکوس ممتد ندارید این یعنی فاجعه برای یه فیلم بردار
    بله hx7 با hx100 فرق مهمی نداره
    گفتم فیلم 600d با hx100 چه فرق هایی داره اما فراموش نکنید که اگر slr بخرید عکس های فوق العاده ای میتونید بگیرید به نظر من هم slr بگیرید اما فراموش نشه باید وقت بزارید ، علاقه داشته باشید تا بتونید موفق بشید
    من الان دارم از بچه 5 ماهه فیلم و عکس میگیرم با FZ35 ، خیلی عذابه
    من به شما سونی A55 رو پیشنهاد میدم که فیلم بسیار خوب با فوکوس ممتد داره و چون یه slr هست عکس های بسیار عالی میگیره اما یه مشکل بزرگ داره اینه که سونی هست ، بعدا برای لنز و این جور چیزا ممکنه ازیت بشید
    A55
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این جا نمونه فیلم هم میتونید دانلود کنید
    کد:
    البته دوربین های مثل Panasonic Lumix DMC-GF2 یا Olympus سریه PEN و Sony سریه Alpha NEX هم هست که باید ببینید باهاشون حال میکنید یا نه

6. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

bille_jean2001 عزیز فکر کنم باید نظر درباره فیلم 600d پس بگیرم
    الان فهمیدم 600d دو نوع فوکوس داره (اگر درست خونده باشم توهم بخون) یکی contrast detect AF که خیلی کنده و کلا جالب نیست و phase detection AF که بهترین نوع توی دوربیبن های Slr هست

من توی این متن دیدم از dp

Just as in regular live view, it's possible to select which form of autofocus you wish to use at the beginning of recording - Live Mode (contrast detect AF - slow but no need to flip the mirror down), Face Detection Live Mode or Quick Mode (phase detection AF, which is very fast but requires the mirror to flip down for focusing, blocking the live view). During recording 'Live Mode' AF can be engaged by half-pressing the shutter button, regardless of which initial setting you've chosen, when 'AF w/shutter button during filming' is set to 'Enable'. Alternatively you can of course focus manually.
    ببین کل این 20 صفحه رو ببین هم برای 600d هم برای A55
    کد:
    راسی درباره محدودیت فیلمبرداری دوربین های عکاسی میدونی دیگه
    Last edited by ELSIN; 13-08-2011 at 16:49.

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

البته من الان رفتم وب یه سرچی کردم دیدم قیمت این IXUS 130 ارزون تره و اینکه درضمن کیفیت فیلم برداریش HD هست نه Full HD.
    آقا به هر حال ببینید با 300-350 تومن بهترین دوربین Canon چیه ما بهمون بگین ما بریم اونو بگیریم.ممنون
    اگر از سری IXUS میخوای بهتره 310 یا 220 بگیری که کاملترین این سری هستند
    البته SX210 و جدیتره اونم SX220 هست که کمی بزرگتر ولی دارای تنظیمات دستی کاملترین
    و البته قیمت بالاتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

canon 980is تولیدش قطع شده ؟ تو بازار میشه پیدا کرد ؟
    در ضمن به اون دوستمون که میخاد دوربین slr بخره پیشنهاد میکنم بخر پشیمون نمیشی
    یه عکس از دوربین slr حتی با لنز کیتشو با عکسای این دوربینهای سوپر زوم عوض نمیکنم
    متاسفانه در این تایپیک به مباحث زیر اصلا توجهی نمیشه که جا داره دوستان توجه کنن
    1- کیفیت بوکه
    2- کیفیت اپتیکی لنزهای دوربین های سوپر زوم که بسیار پایینه
    3- رنج داینامیکی دوربین ها
    4-شارپنس لنزهای دوربین ها
    5- تراز سفیدی دوربین ها در مد اتو
    کلا اینو بگم الان رو 550d کانون یه لنز پرایم 50mm داشتم عکس و فیلم میگرفتم
    f1.8 داره تو شب فیلم میگیریم تو تاریکی آدم کف میکنه
    درسته که فیلمبرداری با این دوربینها فوکوس ممتد نداره اما عوضش میشه با تنظیمات خاصی به نتایجی خیلی بهنری نسبت به دوربینهای فیلمبرداری رسید مثلا کیه که ندونه اون عمق میدانی که تو فیلمبرداری فیلم های سینمایی داریم الان من با این لنز و دوربین دارم بهش میرسم ولی عمرا بتونی با دوربینای فیلمبرداری به عمق میدان کم برسی. تازه من میتونم با تنظیمات دستی و استفاده از لنز با دیافراگم بازتر فیلم با کیفیت تری تو شب بگیرم
    اما خداییش این لنز پرایم کنون با این قیمت پایینش و بوکه عالی منو کشته فقط یه کمی تو فوکوس گیج میزنه ولی پارپ نس عکسا خیلی عالیه
    یه توصیه حرفه ای به تمام دوستانی که میخوان دوربین بخرن
    دوربینی بخرین که فرمت raw رو داشته باشه چون به نظر من لازمه دنیای دیجتال ویرایش هستش لاقل تنظیماتی بسیار ساده که در نرم افزاری مثه لایت روم شاید برای 100 عکس مشابه 5 دقیقه طول نکشه
    ممنون

10. 2 کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اگر از سری IXUS میخوای بهتره 310 یا 220 بگیری که کاملترین این سری هستند
    البته SX210 و جدیتره اونم SX220 هست که کمی بزرگتر ولی دارای تنظیمات دستی کاملترین
    و البته قیمت بالاتر
    آقا نظرتون راجع به Ixus 1000 چیه ؟ کلا بین Ixus 220 ، Ixus 115 ، Ixus 1000 کدوم رو انتخاب میکنین ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

bille_jean2001 عزیز فکر کنم باید نظر درباره فیلم 600d پس بگیرم
    الان فهمیدم 600d دو نوع فوکوس داره (اگر درست خونده باشم توهم بخون) یکی contrast detect AF که خیلی کنده و کلا جالب نیست و phase detection AF که بهترین نوع توی دوربیبن های Slr هست

من توی این متن دیدم از dp

Just as in regular live view, it's possible to select which form of autofocus you wish to use at the beginning of recording - Live Mode (contrast detect AF - slow but no need to flip the mirror down), Face Detection Live Mode or Quick Mode (phase detection AF, which is very fast but requires the mirror to flip down for focusing, blocking the live view). During recording 'Live Mode' AF can be engaged by half-pressing the shutter button, regardless of which initial setting you've chosen, when 'AF w/shutter button during filming' is set to 'Enable'. Alternatively you can of course focus manually.
    ببین کل این 20 صفحه رو ببین هم برای 600d هم برای A55
    کد:
    راسی درباره محدودیت فیلمبرداری دوربین های عکاسی میدونی دیگه
    فکر کنم برای فیلمبرداری باید برم سراغ nex-5 اما به برند سونی بدبینم تو عکاسی نمیدونم کیفیا عکس دربرابر 550d يا 600d در چه حده

حالا سوالی که واسم پیش اوده اینه که
    1.فلش اکسترنال همراه دوربین هست یا جدا باید بخرم؟
    فکر کنم خیلی بی ریخت میشه با فلش اکسترنال

2.اگه فلش همراهش نیست فلشی با برد بالا زیر 150 گیر میاد یا نه؟

3.قیمتش حدود چقدره؟

هنوز دلم پیش 600d اما فكر كنم فيلمبرداری nex-5 خيلي بهتر باشه

منظورتون محدودیت از نظر زمانی و فرمت fat32 مموري هاست يا چیز دیگه ای؟
    Last edited by bille_jean2001; 14-08-2011 at 00:29.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

1 نمیدونم
    2 فکر کنم کمی بیشتر باشه
    3 حدود800 باید باشه nex-5

هنوز دلم پیش 600d اما فكر كنم فيلمبرداری nex-5 خيلي بهتر باشه
    من الان رفتم سایت dpreview.com یه مقایسه بین nex-5 و 600d زدم ، خیلی جالب بود 600d فیلمش مثل بیشتر موارد خیلی بهتر از nex-5 بود

شما هم تست انجام بده (نتونستی بگو)
    کد:
    منظورتون محدودیت از نظر زمانی و فرمت fat32 مموري هاست يا چیز دیگه ای؟
    نه همون ، اما محدودیت حجمیه نه زمانی

14. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •