تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1028 از 2376 اولاول ... 28528928978101810241025102610271028102910301031103210381078112815282028 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,271 به 10,280 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سيروس دين محمدي:
    استقلال قهرمان ليگ برتر مي‌شود

سيروس دين محمدي معتقد است، استقلال با بازيکنان و کادر فني فعلي، مطمئناً امسال قهرمان ليگ مي‌شود.

سيروس دين محمدي، بازيکن اسبق استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: استقلال به عنوان یکي از پرمهره‌ترين تيم‌هاي ليگ برتر است که با اين وضعيت قهرمان خواهد شد و هم اکنون استقلال با انجام بازي هاي زيبا، زمينه ساز حضور بي‌شمار تماشاگران در ورزشگاه شده است.

وي ادامه داد: اگر همين روند ادامه يابد و استقلال دوباره وارد حاشيه نشود، مطمئناً قهرمان مي‌شود چون حاشيه‌ها باعث خواهد شد اگر هر تيمي در شرايط ايده آلي هم باشد، از شرايط ايده آل خود دور شود و اگر استقلال از شرايط آرماني خود دور شود، از قهرماني نيز دور خواهد شد.

دين محمدي افزود: با شناختي که من از قلعه نوعي دارم، مطمئن هستم استقلال را وارد حاشيه نمي کند و استقلال به طور حتم قهرمان ليگ برتر مي‌شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

غلامحسين مظلومي:
    برهاني به خودباوري رسيده است

مهاجم اسبق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مطمئناً گلزني هاي اخير برهاني در تركيب استقلال نشان دهنده اين است كه وي به روزهاي اوج خود رسيده است.

غلامحسين مظلومي، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بدون شك نقش برهاني در پيروزي استقلال مقابل پيكان پر رنگ تر از ساير نفرات آبي پوش پايتخت بود و با سه گلي كه وي در اين ديدار به ثمر رساند نشان داد كه ناكامي سال گذشته را فراموش كرده و مي تواند در اين فصل كمك هاي زيادي به استقلال كند.

وي ادامه داد: عملكرد خط حمله استقلال در اين فصل در مجموع بهتر از فصل گذشته بوده است و با داشتن چنين مهره هايي نيز انتظار مي رود مهاجمان تيمي مانند استقلال بدين گونه بازي كرده و در هر بازي براي تيمشان گلزني كنند.

مظلومي تصريح كرد: استقلال در اين هفته ها روند رو به رشدي داشته است و اگر اين روند ادامه پيدا كند بدون شك استقلال مي تواند قهرمان نيم فصل اول ليگ برتر شو

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حسن روشن:
    از موفقيت هاي استقلال خوشحال هستم

پيشكسوت تيم فوتبال استقلال گفت: استقلال در چند هفته گذشته نتايج بسيار خوبي را كسب كرده و بايد براي رسيدن به هدف خود اين روند را ادامه دهد.

حسن روشن در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اشاره به اينكه با گذشت چند هفته از شروع ليگ، استقلال توانست از بحراني كه در آن به سر مي برد خارج شود، افزود: طي هفته هاي اخير استقلال عملكرد بسيار خوبي داشته و بازي هاي زيبا و پر گل را از خود به نمايش گذاشته است.

پيشكسوت تيم فوتبال استقلال ادامه داد: نتایج خوب استقلال، موجب رضايت و خشنودي هواداران استقلال شده است كه من هم به عنوان يكي از پيشكسوتان استقلال از اين موفقيت خوشحال هستم.

وي خاطرنشان كرد: اميدواريم كه روند موفقيت هاي استقلال ادامه دار باشد و در پايان فصل شاهد قهرماني آبي پوشان پايتخت باشيم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

درپي جذب مهاجم برزيلي توسط کادر فني استقلال؛
    فرهاد مجيدي: جذب مهاجم برزيلي غيرمنطقي است

بازيکن تيم فوتبال استقلال تهران جذب مهاجم برزيلي را در اين برهه از زمان غيرمنطقي عنوان کرد.

فرهاد مجيدي، بازیکن تیم فوتبال استقلال تهران، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: تيم پس از يکي دو برد شيريني که در دو هفته اخير به دست آورد از نظر روحي در شرايط مطلوب به سر مي برد و خوشبختانه هيچ مشکلي نيز در تيم وجود ندارد ولي من نمي دانم چرا با گلزني هاي خوبي که مهاجمان ما در بازي ها انجام مي دهند کادر فني به جذب يک مهاجم برزيلي روی آورده است.

وي در ادامه گفت: تمامي بازيکنان خارجي که به ليگ ايران آمده اند تا به حال به هيچ وجه خوب کار نکرده اند و پس از يک مدت کوتاه به کشورشان بازگشته اند ولي ما از اين تجربه درس نگرفته ايم و به اعتقاد من مشکل استقلال در گلزني و مهاجمان آنها نيست بلکه مسائل روحي و رواني است که آن هم با يکي دو برد شيرين حل خواهد شد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مهاجم استقلال:
    هيچ اعتراضي ندارم

عليرضا عباسفرد از ديدار راه آهن به يك نيمكت نشين تبديل شده است اما به اين نيمكت نشيني هيچ اعتراضي ندارد.

عليرضا عباسفرد، مهاجم استقلال، به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: نمي دانم چرا اميرخان بعد از ديدار با راه آهن ديگر به من بازي نداده است البته اين صلاحديد سرمربي است و هر وقت از من استفاده كند من سعي مي كنم براي تيمم مفيد باشم و هر زمان هم از من استفاده نشود براي برد تيمم دعا مي كنم و هيچ اعتراضي نسبت به اين نيمكت نشيني ندارم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رضا عنايتي:
    آبي هاي پايتخت شخصيت قهرماني دارند

مهاجم اسبق تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است كه آبي هاي پايتخت شخصيت قهرماني در ليگ برتر را دارند.

رضا عنايتي، مهاجم سابق تيم فوتبال استقلال تهران، به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت:‌ خيلي خوشحال هستم كه تيم سابقم اين چنين زيبا و تماشاگر پسند در مقابل پيكان پيروز ميدان بود و بسيار پرقدرت سه امتياز را براي هوادارانش كسب كرد.

وي ادامه داد:‌ با پتانسيل بالايي كه در تيم فوتبال استقلال تهران وجود دارد شخصيت قهرماني از اين تيم به دور نيست و مطمئنا در ادامه كار نيز اين چنين تماشاگر پسند به ميدان خواهد رفت.

مهاجم سابق استقلال تهران خاطرنشان كرد:‌آرش برهاني جزء بهترين مهاجمان استقلال و ایران است و قطعا ناكامي هاي فصل گذشته را فراموش كرده و در ديدارهاي بعد عملكرد قابل قبول تري براي استقلال از او خواهيم ديد كه با قهرماني استقلال هواداران مزد زحمات خود را خواهند گرفت

داره خودمونی میشه mobin_mcdc2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

14

اقا عماد پیشبینی ما رو ثبت کردی ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

یکی پیش بینی من هم ثبت منه
    اس اس 4 ذوب اهن 1

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

امیر قلعه نویی:
    رفاقت عامل اصلی موفقیت ماست/ ساختار دفاعی استقلال نیازمند بازنگری است

سرمربی تیم فوتبال استقلال با اشاره به پیروزی تیمش مقابل پیکان تهران گفت: رفاقت و همدلی ایجاد شده در بین بازیکنان عامل اصلی موفقیت‌های تیم استقلال به حساب می‌آید.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر قلعه نویی در حاشیه تمرین امروز تیم فوتبال استقلال تهران با بیان این مطلب افزود: بازیکنان در دیدار مقابل پیکان زحمت زیادی کشیدند و با تلاش خود که تا آخرین دقیقه ادامه داشت موفق به کسب این پیروزی ارزشمند شدند البته نباید از کنار تاثیرگذاری تماشاگران و اعضای کادر فنی به راحتی گذشت.

وی در ادامه با اشاره به اینکه دیداری غیر قابل پیش‌بینی مقابل ذوب‌آهن در پیش خواهند داشت، تصریح کرد: ذوب‌آهن از جمله تیم‌های جوان و باانگیزه فوتبال ایران است که از وجود یک مربی کاربلد هم بهره می برد. این تیم علاوه بر داشتن خط هافبک قدرتمند سه فوروارد خوب نیز در خط حمله خود دارد با این حساب ذوب‌آهن برای هر حریفی حتی استقلال سخت و خطرناک است.

سرمربی تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه دیدارهای ذوب آهن به طور کامل آنالیز شده است، خاطرنشان کرد: نسبت به نقاط ضعف این تیم آشنایی کامل داریم و بر همین اساس پس از دیدار با پیکان تمرینات مستمر خود را آغاز کردیم تا روز جمعه بتوانیم با حمایت تماشاگران به نتیجه‌ دلخواه دیگری دست یابیم.

"علت افزایش گل‌های دریافتی استقلال طی بازیهای اخیر چیست؟"

قلعه نویی در پاسخ به این سئوال خبرنگاران گفت: آنچه مسلم است ما در خط دفاعی دچار ضعف هستیم و باید ساختار آن را در جهت محکم شدن تغییر دهیم. من پس از دیدار با پاس همدان نیز بر این نکته تاکید کردم که باید در مورد خط دفاعی تدبیری اندیشیده شود تا اینکه راحت گل دریافت نکنیم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در خاتمه با ابراز خرسندی از حضور علی آبادی در پست ریاست کمیته ملی المپیک خاطرنشان کرد: با توجه به همسو شدن مدیریت همزمان سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک توسط علی آبادی و تجربیاتی که وی در طول سال‌های اخیر به دست آورده است می توان روزهای روشنی را برای آینده ورزش کشور پیش بینی کرد. البته نباید خیلی زود زحمات مدیران سابق کمیته ملی المپیک را فراموش کرد. قطعا تلاش‌های قراخانلو و همکارانش تاثیر خود را در آینده نزدیک نشان می دهد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ابراهیم زاده در گفتگو با مهر:
    نمی‌خواهیم امتیاز از دست بدهیم/ از تفکرات قلعه نویی شناخت کاملی دارم

سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: برابر استقلال ابتدا به فکر از دست ندادن امتیاز هستیم و پس از آن هدف‌مان کسب حداکثر امتیاز این دیدار خارج خانه است.

منصور ابراهیم‌زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد آخرین وضعیت تیم خود پیش از دیدار با استقلال تهران گفت: بازیکنان ما در روزهای گذشته تمرینات خوبی را پشت سرگذاشته‌اند و برای دیدار با استقلال در شرایط بسیار مناسبی قرار دارند.

وی در مورد نتایجی که این تیم در دو دیدار خانگی اخیر از دست داده است، اضافه کرد: برابر صبا که تیم خوب و پرمهره ای است، حتی 2 بریک هم پیش بودیم اما گل بسیار بدی خوردیم تا سه امتیاز خانگی را با تساوی عوض کنیم. در مسابقه با استقلال اهواز از موقعیت‌های متعدد خود استفاده نکردیم و به راحتی گل تساوی را متحمل شدیم. در فوتبال هم طبیعی است تیمی که گل نمی زند خیلی راحت گل می خورد.

مربی پیشین تیم ملی ایران افزود: تیم ما برابر تیم‌های بزرگ عملکرد بسیار خوبی دارد و آن را در این فصل ثابت کرده است. البته استقلال یکی از تیم‌های خوب ایران است که از مربی باهوش، بازیکنان بزرگ و تماشاگرانی سود می برد که در همه حال از این تیم حمایت می کنند. البته بازیکنان ما هم بسیار هماهنگ، همدل و تاکتیک‌پذیر هستند که امسال با بازی‌های قابل قبولی که از خود به نمایش گذاشتند، باعث شده‌اند تا ذوب آهن صدرنشین لیگ باشد، تیمی که فصل پیش در چنین شرایطی فقط هفت یا هشت امتیاز گرفته بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •