تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1028 از 1404 اولاول ... 285289289781018102410251026102710281029103010311032103810781128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,271 به 10,280 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

یعنی شما میگی اگه امضا جعل بشه ما می تونیم فریمویر هک شده رو روی فریمویر اورجینال بریزم و خیلی راحت استفاده کنیم؟

ما که به همن جوریش هم راضی هستیم
    فقط هکش بشه
    درسته ، دقیقا همین طوره . ولی کسی جرات نداره این کار رو بکنه ، شاید برادران روس یه کاری بکنند .

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

درسته ، دقیقا همین طوره . ولی کسی جرات نداره این کار رو بکنه ، شاید برادران روس یه کاری بکنند .
    از این روس ها که چیزی بعید نیست

ولی تو ایران چنین کارایی جرات نمی خواد چون اینجا هر کاری(سایت ا.ن رو هک کردن یه شکایت هم نکردن) بکنی کاریت ندارن

3. این کاربر از alireza fatemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

از این روس ها که چیزی بعید نیست

ولی تو ایران چنین کارایی جرات نمی خواد چون اینجا هر کاری(سایت ا.ن رو هک کردن یه شکایت هم نکردن) بکنی کاریت ندارن
    منم که گفتم یه کشوری میخواد مثل ایران ، آدمش توی ایران نیست مگر اینکه دارک الکس بیاد پناهنده ایران بشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

فرم ور 6 هم اومد :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میگم بچه ها کسی میدونه تم درست و حسابی برای 5.50 Gen چیچی هست ؟ اصلا خود سونی تم میسازه یانه ؟
    من تم میخوام که مثل خود تم های اورجینال بک گراندش جینگیلی مستون باشه موجی باشه و اینا ، فکر کنم تم فلش باید گیر بیارم ، اگر برای این GEN آخری بلدید بهم معرفی کنید ممنون . مال من Gen 5.50 B هستش .

و یه چیز دیگه چرا من نمیتونم GI GOE رو بازی کنم ؟ کسی دانلود کرده ببینه میتونه بایزی کنه یا نه ؟
    Last edited by sonixax; 14-09-2009 at 02:27.

داره خودمونی میشه drkiwi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

حقیقت اینه که بازار کشور های جهان سوم سود دهی بسیار بیشتری داره برای شرکت هایی مثل سونی .
    Sonixax عزیز اگه اینطور بود بطور مثال میگم PSP Go رو از 01 October اول میاوردن تو کشورهایی مثل ایران - سودان - گینه ی استوایی - جزایر آندامان و نیکوبار و ... نه توی اروپا و آمریکای شمالی (یا حداقل تو همه جا تو یه بازه ی زمانی مشخص میومد)

ممکنه توجیه شما برای این حرف من این باشه که فکر کنین که این خودش یه دلیله که اول مردم اروپا و آمریکای شمالی برای خرید تشویق بشن (مردمی که بقول شما وقت سر خواروندن ندارن)
    اما من میگم اگه بازار گشورهای جهان سوم پررونق تره سونی اول میومد تو ایران (که PSP خیلی پرطرفداره) بار خودشو می بست و به اندازه ی فروش 1 سال نفت ایران PSP میفروخت...

میگم بچه ها کسی میدونه تم درست و حسابی برای 5.50 Gen چیچی هست ؟ اصلا خود سونی تم میسازه یانه ؟
    من یه محموعه theme برای خودم Download کرده بودم...بد نبود خوب هم نبود ... باید خودتون یه نگاهی بهش بندازین.

کد:
    کد:
    کد:

7. 2 کاربر از drkiwi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

و یه چیز دیگه چرا من نمیتونم GI GOE رو بازی کنم ؟ کسی دانلود کرده ببینه میتونه بایزی کنه یا نه ؟
    يه سري بازي جديدا فريم ور 5.55 مي خوان و طبق گفته شما سوني يادش رفته روش هك كردن اينا رو بهمون ياد بده واسه همين نمي شه بازي كرد !!!!

9. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فرم ور 6 هم اومد :
    کد:
    من تم میخوام که مثل خود تم های اورجینال بک گراندش جینگیلی مستون باشه موجی باشه و اینا ، فکر کنم تم فلش باید گیر بیارم ، اگر برای این GEN آخری بلدید بهم معرفی کنید ممنون . مال من Gen 5.50 B هستش .

فریمور 6 که 4-5 روزی هست اومده.

بازی GI GOE و بازی های جدیدتر همه گی به فریمور 5.55 به بالا احتیاج دارند و فعلا نمیشه بازی کرد.چون هنوز این فریمور ها هک نشده اند.(این هم یکی از راه هایی بود که سونی داره تلاش میکنه کسی بازی کپی اجرا نکنه و مجبور باشه بازی اصل تهیه کنه)

دیگه نمیخوام این بخث را ادامه بدم چون نه من میتونم حرف شما را قبول کنم و نه شما حرف من را.
    پس بهتره همینجا تمام بشه.چون قبلا هم دقیقا در هیمن رابطه باهم بحث و تبادل نظر کردیم به جایی نرسید.

شما میگی خود شرکت ها روش های هک کردن کنسول ها را لو میدهند و من میگم کاملا اشتبا هست.حالا خودم مخاطب میفهمه کدام نظریه درست هست.

راستی از دو مورد زیر حتما حتما یک عکس بزار چون برای خودم خیلی جالب هست مطمئنا برای بقیه دوستان هم جالبه
    خود من ازش یک دستگاه PSP با امضای خودش خریدم .
    برای نمونه الان اینجا PS3 Slim رو نیومده حراج زدن 250 یورو ، دستگاهی قیمتش 299 یورو هستش .یعنی 49 یورو زیر قیمت و جالبتر اینجاست که باهاش یه بازی و یک دسته بیسیم مجانی هم میدهند ،
    وقتی حراجی به این شکل باشه مطمئنا خیلی تبلیغات میشه و یک عکس از این تبلیغات که نشان دهنده قیمت 250 یورویی ps3 slim همراه با دسته بیسیم اضافه و یک بازی مجانی باشه میتونه گفته شما را تایید کنه در غیر این صورت این حرف شما هیچ ارزشی نخواهد داشت.

موفق باشید.
    Last edited by choory; 14-09-2009 at 11:28.

11. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_F_GAMER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من تو اولین race مرحله ی super street بازیه need for speed shift همونی که اسم event ش react qualifier هست موندم.
    اگه میشه یک سیو بدید که این مرحله رو رد کرده باشه.
    اگه هم ندارید یک کسی پیدا بشه که من این سیو رو بگذارم برام ردش کنه!
    از همتون ممنون.
    کسی نبود؟!!

داره خودمونی میشه herher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بین Mortal Kombat 3 و Ultimate Mortal Kombat 3 خیلی فرق هست ، شما کدومشو دانلود کردید ؟

نسخه Ultimate شیوا یا همون 4 دست رو نداره و به جاش Motarro داره که نصفش اسبه نصفش آدم .

من ئخقفشم نخئذشف 3 رو گرفتم اگه Ultimate Mortal Kombat 3 رو پیشنهاد می کنید دانلود کنم اگه لینک بدین عالیه
    اما بازم میگم تا اونجا که یادم Mortal Kombat 3 که بازی میکردم کاراکتراش بیشتر بود
    کسی اطلاعی نداره !
    بهآرشیو ذهنتون یه سری بزنید صواب داره

داره خودمونی میشه herher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیر شدم یادم می ره سوالاتم بعد از پست دادنم یادم میاد
    قضیه flash player واسه pspکه گفتم 5.5 داره اگه به اینترنت وصل شم بگیرمش چون هک شده هست فریم ور مشکلی ایجاد نمی کنه واقعا کسی با این فلش پلیر کار نداره که هیچی در موردش نگذاشتن این نعمتی بس گران قدر واسه این کنسول می باشد قدر بدانید
    می دونین چه قابلیتایی تو وب گردی به psp می دهد (چی میگما )
    آقایان &لیدیز اگه کسی اطلاع دقیق داره کمک کنه :[][

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •