و شما چه قدر بلا به سر دستگاه آوردی ؟
مثل فن 12 ولت و اینا ؟
ولی خداییش 360 رو بندازی توی کلوپ میپکه![]()
و شما چه قدر بلا به سر دستگاه آوردی ؟
مثل فن 12 ولت و اینا ؟
ولی خداییش 360 رو بندازی توی کلوپ میپکه![]()
نه بابا من هر روز دارم ازين كلوپيه سوال ميكنم ميگم چه خبر از RROD ميگه هيچي كنسول ها كاملا سالمن !ولی خداییش 360 رو بندازی توی کلوپ میپکه
من 12 ولت نكردم اما هنوز فالكونم سر حاله ! در كل با اومدن فالكون به نظر من حل شد اين مشكل .مثل فن 12 ولت و اینا ؟
Last edited by resident_evil; 03-12-2009 at 02:18.
نه بابا من هر روز دارم ازين كلوپيه سوال ميكنم ميگم چه خبر از RROD ميگه هيچي كنسول ها كاملا سالمن !ولی خداییش 360 رو بندازی توی کلوپ میپکه
من خودم زیاد بازی کنم 4 ساعت در روز میشه شایدم 3 ساعت. می ترسم بپره شانس مانس نداریم.
نه بابا ما اینجا همه xbox داریم و تعصب هم داریم ..عزیز فقط داریم بحث می کنیم.اینجاست که من و پدرام و یحیی میام به شما میتوپیم !!!(شوخی)
خوب با این حساب منی که جاسپر دارم خیالم باید راحت تر باشه !!!
یک چیزی فراتر از راحت باید باشه
gamer هایی که غرق این دنیای مخوف و غیر قابل رقابت 360 شدن به تنها چیزی که فکر نمیکنن rrod هست
سلام .
من اون اطلاعات رو براي اون دسته از دوستاني دادم كه عقيده دارن مايكروسافت جنس نا مرقوب داده دست مشترياش . مهاله همچين كاري رو كرده باشه و مهاله ATI و IBM خودشونو زير سوال ببرن . مشكل تو انتخاب قطعه مناسب و اسمبل كردن قطعات بوده كه بايد دقت بيشتري ميشد كه RROD آب پاكيرو ريخت رو سر همه شون . با فالكوم و جسپر عالي شده
PS3 هم مشكل حرارت رو داره و آمار خرابي هم داره از PS2 (نسل قبل) بيشتر و از XBOX360 كمتر .
يه كلوپ خليل هست تو محلمون كه هم PS3 داره و هم XBOX360 Arcade Jasper و هم خودش راضي هست و هم از كسي راجع به خرابي كنسولاش تا حالا نشنيدم![]()
Last edited by boy_teh; 03-12-2009 at 17:53.
سلام
در مورد بلو-ري بايد بگم كه من منكر اينكه فناوري جالب و خوبي خواهد بود نيستم . من فقط ميگم اين برگ برنده فعلا كارايي نداشت (4سال كه اينطور بود) . 50 گيگ كجا به كارش اومد ؟ در ضمن ما راجع به كنسول بحث ميكنيم نه راجع به بلو-ري پلير . كاري كه من از كنسول ميكشم صرفا بازي كردن هست . تو اين 3-4 سال آتي هم كه اين نسل كنسولها هم نيمه عمرشون رو سپري ميكنن و ميرن واسه خداحافظي و جاشونو به بعدي ها ميدن . تا حالا كه 50 گيگ براي بازي (صرفا خود بازي) معجزه اي نكرده .
در مورد تنظيمات XBOX360 ممنون از راهنمائيهات . reference levels كنسول من فكر كنم رو standard بود از اول . اگرم نبود 100% خودم روز اول بردمش روي standard (يادم نيست بود يا من تغيير دادم)
HDMI color هم روي Auto هست .
فقط ميمونه تنظيمات ال سي دي . مدل ال سي دي من M2794DP LG هست . دقيق يادم نيست ولي فكر نكنم گزينه Power Saving Mode داشته باشه .
راستي 1080p از 1080i بهتره ديگه ؟
خوب جالبه که یک کاسبی جدید برای یک عده ای در تهران ایجاد شده
اونم گرفتن 16 تومان پول و برگردوندن قابلیت نصب بازی تو هارد برای کنسول های ban شده توسط دستکاری nand هست
حالا واقعا عمليه اين زوش ؟! چون من آموزشش و توضيحاتش رو ديدم زيادي وقت گر بود دنبالش نرفتم خودم .
كسي اين كارو انجام داده جواب داده ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)