تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1027 از 1547 اولاول ... 2752792797710171023102410251026102710281029103010311037107711271527 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,261 به 10,270 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال از شاتل زنگ زدن برای تنظیمات UPnp و این چیزا که سرویس جدید شاتل هست و این حرف ها به خانواده گفتن سرویس جدید هست از شاتل و برای شما فعال نیس و باعث میشه هربار مشکل داشته باشید ما راحت تر بتونیم کمک کنیم... بعد منم هم نبودم... مجبور کردن برنامه any desk رو دانلود کنن و خودش دسترسی پیدا کنه و تنظیمات رو رو مودم اجرا کنه ... کسی میدونه داستان چیه و اینا برا چی بوده؟؟؟؟
    امکان دسترسی و این چیزا بهشون نمیده یا مانیتورینگ برای استفاده از چیزی ؟
    فعال شدن پروتکل Upnp به شرکت اجازه میده تا بدون نیاز به خاموش کردن مودم یا ریسیت خط به طور لحظه ای ضمن بررسی کیفیت خط شما اقدام به اصلاح وضعیت خط شما کنه.

برای خطوطی که از نظر نویز و کشش لب مرز هستن این خیلی کاربردیه چون در حالت عادی مودم برای اینطور خطوط چند ساعت که از آپ بودن خط بگذره به خاطر نوسان احتمالی محافظه کار میشه و ریت خط رو پایین تر درخواست میده و شما یهو میبینید خطی که باید روی 8 مگ بسته شده باشه اومده روی 6 مگ و مجبورید یکبار مودم رو خاموش روشن کنید تا ریت خط سر جاش (همون 8مگ) برگرده. با کمک Upnp شرکت میتونه به طورخودکار ، با مودم علاوه بر مذاکره اعمال تغییرات هم داشته باشه که باعث میشه بعد از نوسان لحظه ای کیفیت خط خودبخود به ماکزیمم خودش برگرده.
    Last edited by misam5526; 17-05-2018 at 12:57.

2. 4 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام مجدد
    ببخشید من زیاد سوال میپرسم
    چنتا سوال داشتم اگه عزیز دلی باشه که جواب بده ممنون میشم

1- سرویس من 16 هست ولی هرچی از اسپید تست ، تست میگیرم بیش از هفت مگابیت رو نشون نمیده اصلا ، آیا طبیعیه ؟
    2- snr خطم از توی کنتر که وصل کردم 11.5 بود ، آیا برای خطوطی که از سر خط نویز دارن راهکاری وجود داره ؟ ( چون من قبلا آسیاتک داشتم ، وقتی سرویس 2 مگ رو میگرفتم ، اس ان آر تا 29 بالا میرفت و کیفیت بی نظیر میشد ، ولی وقتی سرعت رو 16 میگرفتم ، اس ان آر تا 3 پایین میامد و فاجعه بار بود ) خواستم ببینم آیا راهی وجود داره که درست بشه این مشکل ؟
    3- در مورد UPnP که دوستان مطرح کردن ، من یو پی ان پی مودمم فعاله ، کار دیگه ای هم باید بکنم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام مجدد
    ببخشید من زیاد سوال میپرسم
    چنتا سوال داشتم اگه عزیز دلی باشه که جواب بده ممنون میشم

1- سرویس من 16 هست ولی هرچی از اسپید تست ، تست میگیرم بیش از هفت مگابیت رو نشون نمیده اصلا ، آیا طبیعیه ؟
    2- snr خطم از توی کنتر که وصل کردم 11.5 بود ، آیا برای خطوطی که از سر خط نویز دارن راهکاری وجود داره ؟ ( چون من قبلا آسیاتک داشتم ، وقتی سرویس 2 مگ رو میگرفتم ، اس ان آر تا 29 بالا میرفت و کیفیت بی نظیر میشد ، ولی وقتی سرعت رو 16 میگرفتم ، اس ان آر تا 3 پایین میامد و فاجعه بار بود ) خواستم ببینم آیا راهی وجود داره که درست بشه این مشکل ؟
    3- در مورد UPnP که دوستان مطرح کردن ، من یو پی ان پی مودمم فعاله ، کار دیگه ای هم باید بکنم ؟
    کیفیت خط شما پایینه و جوابگوی سرویس 16 مگ نیست شما باید سرویس 8 مگ بگیرید برای نویز سر خط هیچ راهی وجود نداره چون دست مخابرات هست و کاری انجام نمیدن

5. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شاتل گند زده به اینرتنت
    قیمتش هم بالاست نسبت به ترافیکی که میده
    با دروغ تبلیغات میکنه ، شکایت هم میکنی میبینی که 195 برای خودشونه!

نکته مثبتی نداره آدم بخواد از شاتل سرویس بگیره

اگه قانون 24 ساعت تخلیه کردن اجرا میشد قطعا تخلیه کرده بودم
    ولی میگن یک هفته طول میدیم تخلیه کنیم
    رسما دارن باج میگیرن

اگه هنوز از شاتل سرویس نگرفتید خودتون رو گرفتارش نکنید، یه روزی پشیمون میشید
    من چندسال از شاتل سرویس داشتم، ولی چند ماه اخیر با تبلیغات دروغی و کاری که در 195 کرد خودش رو نشون داد، جدیدا هم که کیفیتش پایین اومده
    Last edited by Milad._.R; 18-05-2018 at 13:07.

7. 2 کاربر از Milad._.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

شاتل گند زده به اینرتنت
    قیمتش هم بالاست نسبت به ترافیکی که میده
    با دروغ تبلیغات میکنه ، شکایت هم میکنی میبینی که 195 برای خودشونه!

نکته مثبتی نداره آدم بخواد از شاتل سرویس بگیره

اگه قانون 24 ساعت تخلیه کردن اجرا میشد قطعا تخلیه کرده بودم
    ولی میگن یک هفته طول میدیم تخلیه کنیم
    رسما دارن باج میگیرن

اگه هنوز از شاتل سرویس نگرفتید خودتون رو گرفتارش نکنید، یه روزی پشیمون میشید
    من چندسال از شاتل سرویس داشتم، ولی چند ماه اخیر با تبلیغات دروغی و کاری که در 195 کرد خودش رو نشون داد، جدیدا هم که کیفیتش پایین اومده
    دقیقا ! من یکشنبه از طریق نمایندگی درخواست تخلیه دادم ، پنجشنبه تماس گرفتم تا هنوز حتی درخواست تخلیه رو نفرستادن !! میخواستم برم پارس آنلاین ولی این آشغال ها اینقدر لفتش دادن تا ظرفیت پارس پر شد و گفت که باید بری تو نوبت ! منم مجبور شدم تو همین شرکت مزخرف بمونم . بعد دوستان میان میگن پذیرفتنی نیست با 195 تماس بگیرید ! مگه براشون مشخص نشده ؟ مگه پول رانژه و تخلیه رو افزایش ندادن که 24 ساعته تخلیه بشه ؟ پس چرا من باید برای همچین چیز واضحی شکایتی کنم که تاثیر یا بازدارندگی هم نداره ؟ یکی دیگه میگه کیفیتش عالیه بیشتر روش های دور زدن برکات انقلاب رو که داغون کرده و خودش به تنهایی رکوردهای خا..مالی رو چندین پله افزایش داده ، گفتن پینگش برای بازی خوبه ولی الان پینگ بخوره تو سرشون از بس که پورت ها و پروتکل ها رو دستکاری کردن من حتی نمیتونم تو بازی login کنم چه برسه بازی کردن . تو مرکز خراب شده ما هم که خیلی از شرکت ها یا سرویس نمیدن یا ظرفیتشون پر شده .
    Last edited by malthael; 18-05-2018 at 20:32.

9. 2 کاربر از malthael بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دقیقا ! من یکشنبه از طریق نمایندگی درخواست تخلیه دادم ، پنجشنبه تماس گرفتم تا هنوز حتی درخواست تخلیه رو نفرستادن !! میخواستم برم پارس آنلاین ولی این آشغال ها اینقدر لفتش دادن تا ظرفیت پارس پر شد و گفت که باید بری تو نوبت ! منم مجبور شدم تو همین شرکت مزخرف بمونم . بعد دوستان میان میگن پذیرفتنی نیست با 195 تماس بگیرید ! مگه براشون مشخص نشده ؟ مگه پول رانژه و تخلیه رو افزایش ندادن که 24 ساعته تخلیه بشه ؟ پس چرا من باید برای همچین چیز واضحی شکایتی کنم که تاثیر یا بازدارندگی هم نداره ؟ یکی دیگه میگه کیفیتش عالیه بیشتر روش های دور زدن برکات انقلاب رو که داغون کرده و خودش به تنهایی رکوردهای خا..مالی رو چندین پله افزایش داده ، گفتن پینگش برای بازی خوبه ولی الان پینگ بخوره تو سرشون از بس که پورت ها و پروتکل ها رو دستکاری کردن من حتی نمیتونم تو بازی login کنم چه برسه بازی کردن . تو مرکز خراب شده ما هم که خیلی از شرکت ها یا سرویس نمیدن یا ظرفیتشون پر شده .
    195 = شاتل
    تبلیغات دروغی زده بود رو سایتش، رفتم 195 شکایت کردم، تبلیغات داخل سایتشون رو ویرایش کردن و بعد 195 میگه چنین چیزی نیست و شکایت رو بست!
    این کار اسمش چیه؟!
    پولی که میگیرن حرومه

تو این فروم هم حقوق بگیران شاتل هستند، مخصوصا یک کاربر که به طرز مسخره ای از شاتل حمایت میکنه!

11. این کاربر از Milad._.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همشون یک آشغال هستند حالا ی شرکت بیشتر یکی کمتر

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

195 = شاتل
    تبلیغات دروغی زده بود رو سایتش، رفتم 195 شکایت کردم، تبلیغات داخل سایتشون رو ویرایش کردن و بعد 195 میگه چنین چیزی نیست و شکایت رو بست!
    این کار اسمش چیه؟!
    پولی که میگیرن حرومه

تو این فروم هم حقوق بگیران شاتل هستند، مخصوصا یک کاربر که به طرز مسخره ای از شاتل حمایت میکنه!
    مرسی که به ما سرویس خوب داریم توهین و ... میکنین
    حالا خوبه حق انتخاب دارین اینو نداشین فحش خار ناموسم میکشیدید انگاری ما چن نفر که سرویس خوب داریم از شاتل میگیریم مقصریم که نت شما بی کیفیت و ... شده
    شماها که اینقد بی انصافین ناموسن باید بگیرن نت ۱۲۸ دوره احمدی نژاد بدن بهتون تا قدر همین نت شاتل هم بدونین
    یه adsl که مال تقریبا چن دهه پیشه دیگه خدایش چ انتظاری ازش دارین اونم با وضع مملکت
    من از صبانت و های وب و مخابرات تا الان سرویس داشتم هیچکدومشون شاتل نشدن واس من یکی
    اینم واسه اون رفیقت میگم که میاد میگه نمیتونم لاگین کنم بیاد ببینه من چطوری یوبیسافت کلاب که تحریم کرده با قندشکن میام بالا دقت کن با قندشکن میام بالا و راحت بازیمو میکنم
    بیاد خیلی چیزای خوب دیگه رو شاتلم بهش نشون بدم بیاد اصن بلبل خونمونم ببینه چطور براش اواز میخونه سایزشم نخورد گارانتی برگشت کالا هم داره
    اینم واسش که میگه گرونه و فلان طور حرف میزنه مشتی 60 تومن داخلی نامحدود(واسه من یکی شدیدااین مورد داخلیشم بدرد خورده) 304 گیگ ترافیک خارجی سرعتم خطمو رو 17404 بسته کدوم ک کش isp های وب یا اسیاتک میاد با اینطور پینگ و تک کانکشن به من سرویس بده؟!
    سرویس و تستی که برات میذارم بدون پروفایله گیمه

این کلیپ اخری هم برات اپ میکنم عشق کن اولش از ای پی هم فیلم میگیرم فک نکنی با نت دیگه هم وصل میشم و با جفتتون خدافظی میکنم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 4 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

حالا خوبه حق انتخاب دارین اینو نداشین فحش خار ناموسم میکشیدید انگاری ما چن نفر که سرویس خوب داریم از شاتل میگیریم مقصریم که نت شما بی کیفیت و ... شده
    شماها که اینقد بی انصافین ناموسن باید بگیرن نت ۱۲۸ دوره احمدی نژاد بدن بهتون تا قدر همین نت شاتل هم بدونین
    یه adsl که مال تقریبا چن دهه پیشه دیگه خدایش چ انتظاری ازش دارین اونم با وضع مملکت
    من به شما توهین نکردم. گفتم حقوق بگیران شاتل هم اینجا هستند

مشکلاتی که با شاتل دارم رو در پست های قبلی توضیح دادم، اینکه از نظر شما بی انصافیه جالبه

با دروغ تبلیغات میکنن و نمیشه ازشون شکایت کرد (درحالی که کشور دیگه بود الان شاتل کلی باید جریمه میداد)
    گاهی اوقات مشکل داره
    میخوای تخلیه کنی میگن یک هفته طول میکشه و در عمل معلوم نیست اگه پیگری نکنی چقدر بیشتر طول بکشه!

اینا بی انصافی منه یا شاتل؟

16. این کاربر از Milad._.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

من از صبانت و های وب و مخابرات تا الان سرویس داشتم هیچکدومشون شاتل نشدن واس من یکی
    اینم واسه اون رفیقت میگم که میاد میگه نمیتونم لاگین کنم بیاد ببینه من چطوری یوبیسافت کلاب که تحریم کرده با قندشکن میام بالا دقت کن با قندشکن میام بالا و راحت بازیمو میکنم
    بیاد خیلی چیزای خوب دیگه رو شاتلم بهش نشون بدم بیاد اصن بلبل خونمونم ببینه چطور براش اواز میخونه سایزشم نخورد گارانتی برگشت کالا هم داره
    اینم واسش که میگه گرونه و فلان طور حرف میزنه مشتی 60 تومن داخلی نامحدود(واسه من یکی شدیدااین مورد داخلیشم بدرد خورده) 304 گیگ ترافیک خارجی سرعتم خطمو رو 17404 بسته کدوم ک کش isp های وب یا اسیاتک میاد با اینطور پینگ و تک کانکشن به من سرویس بده؟!
    سرویس و تستی که برات میذارم بدون پروفایله گیمه

این کلیپ اخری هم برات اپ میکنم عشق کن اولش از ای پی هم فیلم میگیرم فک نکنی با نت دیگه هم وصل میشم و با جفتتون خدافظی میکنم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جوری که شما آتیش گرفتی فکر کنم حق با اون دوستمونه و شما واقعا حقوق بگیر شاتل هستی وگرنه این حجم از عصبانیت معنا نداره . مخاطب حرف های من شما یا کس دیگه ای نبود بلکه شرکت مزخرف شاتل بود . برای شما خوبه ؟ خوش به حالتون امیدوارم که همیشه راضی باشید . برای من افتضاحه . ما هم چندتا پرنده داریم که میتونید ببینید که از دست شاتل دیگه نمیشه تو قفس نگه شون داشت ولی متاسفانه ضمانت برگشت کالا نداریم . تست ها رو هم صفحات قبل گذاشتم و دیگه حوصله گذاشتن دوباره ندارم . پینگ و تک کانکشن هم در بهترین حالت مثل دیده بان و آسیاتکی هست که دوستام دارن ولی خب هیچ کدوم تو مرکز ما سرویس نمیدن وگرنه اگه تخلیه یک ماه هم طول می کشید صبر میکردم . یه شرکت خوب همه جا خوبه نه فقط برای یه عده . یه شرکت خوب رو نباید با زور شکایت ازش تخلیه کرد . یه شرکت خوب حتی اگه دید مرکز مخابراتی مشکل داره دیگه سرویس نمیده تا اعتبارش خراب نشه . یه شرکت خوب وقتی پشتیبانیش ریموت میکنه به کامپیوتر شما و از سایتی که روی دیتاسنتر خودش میزبانی میشه (شاتللند) دانلود میکنه و میبینه که تک کانکشن 70KB هست با کمال پررویی برنمیگرده بگه ما مشکلی نداریم که !! من زمان تعرفه های قدیم تا ماهی 250 هم برای نت هزینه کردم پس 50 یا 80 تومن برام مهم نیست اما اینکه شاتل میاد هزینه ای رو ازت میگیره که شرکت های دیگه نمیگیرن حتی خیلی کم این زور داره . وقتی کسانی هستن که از اینترانت 16 مگ روحانی لذت دو عالم رو میبرن این کشور درست بشو نیست و حقمون هم همینه .
    به هر حال تو این تاپیک هرکس تجربه خودش رو میگه ، برای یه عده خوبه برای یه عده بد . برای من بد بوده و این بد بودن رو هم از چشم کسانی که براشون خوب بوده نمیبینم بلکه از چشم کل سیستم میبینم .
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •