تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1027 از 1321 اولاول ... 275279279771017102310241025102610271028102910301031103710771127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,261 به 10,270 از 13209

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نصف اون حقوق میره واسه اجاره, بیش از 100 یورو ماهانه میره قبض برق و گاز و آب. بیمه های شخص ثلث خانه, بیمه و مالیات ماشین, 20یورو در ماه مالیات تلویزیون!! و ده ها خرجهای دیگه

والا اون قدیما گذشت آدم میرفت 3 سال آلمان یا ژاپن دست پر برمیگشت

خواب اونور آب نکنیم, همینجا همه چیز هست, اونهم بهترش

کجای دنیا ماشین صفر با 4000دلار میشه خرید؟ بنزین لیتری 20cent
    اروپا بنزین حداقل لیتری euro1.4 آدم میترسه با ماشین جایی بره
    با سلام و درود دوست من ،ما اصلا بحث نوع زندگی و سختی و راحتی رو نداشتیم آنچه در باره اش صحبت شد این بود که چه درصدی از حقوق یک فرد به اینترنت اختصاص پیدا میکنه که دوستمون میزان دستمزد رو اعلام کرد که البته فاکتور های دیگری هم از قبیل میزان پهنای باند اختصاصی و غیر حجمی بودن هم دخیل هست آنچه گفته شد به این دلیل بود که کاربر ایرانی به اشتباه فکر نکند اینترنت ارزانتری نسبت به بقیه دنیا دریافت میکنه یا همین مثال شما در مورد بنزین و سایر چیزها باید ببینیم در قبال این همه پرداخت ها چه خدماتی دریافت میکنیم یا میکنند

که بجث ما رو به حاشیه میبره و جای این گفتگو اینجا نیست

موفق و سربلند باشید ان شاء الله

2. 2 کاربر از sanso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

درسته, پولمون جلو چشم بی ارزش میشه...ولی
    یه پراید 20 تومانی بحر, با کیفیت میخواهی یه ساندرو 45تومان بگیر. 200 میلیون چرا؟ با همون 200 میلیون برو یه 70 متری شمال بخر کیف کن
    اخه به قول حرف شما بهترش!!!! حتما بهتر از جهان ما هم که نمیدونیم نمیفهمیم آره برم ساندرو بخرم که بهترین جهانه بعد این همه مشکلات تولید و ...داره که یهویی میبینی دو برابرش هزینه کردی. دوست محترم زندگی با کیفیت و بهتر نیازمند زیر ساخت قوی و با کیفیت و فرهنگی یک کشور داره و همینجوری هر کشوری برای خودش جهان اول و سوم نشده.

برم فقط بخرم شما هم که گفتی اینجا همه چی بهترینه گیرم خریدم چیش بهترینه؟ همون شمال رو عرض می کنم؟ آلودگی آرامش فرهنگ و رفتار .....؟؟؟؟ شما باید زیر ساختی ببینی نه لایه ای متوجه میشید که؟

4. 3 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

محل محل فرق میکنه, تعداد مشتری و فاصله از دکل
    دیشب با سرعت 35مگ دانلود میکردم
    گوشی من شیاوومی نوت 3 هستش
    میگن این گوشی مشکل محدودیت سرعت رو یاند 4G داره
    نمیدونم درسته یا غلط
    اما روی سیم کارت ایرانسل سرعتم میشه 3 مگ روی خط همراه آخر سرعتم 1 مگ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

متوسط حقوق 1300 یورو هست
    متوسط پول اینترنت خونه دی اس ال و موبایل همگی با هم ماهیانه 30 یورو تا 40 یورو
    با سلام و درود دوست من ،ما اصلا بحث نوع زندگی و سختی و راحتی رو نداشتیم آنچه در باره اش صحبت شد این بود که چه درصدی از حقوق یک فرد به اینترنت اختصاص پیدا میکنه که دوستمون میزان دستمزد رو اعلام کرد که البته فاکتور های دیگری هم از قبیل میزان پهنای باند اختصاصی و غیر حجمی بودن هم دخیل هست آنچه گفته شد به این دلیل بود که کاربر ایرانی به اشتباه فکر نکند اینترنت ارزانتری نسبت به بقیه دنیا دریافت میکنه یا همین مثال شما در مورد بنزین و سایر چیزها باید ببینیم در قبال این همه پرداخت ها چه خدماتی دریافت میکنیم یا میکنند

که بجث ما رو به حاشیه میبره و جای این گفتگو اینجا نیست

موفق و سربلند باشید ان شاء الله
    درود بر دوستان و عزیزان
    لازم دونستم ریز پهنای باند رو بهتون بگم با مبلغی که بالا اعلام کردم.
    منظور من در اینجا اینترنت خونه با پهنای باند 50.000 مگابیت یا همون 50 مگ هست که میشه حدودا 6مگابایت در ثانیه دانلود بدون محدودیت (هرچند ترابایت که میخواید میتونید دانلود یا آپلود کنید). آپلود هم 10.000 مگابیت در ثانیه میشه حدودا 1.2مگابایت در ثانیه.
    موبایل هم 3 گیگ در ماه بعد از اتمام سه گیگ سرعت میشه 8کیلوبایت در ثانیه به صورت نامحدود + مکالمه کاملا نامحدود کشوری + پیام کوتاه نامحدود کشوری
    -----------------
    در مورد حقوق باید خدمت عزیزان عرض کنم کف حقوق و حداقل حقوقی که انسان میتونه با کار دایم یعنی روزی 8 ساعت و 5 روز در هفته در بیاره با کسر مالیات اگر یک نفر باشه و خونواده نداشته باشه 1050 یورو هست یعنی زیر این مقدار وجود نداره چون میشه غیر قانونی.
    حالا اگر شما یه حرفه ای رو یاد گرفتید و کارتون یکم تخصصی تر هست حقوقتون میشه 1500 یورو اگر یک نفر باشید.
    اگر دانشگاه رفته باشید و مثلا لیسانس اینجا رو داشته باشید حقوقتون میشه 1800 تا 1900 یورو که هر چی سابقه بره بالا حقوق بیشتر میشه.
    اگر شغلتون خدماتی باشه مثل پلیس یا ارتش یا برخی سازمان های دیگه اون موقع معاف از مالیات میشید و حقوقتون میتونه 2500 تا 3000 یورو هم باشه.
    بنده هم الان یه آپارتمان دو خوابه 65 متری دارم اطراف برلین که اجارش با پول آبش با پول شارژ شوفاژ بجز هزینه برق میشه ماهیانه 420 یورو.
    -------------
    در مورد ماشین با 5000 تا 6000 هزار یورو میشه ماشین 70.000 کیلومتر کار کرده ی دنده اتومات که همه جاش ایربک هست و همه چیش کامپیتوری هست خرید.
    البته که شما با 500 یورو هم میتونید ماشین 25 سال کارده بالای 200.000 کیلومتر رو بخرید
    کف پول ماشین صفر از طریق خرید نقدی هم 10.000 یورو هست برخی از مدل های فابیا اسکودا fabia skoda و ... رو میشه خرید.
    موفق و پاینده باشید.
    Last edited by imanparsa; 08-03-2018 at 22:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

14

14000 تومن شارژ اگر بصورت پیوسته و بدون بسته با سرعت دانلود یک مگابایت استفاده بشه، زمانش چقدر میتونه باشه؟
    من یکدفعه چهارده تومن شارژم صفر شده
    Last edited by J4ck; 11-03-2018 at 08:52.

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

14000 تومن شارژ اگر بصورت پیوسته و بدون بسته با سرعت دانلود یک مگابایت استفاده بشه، زمانش چقدر میتونه باشه؟
    من یکدفعه چهارده تومن شارژم صفر شده
    حدود 2 دقیقه
    من تو 3 دقیقه 25 هزار تومن پرید

9. این کاربر از m.b.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

حدود 2 دقیقه
    من تو 3 دقیقه 25 هزار تومن پرید
    چه خطرناک، خاک بر سر گرون فروششون، معلوم نیست چند هزار نفر رو به این ترتیب بدبخت کردن
    البته مادر من یک سیم دائمی قدیمی داره که همیشه بدون بسته از اینترنت استفاده میکرد و خیلی هم استفادش زیاد بود نهایت هم پنجاه تومن میومد براش
    فکر میکنم یک باگ بود چون دیگه هرگز نتونست از اون روش استفاده کنه و هروقت بسته رو غیرفعال میکنیم به هیچ عنوان به نت وصل نمیشه

امروز برنامه همراه من رو نگاه کردم دیدم 10 گیگ از اینترنتم پریده ولی در پیامک میگه 10 گیگ دارم، با پشتیبانی صحبت کردم میگه مشکل از برنامه است در حال اپدیته
    برای شما هم اینجوریه؟

11. این کاربر از J4ck بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

چه خطرناک، خاک بر سر گرون فروششون، معلوم نیست چند هزار نفر رو به این ترتیب بدبخت کردن
    البته مادر من یک سیم دائمی قدیمی داره که همیشه بدون بسته از اینترنت استفاده میکرد و خیلی هم استفادش زیاد بود نهایت هم پنجاه تومن میومد براش
    فکر میکنم یک باگ بود چون دیگه هرگز نتونست از اون روش استفاده کنه و هروقت بسته رو غیرفعال میکنیم به هیچ عنوان به نت وصل نمیشه

امروز برنامه همراه من رو نگاه کردم دیدم 10 گیگ از اینترنتم پریده ولی در پیامک میگه 10 گیگ دارم، با پشتیبانی صحبت کردم میگه مشکل از برنامه است در حال اپدیته
    برای شما هم اینجوریه؟
    منم حدود 20 تومنم دولپي پريد

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

13. 3 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام دوستان ، دو تا دکل همراه اول تو منطقه مون هست که هر دوتا 3 جی هستن و من بین دو تا دکل هستم ، یکی از دکل ها فاصله اش بیستره و یکی کمتر ..( یکی حدودا یک و نیم کیلومتر یکی حدود 1 کیلومتر ) اونی که فاصله اش بیشتره ، سرعتش بهتره ولی اونی که نزدیکتره سرعتش کمتره ( زیر 80 کیلوبایت !!!!) ....(منطقه مون روستایی هست و به دو تا دکل دید مستقیم دارم ) ...... راهی هست که مودم رو به دکلی که سرعتش بیشتره سوئیچ کنم ؟ مودمم هواوی e5573 هست.
    Last edited by mortezaahmadi70; 12-03-2018 at 09:44.

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

جناب مدیر که پشت مخبر قایم شدی خوب بهت میرسه ظاهرا نه ؟ که پست منو پاک کردی به عنوان SPAM ؟ کی این مدیرا رو انتخاب میکنه من نمیدونم والا

16. 4 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •