تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1027 از 1421 اولاول ... 275279279771017102310241025102610271028102910301031103710771127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,261 به 10,270 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ای خدا باز هم ریدن تو این اینترنت..........
    لعنت بر
    سرعت یک مگ 6 ماهه دارم.شبانه که اصلا ندارم .روزانه تا 10سرعت 220 و عصرها یعنی تقریبا از الان به بعد سرعت 800 بیت تا 20 کیلوبایت .برای یه فایل یه مگ تو سایت پیکوفایل بالای 10 مگ هدر دادم هر دفعه تا 90 میره بعدش ارور میده.
    من حرفی اینجا نمیزنم چون دوستانی که خون دل خوردن متوجه میشن چی میگم.............

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوستانی که مشکل دارن یا مشکل از سمت خودشونه یا از مخابرات منطقشون چون مشکلشون سراسری نیست پس پیگیر باشن تا مشکلشون رو بر طرف کنن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستانی که مشکل دارن یا مشکل از سمت خودشونه یا از مخابرات منطقشون چون مشکلشون سراسری نیست پس پیگیر باشن تا مشکلشون رو بر طرف کنن

تایید میشه

چون من از وقتی که طرح یک ساله گرفتم ، شبی بالای 4 گیگ دانلود دارم

اما maskot خان ، این قضیه نفروختن پهنای باند به مخابرات به دلیل داشتن بدهیش منو به شدت نگران کرده که مخابرات یواش یواش دانلود شبانه اش رو برداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نمیدونم برا شما که بابل میشنی الان وضعیت چطوری(احتمالا وضعیت مخابرات بابل خیلی بهتر از آمله چون ماموری که اومده بود خونمون گفته بود اینترنت یه مسیری رو طی میکنه، بعد به بابل و درنهایت مرکز اصلشون وصل میشه)ولی من الان 4 نفر تو آمل میشناسم که مشکل منو دارن(که 2 تاشون تو منطقه مخابراتیم هستن)،حالا برا اینکه مطمئن شم که آیا این مشکل قطعی برای همه آملی هاست یا نه پست گذاشتم و از بچه های آملی خواستم که یه جواب ساده بدن که همانگونه مشاهده فرمودید با استقبال بینظیر بچه ها رو به رو شدم!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

منم مشکل شما رو اوایل سرویسی که گرفتم یک سال و نیم قبل داشتم و مشکلم از خطم بود دیشب دانلود رایگان گذاشتم اصلا یک ثانیه قطع نشد .وتا ساعت 6 دانلود میکرد بدون نوسان سرعت

واسه شما تو روزم قطع میشد یا نه.اخه اگه خطم مشکل داره چرا تو روز حتی یکبارم قطع وصل نمیشه و دقیفا از تایم رایگان شروع به قطع و وصل میکنه.
    تازه طرحمم یک سالست.
    اینم مشخصات خطمه

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

تایید میشه

چون من از وقتی که طرح یک ساله گرفتم ، شبی بالای 4 گیگ دانلود دارم

اما maskot خان ، این قضیه نفروختن پهنای باند به مخابرات به دلیل داشتن بدهیش منو به شدت نگران کرده که مخابرات یواش یواش دانلود شبانه اش رو برداره
    نه خیالت راحت اتفاقی برا کسانی که از قبل اینترنت دارن نمیفته همانطور که می دونید مخابرات ثبت نام مشترک جدید رو متوقف کرده

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

نمیدونم برا شما که بابل میشنی الان وضعیت چطوری(احتمالا وضعیت مخابرات بابل خیلی بهتر از آمله چون ماموری که اومده بود خونمون گفته بود اینترنت یه مسیری رو طی میکنه، بعد به بابل و درنهایت مرکز اصلشون وصل میشه)ولی من الان 4 نفر تو آمل میشناسم که مشکل منو دارن(که 2 تاشون تو منطقه مخابراتیم هستن)،حالا برا اینکه مطمئن شم که آیا این مشکل قطعی برای همه آملی هاست یا نه پست گذاشتم و از بچه های آملی خواستم که یه جواب ساده بدن که همانگونه مشاهده فرمودید با استقبال بینظیر بچه ها رو به رو شدم!!!
    گفتم که منطقه به منطقه فرق داره ولی در کل استان شاهد چنین اتفاقی نیستیم که پیگیر بشین تا مشکل رو برطرف کنن اگه نویز نداشته باشین برین کنه بازی در بیارین تا بیان مشکلو حل کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گفتم که منطقه به منطقه فرق داره ولی در کل استان شاهد چنین اتفاقی نیستیم که پیگیر بشین تا مشکل رو برطرف کنن اگه نویز نداشته باشین برین کنه بازی در بیارین تا بیان مشکلو حل کنن
    راستش طبق اخباری که به گوشم رسیده مخابرات شیخ فضل الله آمل چند وقتیه که مشکل دارن.به پشتیبان هم زنگیدم که طبق معمول شمارمو یاداشت کردن گفتن زنگ میزنیم مثل هزار دفعه قبلی که اصلا نزنگیدن و مشکلمم حل نکردن حتی وقتی به بازرسی شکایت کردم و مامور اومد گفت باید رضایتنامه پر کنم ولی طرف رفت که رفت حتی دنبال رضایت نامه هم هنوز نیومده!!! مشکلمم هنوز پابرجاست! حالا شما به من بگو چه کار دیگه ای میتونم انجام بدم؟
    خودم فکر میکنم هر چی که هست از مخابرات منطقمه،حالا به نظرت حضوری برم اونجا صحبت کنم کاری پیش میره؟چی بهشون بگم؟مثلا بگم پورتی که خطمو روش بستن چک کنن یا چیز دیگه؟
    آخه مطمئنم اگه بهشون بگم خطم مشکل داره بررسی کنین هیچ کاری انجام نمیدن چون اصلا چیزی حالیشون نیست مگه اینکه خودم چند تا راه حل جلوشون بزارم تا چک کنن.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

واسه شما تو روزم قطع میشد یا نه.اخه اگه خطم مشکل داره چرا تو روز حتی یکبارم قطع وصل نمیشه و دقیفا از تایم رایگان شروع به قطع و وصل میکنه.
    تازه طرحمم یک سالست.
    اینم مشخصات خطمه

خط خوبی داری
    فقط یکم آپلود و SNR اون کمه!
    در کل خوبه
    لینک داری؟

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

من تا همین چند دقیقه پیش داشتم تو یو-تیوب فیلم میدیدم.
    باورم نمیشه.بدون هیچ قطعی خیلی راحت و بدون تیک.
    نمردیمو انلاین فیلم دیدن رو تو یو-تیوب تجربه کردیم.
    البته بدون لک رو میگم. با لک رو که همه تجربه کردن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •